One day.

Sveedala Outlet!
Där var jag idag. Hittade lite fynd till bra priset. Härligt.

Shit, det käns verkligen som om jag har tankestopp nu när jag har varit halvkass. Har nästan inga funderingar alls som är värda att skriva här. Nu är det i alla fall mindre än en vecka kvar till sundsimningen, ska fortfarande bli lika kul, men lite nervös är man haha. Fick idag reda på att vi ska simma mot två danskor som är Open water simmare - det vill säga personer som är vana att tävla och simma i öppet vatten, som hav. Både jag och klara är sprinters som bara simmar i bassäng, haha. Man kan ju gissa vilken snygg tävling det kommer bli va? :P Men jag och min svenska sprinskollege har i alla fall gjort upp en deal. Så det känns gött.

Nu har jag börjat använda facebook aningen mer än innan och idag fick jag ett infall av att leta upp någon som jag inte träffat på länge. Det blev Shannon jag valde. En kompis från Hawaii och guess what? Jag hittade henne på första försöket! Skit kul! Så nu är jag vän med henne på ansiktsboken. Nice.

Nu ska jag se movie med mamma. Ciao bella!

Love is all we need.


Tralala.

ååååh, hatar att vara sjuk. Det är så fruktansvärt segt och jobbigt.
Idag var jag i alla fall med Kimsan på öppet hus på impulse dace, så jag har haft en lite händelserik dag i alla fall :). Dock tog verkligen energin slut efter den upplevelsen så jag somnade på sängen och sov i två timmar. Gosh, inte alls likt mig att sova mitt på dan, så det om något är ju ett bevis på att allt inte står 100 % rätt. :). Man som sagt, bör bli frisk snart hoppas jag. Har ju varit krasslig sen i onsdags så.

Förhoppings vis blir jag i alla fall frisk till på måndag så man kan börja träna som vanligt, saknar det.
Måste ju vara fit for fight till på lördag då det är sundsimningen ;P Hoppas också alla alger har hunnit flytta på sig tills dess. haha.

Nu blir det film, har inte så mycket mer att säga för tillfället tror jag.
Mors!

Dum Spiro Spero.

Sorry....still....my mind.

Sorry seems to be the hardest word

What I gotta do to make you love me
What I gotta do to make you care
What do I do when lightning strikes me
And I wake to find that you're not there

What I gotta do to make you want me
What I gotta do to be heard
What do I say when it's all over, babe
Sorry seems to be the hardest word

It's sad, so sad
It's a sad, sad situation
And it's gettin' more and more absurd
It's sad, so sad
Why can't we talk it over
Oh it seems to me
That sorry seems to be the hardest word

What do I do to make you want me
What I gotta do to be heard
What do I say when it's all over
Sorry seems to be the hardest word

It's sad, so sad
It's a sad, sad situation
And it's gettin' more and more absurd
It's sad, so sad
Why can't we talk it over
Oh it seems to me
Sorry seems to be the hardest word

Den du!


Haha, läsa mellan raderna kallas det.
Förstår du?
It is a looooong way back ;)


I know that you are jealous ;)

Pratade lite med Kim om det inlägget där jag skrev ner en himlarns massa funderingar och kom fram till att det var en väldigt tragisk livssyn. Så den ska jag lägga av med. :) Över till något annat:

Idag har jag haft en så jäkla bra dag så det finns inte!
Började med lottningen till sundsimningen och gissa vad?  - Äntligen får jag simma över! ååh, som jag väntat. (haha, dock vet jag inte längre om jag vågar, haha. Det kanske blåser som fan och finns trettioelva hungriga pirajor i havet... ajaj.) Hur som helst, simningen blir den 6:e september, mer vet jag inte än.

The second great thing is that I'm now ready to start in.. äh fan engelska är skitsvårt: Jag klarade av fas 2 idag och ska nu förflytta mig själv till fas 3, haha. Får se hur det går. ;). (Carro, jag tror jag ändrar den fasen lite, haha.)
Efter pluggan åkte jag hem och slappade lite eftersom halsen fortfarande är kass. Nu är jag nyligen hemkommen från bio med Emelie. Såg Mamma Mia, sjuukt bra! Har ni inte sett den, se den. Man blir riktigt glad av den och ni kan ju försöka lista ut vem som ska ladda ner lite ABBA låtar nu? ;P. Förövrigt hade vi en riktigt rolig och galen kväll, sånt behövs verkligen.

Hum vad mer... Jo! Idag vid ungefär 11-tiden tog jag mitt kanske allra viktigaste (och kanske svåraste) beslut hittintills. De ni! Det känns asbra, äntligen! Nu ska jag inte vara rädd mer, så nu jäklar smäller det. Sorry gyes.. men thats life.  Än så länge kan jag inte skriva mer om det, man fan vad glad jag är just nu. Hela denna dagen har varit kanon, jag älskar mitt liv när det är som bäst. :).

Nu ska jag ta och nanna. Jobb imororn, härligt. Ska försöka hitta en stor kartong på lagret också... har sålt alla mina gamla hästprylar (yes, jag har ridit en gång i tiden.) och allt måste få plats i en och samma kartong... hard work, haha.
Så, Tack Emelie för en kanonkväll och remember: There will be no white flag above my door. (- I know that you are jealous ;) )

Tack :)

Sorry för det förra inlägget, men som jag sagt är denna blogg personlig och jag skriver precis det som finns bakom mitt pannben just när jag sitter här. Och i förra inlägget blev det om mina skumma funderingar.
Nu, back to min verklighet. :)

Hade ett långt och great snack med Emelie idag.
Snackade om våra bekymmer som vi delar. Hon har kommit längre på vägen än vad jag gjort, vilket är en stor hjälp för mig. Hon gav riktigt bra råd som jag tänker följa och visade upp en stark sida som många saknar.
Nu vet jag att jag har många härliga vänner jag kan lita på och snacka med, och en mängd riktigt bra råd att följa från olika håll! Sjukt bra! Tack så hemskt mycket! (Får nästan ta och börja skriva ner allt ;) )

Det blev ingen träning för mig idag pga halsen. Attans bananer, den blev värre och inatt vaknade jag och hade så ont att jag fick gå upp och dricka te och käka halstabletter innan jag kunde somna om igen. Onödigt.

Nu ska jag dricka en god kopp te - har druckit det mycket de senaste dagarna, asbra - och se en bra film. Ha det!

<3

Jag tänker för mycket.

Idag hade vi naturkunskap igen - det kommer vi ha varje dag nu till studenten. Yey..
Hur som helst, efter den lektionen funderade jag lite. Ingen vet ju egentligen varför vi lever. Och det är ju ganska skrämmande eftersom livet egentligen borde ha en anledning. (eller kanske inte, resten av universum och alla skumma och konstiga frågor har ju inga svar så vem vet...) Så antingen lever vi tills vi kommer på anledningen till livet och då dör ut eftersom vi kläckt den stora gåtan. Eller så blir vi som dinosarierna - dör och försvinner och sedan kommer nästa varelser kunna gräva fram fynd och komma fram till att en art som kallats människan en gång har levt. Eller så kanske solen slocknar och alla fryser ihjäl, eller så avslutas allt med en lika stor big bang som allt skapades med och sedan upprepas hela historien igen - vi kanske inte ens är de första som upplevt och kommit på att en big bang ägt rum. Ush, läskigt. Jag gillar inte att fundera såhär, men när man haft lektioner som handlar om just det är det ganska svårt att låta bli.
Hur som helst, back to my opinion: Alltså lever vi liv som vi kantrar med massa olika tidsfördriv. Saker som skola, jobb, intressen, shopping, resor... allt är egentligen bara tidsfördriv eftersom vi egentligen inte vet vad vi gör här. Vi skapar en verklighet med skola, jobb, pengar, pension, död, som egentligen inte finns. Vi har själva kommit på den verkligheten. Vi är en liten spot i ett enormt universum, undrar om fler fördriver tiden precis som vi gör?

haha, whatever. Nu släpper jag de tankefrågorna. Det är ju som det är. Det här är livet och jag tänker inte kasta bort det. :)

Really...



I'm good with or without you...


Is it a lie?


You tell me.

Världsnyheter - Not.

Dålig uppdatering pga skola, simning, jobb och masa annat. Så blir det när allt drar igång.
Känns inte som så jättemycket händer förtillfället, eller jo men det som händer sker oftast mot min fördel, vilket är ganska jobbigt. Men det löser sig nog snart. Man får se ivet från den ljusa sidan, smile :D

Dansen ska börja nästa veckan, men vet inte om jag kommer kunna vara med på det eftersom de bytt dag till onsdagar, vilket är samma dag so vi har syraträning som jag inte kan missa. Piss och mög. Får se om jag kan lösa det på annat sätt för jag vill verkligen, verkligen fortsätta. Dansen hjälper mig enormt med massa grejer och eftersom jag sedan liten har velet att börja så ska jag ju apsolut inte sluta nu... jaja får se hur det blir.

Jobbet har ändrats från måndagar till fredagar vilket både är på gott och ont. Nu på fredag verkar det som om jag får jobba i butiken i Ä-holm, jobbigt, jag har ju ingen aning om någonting där uppe... men det ska väl lösa sig det med.
Sen har jag just nu riktigt ont i halsen också. Kände av det på sista lektionen och sen blev det bara värre. Hoppas i alla fall det blir bättre till imorron. Vill ju inte skippa practise nu när den precis kommit igång. Haha.

Men nu ska jag bli positiv! Yes! Idag var ju tanken att jag skulle gå in i fas 2, haha, det blev inte riktigt så eftersom jag inte hade samma flow som igår. ;P Men det kommer, det kommer, det kan jag lova. haha. I alla fall hoppas jag på det ;)

By the way så var huset vi kollade på ingenting för oss. Alldeles för mycket att göra om, vilken mina päron inte gillar. Dock har vi ett annat hus i sikte nu. Hoppas hoppas. Då får både jag och brorsan närmre till allt! Asskönt! Men får se hur det blir med den saken. Pappa vill ha ett slott... tyvärr är detta huset bara en "större villa" vilket gör honom lite less på det redan. Men jag ska i alla fall försöka få med honom på visning så får vi se hur det blir. Det är ju insidan som räknas (haha) och den är nice kan jag lova!

Dum Spiro Spero.

Fas 2.

Första riktiga skoldagen idag.
Shise. Och vad möts man av när man kommer in i matan? - Blodkorv! Blääää! Till och med äckligare än ärtsoppa. Så blä. Ibland undrar man vad kocken tänker... äsh.
Hade bara två lektioner -  idrotten i samhället och naturkunskap. Riktigt sega kurser båda två, men det ska man väl palla med nu sista året. Snart är det ju mössprovning och sedan är det studentan. Haha, den är vi ju verkligen förtjänta av.
Fick även minst tre underbara sekunder idag också, men det kan man ju berätta mer om en annan gång. (: Yiiiha. Det är sånt som förgyller vardagen. Även fast jag borde strunta i det. Och nu Carro går jag över i fas två, haha. Yes!

Det här med tradera funkar faktiskt helt okej. Fick sålt fyra prylar igår som jag ska försöka skicka så fort som möjligt. Kul att man blir av med kläder och till och med får betalt för det . :) Nice.

Nu ska jag, päronen och Rickard alldeles strax iväg och kolla på ett hus. Jag tänker inte säga så mycket mer... jag vill inte ge mig själv falska förhoppningar, haha. Men halv fyra ska vi vara där, så snart kommer väl resten av the family hem.

Dum Spiro Spero.

Godmorgon Jingan. (haha ;P)

Har inte mycket att skriva egentligen men en av mina trogna läsare, (haha) Jingan, bad mig uppdatera om min otroligt händelserika söndag så...here it comes, enjoy!

Söndag idag = slappedag.
Men så mycket slappa vet jag inte om jag gjort. Eller ja okej, om jag ska erkänna så sov jag, Carro och Kim faktiskt till elva, men efter det har jag kömpat med att städa här hemma. Rensat och städat i katastrofrummet har väl varit det som tog mest tid, men så snyggt det blev! Och så glad mamma var när hon kom hem!. haha, jag måste säga att det verkligen var värt det när man såg hur lättad hon såg ut. (Katastrofrummet är Rickards gamla rum som vi har tänkt ha som gästrum/rum för pappas jaktkläder... dock har dte inte blivit så utan det har varit ett rum där man ställt in allt man inte vetat var man ska ställa. Så det var en en djungel av olika saker, från dörröppningen till sängen som jag faktiskt hittade längst in i rummet när jag var klar. ;) )

Men förrutom det har jag hunnit laga mat, gå med vovven, dammsugit huset, fixat på tomten och åkt till och från Kastrup för att hämta päronen. Inte illa va? Jag önskar att alla dagar kunde vara så händelserika.

Förresten så har min toppform som jag hade mitt i sommaren lite avstannat. I och för sig vet jag vad det beror på och det enda jag kan göra åt sitiationen är att blunda och tänka "skitsamma, jag bryr mig inte, jag är bäst" Så det ska jag fortsätta med. Imorgon är en ny dag och skolan börjar...på riktigt, (Var ju lediga i fredags.) och då jäklar säger jag bara. Ingen eller inget ska jävlas med mig.

Som ni ser så funkade det inte att sova vid tio idag, men detta har sin orsak i att jag åkte för att hämta päronen, som sagt. Så det är okej. ;). Men nu ska jag och min cocospalm (som jag fyndade på IKEA, haha, det är bra med växter i rummet, de hjälper en att andas och ger en syre - har jag hört ;) ) släcka och gå och sova.

Night.

Tralala

Jag har en plan.
Timad och klar in i minsta detalj, haha.
Nej men en plan är alltid bra att ha, speciellt när man börjar tycka saker är jobbigt. :)

Jag var nyss inne och kollade bilder på gamla vänner och annat folk. Gosh som folk har förändrats!
Det känns som om man själv är kvar på samma stadie som för flera år sedan. Attans alltså. Men det rä jag i ett nötskal. Jag har svårt för att förändra och svårt för att släppa. Men det är något man måste lära sig. :).

Imorgon är det klippning som gäller. Tror jag i alla fall. Får ringa och höra försäkerhetsskull. Jag har bara ingen aning alls om hur jag ska klippa mig. Funderar på att klippa av allt upp till axlarna. Haha, det hade varit fräckt och en riktig förändring, men får se om jag vågar ;). Som sagt, gillar inte hastiga förändringar haha.

Men det tåls att fundera på, nu är det mat . Tjofräs.

It's never okej. I'm too late.

Vilken natt

Snacka om hemsk natt.
Som sagt skulle jag ju börja ta det lugnt vid tio igår, det funkade kanon och jag gick och la mig mig elva. So far so good.
Sedan blev klockan halv tolv, tolv, halv ett, ett, halv två, två osv ....och jag kunde inte somna.
Det är därför jag aldrig går och lägger mig i tid, för det är så jäkla störigt och frustredande att ligga i sängen, vara skitrött, men inte kunna somna!
Tydligen slummrade jag till ändå, för morsan väckte mig vid femtiden och sa att de skulle sticka. (De skulle till Norge.) Congrats. När de hade gått fick Nora något fel i skallen och började skälla och slutade inte. Tillslut fick jag nog och gick upp och sa till henne. Ångrade mig sen för jag kanske var lite för hård, men det är fan inte lätt när man är dödstrött ;)
Sedan ringde klockan vid sju (egentligen ledig, men jobb idag). Trött som fan fick jag gå upp i alla fall.

När jag öppnade kylen kunde jag inte hitta min lunch som jag lagat igår för att ta med till jobbet. Nehepp, den hade pappa tydligen käkat igårkväll när han kom hem. Så jag fick ställa mig och laga ny mat kvart över sju imorse. Då var jag inte glad ska jag säga. Det blev ju bättre för att kylen stank och när jag letade igenom vad det var som luktade hittade jag ett packet med gammal mögglig skinka och sura kräftor. Nice.

Men nu är äckelmaten slängd, hunden har varit ute och jag är på jobbet. Phu. Och ja, jag kan ju hoppas på att dagen bara kan bli bättre nu :)

Nu ska jag ta itu med leverantörsfakturor, öppna posten, ankomst stämpa och köra in fakturorna innan jag går in och leker säljare. Haha yeey.

Nytt koncept.

Yes, första skoldagen avklarad!
Bock i protokollet!
Nu gäller det bara att stå ut det sista året... fan asså. Tur är det väl att det kommit nykomlingar till klassen, det kommer förhoppningsvis bli lite bättre och lättare då :)

Hade nyss en het diskussion vid middagsbordet som var dukat för två, dock slutade det bara med att en käkade. Helskumt. Vet inte om jag pallar detta länge till. Man försöker bjuda till, verkligen försöker, men det är fan inte lätt alltså! Speciellt inte när man får de lama svaren, "samtalen" och gehören tillbaka. ahhhh, det gör mig galen!! Ett tag gick det bättre, nu är det fan skit igen. Jag vill egentligen inte erkänna det men snart kommer det brista för min del, snart kommer bägaren att rinna över, jag är ledsen, men det kommer fan inte bli kul ... inte för henne. Nej då jävlar. Nästa gång detta upprepar sig kommer det inte bli roligt... ojoj. Hon har inte sett mig arg.

Skit i det nu :).
Som sagt första skoldagen och det kändes väl sådär. Imorgon är det jobb igen, blir antingen ute i butiken eller inne på kontoret, får se vart jag behövs. Jag är en liten allt-i-alloare :D

Nu startar mitt nya koncept: Vilotid vid tio.
(Nu är klockan redan kvart över, men jag hade inte förväntat mig att första dagen skulle bli kanon haha. Men som sagt, nu är det dags för vilo tid och sedan sova. Grymt trött efter passet idag. Shit alltså, det tog kål på mig!) Goodnight.

Jag kan vara smart.

Nu gäller det.
Nu är jag bara en frukost och en 10 mins bilfärd från reality.
Back too school.     yey...
Men man får se det från den ljusa sidan, det är bara 10 månader kvar till studenten, det blir ungefär 40 måndagar. och 44 veckor. Alltså 308 dagar - höstlov, sportlov, jullov, påsklov och studiedagar,( ungefär 44dagar )= 264 dagar kvar till studenten. ( - helgdagarna lördag och söndag varje vecka, men eftersom mina mattekunskaper är väldigt begrensade, så får denna uträkningen räcka tills jag har kommit på hur man gör ;)

Men det låter ju inte så farligt, ellerhur? Med tanke på att ett år har 365 dagar så ligger man ju ganska bra till eftersom 100 dagar redan har gått.
I och för sig kan man ställa sig starkt frågande till min uträkning... men det gör det samma. Det ser bra ut i alla fall :).

Nu ska jag käka frulle och sedan iväg till pluggan..
(Redan ikväll är det - en dag, yiiiha :D )

Question

Kom just att tänka på en sak;

 Varför är det mer pinsamt att göra bort sig inför folk man inte känner eller bara känner lite halvt än att göra bort sig inför bekanta?





(I'm telling you, untill the end of time..)

Spartips.

Idag är det sista dagen.
Sista dagen på mitt sista sommarlov.
Det känns helskumt.
Dock kommer antagligen inte dagan bli mer intressant än jobb och träning men det är en annan femma.
Huvudsaken är att det är sista dagen.
Haha, shaajse.
Snart är man ju "vuxen". Innan tyckte jag att man blev vuxen när man fyllde 20, det tycker jag inte längre. Nu är det läskigt
nära. 6 månader kvar till jag blir vuxen. Nja.

Nej nu ska jag njuta av min apsolut sista sommarlovs dag. Aningen sorgligt faktiskt.

O förresten, jag tog mig i kragen igår: Nu är jag 2000 kr fattigare. Nu gäller det att spara. Jag ska ta del av Carros spartips ;) "Det är inte de stora inkomsterna utan de snå utgifterna som svider i plånkan". Så sant, så sant.

Multifunktionell

Nu är det snart dags för sängen - kolla, för sen igen. Haha. Jaja.

Förresten så måste jag bara få dela med mig av en sak jag tycker:
Visst är det skittråkigt att gå på toa? Och det händer alltid vid fel tillfälle.
Ex, man ska ut och det är bråttom, så måste man in och kissa först, om man ska åka iväg, eller om man är mitt uppe i något, tillexempel ett telefonsamtal så blir man akutkissnödig - skitjobbigt! Eller när man kollar på en skitbra film - kissepaus, skittråkigt! Ännu värre är det om man är iväg och ska köpa en present eller när man sitter och gör ett prov, det är ju helt omöjligt att koncentrera sig när man är kissnödig! Ellerhur? ååh. Jag ska införa något så man kan kissa en gång innan man gå och lägger sig, sen behöver man inte gå på toa igen på ett helt dygn. Härligt va? Genialt! :)

Från en sak till en annan så blev jag tidigare ikväll medveten om hur mycket det hjälper att skriva i bloggen. Det är ju trots allt en dagbok - som alla får läsa - och på det viset kan man få hjälp med så mycket som man annars bara skulle haft inom sig. Kanonbra! Och eftersom bloggen är personlig får man skriva precis vad man vill. Nice.

Nu ska jag kolla klart på filmen It's a Boy Girl thing, riktigt rolig, i samma stil som Freaky Friday, She is the man och He is a girl. Älskar sånna filmer. :) Dock har jag läst mig nu hur det slutar, men det gör det samma ;) Det är kanske hela charmen med filmen.

Jo en sak till, haha. Idag kom jag fram till att jag är multifunktionell. Ingen aning om vad det betyder, men jag sa det till en man som ringde min mobil. Jag satt och körde, pratade med honom och antecknade i ett block samtidigt. Farligt kanske? Men väldigt tidssparande. Detta tar nog till och med köra-äta-snacka i telefon. Den funkar också :).
NU, film.

Tack Kim, du känner mig nog bättre än vad jag själv gör ;) haha. <3

Attans


aaaah. Det stör mig. Fan.
Jag som hade lärt mig, jag som kunde.
Attans.

Nya tider.

Shit vad dagen har gått snabbt idag.
Började med kontorsjobb i Landskrona, sedan fick jag åka till Ängelholm för att hjälpa till att fixa till den nya butiken där. Efter det åkte jag hem för att lämna in bilen, när jag fick tillbaka den var det dags för biltvätt. Sedan till Öb och köpa block, hem och sätta upp två tavlor och laga en tröja, sedan käk och nu...haha ja, nu är klockan nio.

Jag skrev för någon dag sedan att jag fått inflammation i örat... det har blivit bättre men ist'llet har det kommit i det andra örat som innan var frisk. Ahhh, palla. Men sånr är det ibland.
Jag har levt lite som i en fantasivärld nu de senaste veckorna, allt har varit tipp topp och kanon. Nu känns det som om det börjar gå nerför. Vet inte om jag orkar det. Det har ju varit så bra så länge. Men men, får väl ta och bita i det sura äpplet. Man kan ju inte leva som en dans på rosor var dag, ellerhur?

Nej nu ska jag försöka ta och betala min böter så det blir gjort. Annars kommer jag antingen gömma den, glömma den eller förtränga den... inget av de alternativen är något att hoppas på..

Tjao!

Dum Spiro Spero - Det kommer jag alltid göra.

Godmorgon, godmiddag godkväll...

(...godafton, morn, goddag, tjena, hallå, hejsan, tjenamors, hej hej... äh. Vi Svenskar är allt bra kul. Hur många hälsningsfraser har vi egentligen? )  

Phu, bussy day. Men det gillar jag. ;)
Började med jobb, sedan träning och efter det har jag fixat med massa mail och saker. Jobbigt men bra. Efterforskningar om ens liv är också bra haha, man lär sig konstigt nog ganska mycket som man tidigare inte hade någon aning om.

När jag körde från jobbet hade jag laddat upp rejält för att kunna träna, dock fick jag inte användning för det mer än att träningen var riktigt tuff. Men det var nice. Länge sen nu :).

Shit, jag känner att jag har typ nada att skriva om, jobbigt läge. Jag brukar alltid ha hur mycket som helst att skriva, men inte idag. Attans. Jo en sak har jag. I och för sig är det inte så kul, men det är så typiskt mig att misslyckas med sånna här saker ;). Det är såhär att jag har satt upp ett för mig ganska orimligt mål, emn det är dock ett mål. Jag ska lägga mig vid tio-tiden. Detta var med start igår. Ehm... om man ser vad klockan är när jag publiserade detta inlägget förstår man att jag misslyckades ganska grovt. :/. Skit. Nu kommer jag antagligen vara megatrött när jag vaknar så att jag ligger kvar och drar mig, somnar om och försover mig. Sedan kommer jag ångra att jag inte la mig tidigare och lova mig själv att göra det nästa kväll. Haha, förstår ni vilken ond cirkel jag har kommmit in i? ;P

Jo en sak till, haha.
Som jag skrev innan har jag ju fått böter. Inte skoj alls och jag är fortfarande halvskraj för att få hem ett brev i lådan ang. indraget körkort... men skit samma. Grejen är att jag fortfarande inte betalat den där jäkla bötern. Inte för att det är bråttom, men om jag inte gör det snart kommer jag glömma bort den och placera den på något bra gömmställe. Sedan kommer jag få en betalningspåminnelse...(haha okej, det har aldrig hänt, men man vet ju aldrig ;P) Så jag tror det är bäst att jag tar mig själv i örat (eller nej förresten, jag har ju inflammation i örat...hum..) jag får ta mig själv i handen och fixa den sura betalningen imorgon... eller något. :P

Nu ska jag äntligen sova!

Ett riktigt dagboksinlägg.

Idag har det varit en riktig söndag.
En riktig slappedag. Nice.
Egentligen brukar jag inte alls tycka om det, men jag har trots allt ändå fått ganska mycket gjort idag så det kan ju vara därför som jag ändå njöt av dagen.
Tiden har också gått superfort och det är ju alltid bra. Dock kan det vara jobbigt när man har inplanerat att göra ganska mycket och man bara hinner med hälften. Men man får ju skylla sig själv när man är seg . :)

Har träffat Mary större delen av dagen idag.
Vi har tillsammans lagt ut en del plagg som jag tänkt slänga på tradera. Man kanske kan få en liten slant om man har tur som hon sa. Och ja, hon har ju rätt. Så nu gäller det att hoppas på det bästa,... som så mycket annat.
Vi var även en snabbis på Väla för att byta en tröja och köpa alsolsprit till mitt öra. När vi var på väg hem fick jag världens chock. Först ser jag Elin och Mirella...sedan ser jag att de står och snackar med någon och när han vänder sig om ser jag att det är Assad! Shit. Det kändes helskumt att se honom men samtidigt jättebra att få veta att han mår okej. Dock sa han att han hade problem med stickande huvudverk, men det är väl det minsta. Han kunde ju mist livet så vad väljer man? (För er som undrar är Assad en man jag tidigare jobbade med på badet, men som var med om ett drunkningstillbud då jag och en vän räddade livet på honom.) Så det var aningen chockartat att se honom där, men samtidigt en enrom lättnad.

Visst ja, från en sak till en annan. Jag tog ju nya hål i örat för ett tag sen. Två stycken bredvid varandra i det högra örat, men nu har de blivit inflamerade och örsnibben är stor och röd och jättevarm. Jobbigt läge. Men som sagt får hoppas på det bästa och att det snart går över. Under tiden får jag väl badda med alsolsprit och bakteriedödande. Det ska nog gå bra. Men under tiden får jag stå ut med ett svidande, stickande, bultande öra...

Annars har jag väl inte mycket mer att säga förtillfället mer än grattis till Phelps som inatt tog sitt 8:onde OS guld i Bejing. Shajse säger jag bara. Tänk om... tänk om. Haha.

Dags för smulpaj!

The hard thing.

*

The hard thing isn't to let something go,
The hard thing is to face what's gone.

                                                                                                          
*

Takida och Backyard Babies på Sundspärlan idag.
Åkte dit med Micke, Jeff och Mary, men hittade riktigt många andra som man kände där också.
Tex Carro och hennes vän Bettan som är rediga fan ;) Hoppas de fick sig ett snack med bandet sen :)

Nu börjar sommarlovet verkligen ta slut. Imorgon är det söndag och apsolut sista dagen på sista sommarlovsveckan. Sedan börjar vi på torsdag :/. Det gäller att njuta rejält och bara göra saker man tycker om.
Jag känner att mina tankar börjar spöka igen, antagligen eftetsom allt kommer igång igen nu, men jag ska fan inte låta tankarna trycka ner mig. Nope. Detta sommarlovet har lärt mig mycket och det ska jag ta vara på!

Sällskap?

Är det bara jag som undrar, eller vad är det här för djur?




Den satt på väggen på toan och tänkte göra mig sällskap. Läskigt. ;)

Välkommen till Fias kock-skola.

Tjenare dagboken.. hum, Bert-varning på det. Skiter i hälsningsfrasen..

Det blev utgång igår. Men snacka om att jag var död. Stackars Eva som fick traska runt på stan med en zoombie. Dock var väldans många ute och jag träffade en hel del gamla klasskompisar, från 3-6 klassen. Det var kul, men samtidigt skrämmande hur vissa har förändrats.

Idag har jag tillbringat dagen med att vara en snabbis på stan för att ha ett kort möte. Efter det stack jag hem och skulle testa mina begrensade kockkunskaper i köket. Jag försökte mig på sega chokladrutor och pannkakor. Jag måste ju säga att jag en gång i tiden kunde laga pannkakor - men det var inte på en indkutionshäll! Det var nästintill omöjligt och jag fick istället för mina fyra gyllenbruna godapannkakor, en pannkaks-scramble med tjocka svarta pannkaksbitar. Hum... lyckat? Nej. Dock smakade det mycket godare än vad det såg ut så jag och Nora delade på...hum ja...kladdet.

Mitt andra försök- de sega chokladrutorna skulle vara inne i ugnen i 35 minuter. Nu är jag uppe i 43 och de är fortfarande inte klara. Och istället för smala fina rutor har smeten på något sätt vuxit och blivit ca 5 cm tjock. Den ser jättefin ut så länge man inte rör den, men när man ska dra ut den lite för att kolla börjar hela smeten vippa. Det ser alltså ut som någon lagt i jello eller något annat skumt och vippigt under en yta av fin choklad... ajaj. Jag tror verkligen inte jag hör hemma i köket. Tror inte jag är ensam om att tycka så, man kan ju undra varför Sophie kallar mig "Fia macaronie". Hum.. haha.

Dags för träning! Innebandy och simning - I like!


UPDATE:
Nu är kakan ute och den blev mycket större än planerat. Den ser inte det minsta seg ut och smakar mer som en kladdkaka. Jag kanske äntligen har hittat ett bra recept till en kladdkaka så den faktiskt blir kladdig? ;)

Thanks.

Fan asså, haha!
Jag känner mig så grymt nöjd och stolt över mig själv!
Tack Kim, ;)

Kommer nyss hem från uppehållets första simpass, så jäkla nice haha.
Klart det kändes skumt och det gick knappt att simma bröstsim med tanke på träningsverken i låren. Men det är ju precis så det ska vara efter uppehållet. Back in buisness, oh yes!
(Dagens pass bestod  av: Styrkelekar och pinnövningar, fotboll, simning. Imorron blir det innebandy, bara för att bättra på träningsverken ännu mer, men det ska bli sjukt kul.)
För övrigt kan jag knappt gå nu. ;)

Från en sak till en annan: Ringde till Lindex på nätet, inte ens de hade brallorna jag vill ha. Hon gan mig dock nummret till massa butiker i Malmö, men palla. Tillsist frågade hon om jag bodde nära Hyllinge - självfallet! Så nu har jag precis inhandlat ett par riktigt fräcka trousers. Och nu mina damer och herrar inför jag ett köpstopp för mig själv med tanke på bötern, haha. (Måste ju värna om min ekonomi, ;) ) Undra hur det kommer gå. ;P Har inte satt någon tidsbegränsning - det tror jag inte jag vågar. Har redan hittat ett par sjukt snygga skossor... ajjabajja. Att det ska vara så svårt ;)

Nope, kanske utgång på sista Sweakvällen nu ikväll, får se om min nya vän träningsverken tillåter det. Men förhoppningsvis ska det inte vara några problem ;).

Så, See ya! (Eller Sea ya med tanke på Swea, haha torrt eller va?, Nej, nu flummar jag.... )

4-7-swiming

Okej, jag måste erkänna att jag ljög lite inna.
Jag har träningsverk. Det har blivit värre under dagen.
I och för sig var det inte alls lika mycket som jag trodde det skulle vara, vilket är riktigt skönt.
Men idag är det på't igen.
Idag är det dags för det första simpasset.. Shise.

Har även tillbringat 4 timmar med 7 små ungar på morsans jobb...
Det krävs en eloge för det må jag säga.
Det svåra är egentligen inte att vara med barn, utan att veta hur man ska göra och när för att de inte ska ha tråkigt.
Dock kan man ju undra hur vissa barn blivit uppfostrade..

Next on schedule: Swiming!

Woine.

Igår var det första dagen med träning och jobb. öjöj.
Jobbet gick bra och det var inte alls mycket att göra, så fick ledigt fram till måndag, yiihoo.
Träningen var desto jobbigare med hinderbana och fotboll. Riktigt kul, men redan efter första halvtimman hade jag så ont i benen av syra och annat skumt att jag var bombis på att jag skulle få vakna upp med en liten present - grym träningsverk. Men here I am, uppe och har nästan ingen träningsverk. Nice. Men det kommer säkert imorron, haha.

Efter träningen var det inflyttningsferre hos Henke som har samlat fler vuxenpoäng och skaffat en lya vid vattentornet på Fredriksdal, congrats. Riktigt fin och trevlig etta med walk-in colset (!).

Nej, säga vad man vill, men det är härligt att ha kommit igång med träningen igen. Även fast det kommer vara sjukt tungt de första veckorna, haha. Yes!.
Nu ska jag iväg till jobb nummer två - barnvaktning på Aktiverum.
Hur kommer det gå? Jag och skrikiga barn som inte vill som jag vill? Woine..

Wish me luck ;)

2000 spänn fattigare

(Idag är det en sån dag som jag kommer ångra att jag inte la mig i tid när jag vaknar av klockan halv sju imorgon bitti, redo för att gå till jobbet igen...)

Idag har det minst sagt varit en händelserik dag.
Det började med en uppesittarnatt för att se på OS finalerna. Hann se Lillhage och Marco-Varga innan jag somnade till för att vakna lagom till 100 brassa finalen. Synd att jag var så trött bara... annars hade jag kanske kunnat kolla lite teknik. haha. Det hade Stene gillat ;) Sedan följde en seg morgon då jag sov till tolv.

Efter det stack jag till Kim som äntligen är hemma. Härligt att träffa henne och trots att hon bara var borta i ca tre veckor har mycket hänt så vi satt och uppdaterade varandra om smått och gott innan jag skulle iväg på SPA med Carro. Men på väg till Aktiverum hände något. Vi blev stoppade av polisen. Attans. 2000 spänn i fortkörningsböter är inget man känner för att skryta om haha. Det svider rejält i plånkan kan jag lova. :/. 10 km för fort = 2000 kr i böter... Nu gäller det bara att hålla tummarna för att inte körkortet blir indraget. (Det kan komma en rättelse från Malmö eftersom jag bara haft körkortet i ett och ett halv år där de kan ha beslutat om indraget körkort även om inte polisen i Helsingborg ansåg att det skulle behövas. Malmös beslut väger alltså över Helsingborgs.) Men jag håller nu tummarna för att jag slipper ta om körkortet och att de inte hittar några bilder på mig i deras hastighetskameror... de kan leta där för att hitta bevis och jag vet inte om de hittar något eller inte... men som sagt, jag håller tummarna.

Efter SPA var det möte med Kim igen och fortsätta snacket med alla updateringar. Sjukt kul att snacka igenom allt. Man märker hur mycket som händer på så kort tid när man får berätta allt. :).
Hon har också försökt hjälpa mig att komma på ett bra projektarbete och just nu har vi en strålande ide! som jag dock bör tänka efter om jag klarar själv.. haha. Hur som helst så verkar det sjukt kul så nu hoppas jag på att den går att genomföra.

Nu ska jag ta och sova innan jag fastnar här alltför länge.
Får hålla tummarna för mitt körkort, jag behöver det verkligen och nu vet jag att en kontroll faktiskt kan ske (har inte blivit tagen innan, men spännande var det, haha!) så jag kommer med all säkerhet vara mer försiktig när jag kör nu.
Godnatt från mig och min nya vän, lilla rosa Kim. (en liten filur jag fick av Kim från staterna. Riktigt bra för nu kommer jag aldrig vara ensam. haha.)

Brallproblem.

Är det inte typiskt när man hittat ett par kanonbrallor som sitter riktigt bra, så finns de inte i rätt storlek i rätt färg.
Finns varken på Väla, i stan, i Södertälje, i stockholm eller på internet.

haha shiise. Antingen är det ödet, eller så har nästan hela Sveriges befolkning samma smak och storlek...skumt ;)


Baj baj sommar - hej hej verklighet.

Dålig uppdaterig = mindre tid framför datorn = njuter av livet.

Idag är det den sista dagen i fihet, den sista dagen på sommaruppehållet för simningen. Imorgon börjar verkligheten och allvaret: jobb och simning.
Det känns både bra och dåligt. Jag känner att jag verkligen borde komma in i rätt dygnsrytm (det gick inte jättebra inatt när jag satt uppe och kollade finalerna på OS, där Carro faktiskt vann speedos tävling genom att gissa exakt rätt vinnartid på 100 br damer! Wooohoo, GRATTIS, nu fick du din revenge ;) haha.) , att få tillbaka alla rutiner och tider kommer nog kännas härligt även fast jag bara har njutit av att inte behöva tänka alls på när jag ska träna eller när jag bör äta. I början av ledigheten kände jag mig pigg hela tiden. Jag hade massa överskotts energi eftersom vi inte tränade 2-4 timmar om dagen. Nu i slutet har jag bara varit allmänt trött dagarna igenom. Jag kan ju lätt konstatera att ledigheten var välbehövlig.

Men det är inte bara positivt med att komma tillbaka till verkligheten. Jag kommer sakna att kunna sticka ut på kvällarna och bara njuta av att vara och leva just nu. Jag kommer sakna att inte kunna sova till elva... istället för att gå upp och till skolan vid åtta tiden. (Nej, simningen klarar jag av att de börjar, men skolan vill jag verkligen inte gå tillbaka till. Många försöker uppmuntra och säga "ja men kom igen, det är bara ett år kvar!". Sant... men hur långt är inte ett år? Phu...) Men det som känns mest tungt med att komma tillbaka till skolan är att jag inte vet vad jag ska ha som projektarbete. Jag hade många alternativ, men jag har tröttnat på dem innan jag ens har börjat. Jag har ett nödalternativ i fikan om allt skulle skita sig, får se hur jag gör... Massa annat spökar också när skolan drar igång, får sätta mig ner och fixa allt. Woine, haha. ;)

Men mest av allt kommer jag sakna sommaren.
Idag är det det 12 augusti... ca 20 dagar kvar innan vi går in i den första höstmånaden. Det kommer bara bli kallare och mörkare för var dag som går. Löven kommer falla av och man kommer behöva börja använda tunga jackor med mycket foder. Och vantar. Det kommer bli blåst och blask och regn och solen kommer ta semester. Yippie. Nej nu ska vi inte vara sånna! Positiva och glada... YES, hösten är på väg! yiiiho! (Lät det äckta? ;) )

Nej men sommaren har lärt mig en hel del också. Det känns sjukt bra. Jag har hittat vissa, lämnat vissa och vissa har visat hur man är när man är en riktig vän. Känns kalas att på riktigt veta vad man har för folk omkring sig :). Jag har under sommaren bara omringat mig av människor som jag tycker om och som gör mitt liv till det bättre. Ja, ni vet ju själva vilka ni är :). Och till alla er som jag inte träffat under uppehållet: Hoppas ert sommarlov har varit kanon nice! Vi ses imorgon och då jäklar är det fotboll som gäller. haha, hur fan kommer det se ut? ;P.

Nu har förretsten Kimsan kommit hem också! Goa, glada, positiva Kimsan. Så härligt. Hon ska få berätta sin Boston-historia när hon har tid också. See ya tomorroe babe ;P

Next Stop: Väla.

Jag måste bara få säga att om det är någon som läser detta som inte sett filmen Gren Street Huligans, Gör det!

Idag ska jag ta med Erika på ett av Helsingborgs sevärdigheter, Väla.
Vi tänkte sticka till stan och crusa runt, men eftersom det regnar, är kallt och mulet så blev det Väla istället. Precis samma tanke som ungefär resten av Helsingborgs befolkning nog tänkte imorse när de vaknade.. vi får se helt enkelt om vi kommer fram i folkmassorna, haha. 

See ya, om vi överlever!

 

Take this, haters!

Jag älskar livet!
(Och jag älskar Malmö, haha)
De senaste dagarna har det hänt så mycket kul att jag inte vet hur jag ska smamanfatta det. (Kan dock bero på att internet inte fungerar heller, så just nu har jag snott pappas trådlösa från telenor. haha, det funkar okej.)
Så struntar nog i det ;)
Kan kort säga att 60 års festen i Malmö igår kväll lätt var sommarens händelse, så himla kul har jag nog inte haft på länge. Dock bör nog vissa bilder bli censurerade, haha, men det bjöds det vilt på ska jag säga. Nej som sagt, det var sommarens händelse. Bilder läggs in när jag har spårat människorna med kameror från festen ;).

Nu har Erika kommit ner från Tälje och ska tillbringa tre dagar här i vackra HBG. Ska visa henne runt och nu ska vi iväg på filmkväll i RÅÅ.

Take this, haters! ;P
I just love my life, right now ;P

Saknar dig Kimsan! <3


Jag kom med strutsen.

Idag vaknade man till skolsken.
Tydligen har även vädret förstått att det inte skulle bli höst riktigt än. :)
Men jag vaknade också upp för att märka att jag hade fått en mega blåsa i munnen, det gör riktigt ont. Jag får sånna blåsor ibland och när de växer gör det så fruktansvärt ont. För att inte tala om när man råkar komma åt dem med tandborsten. ooo, det svider.

Igår hade jag mitt livs tråkigaste dag fram till klockan 18 då jag träffade Carro. Vi tog en tur och slutade hemma hos henne och målade T-tröjor. Riktigt kul. Det får man ta och göra om någon gång och bara splasha på färg så tröjorna blir som de blir, hehe.
Kvällen avslutades hemma hos Angelica där vi körde 10-10. Sjukt kul. Man får alltid reda på så mycket skoj om den andra och man blir nästan överraskad hur mycket man egentligen har genemsamt som man trodde att man var helt själv om. Haha, nej det kan rekommenderas, både att måla T-tröjor och köra 10-10.

Förresten, efter ett snack vid matbordet om småbarn som kommer med storken när de föds, mellan mig, morsan och Carro kom vi fram till varför jag är skum: ... jag kom med strutsen.
Så fel det kan bli ibland alltså, men om man tänker efter är strutsar och storkar egentligen ganska lika. Båda har långa ben, litet huvud och stor kropp. Och vingar. Och liknande namn. Inte konstigt att det blev fel, men Äh, den bjuder jag på ;)

Ibland önskar jag att livet vore som på film...

... och ibland inte.

Internet krånglar fortfarande, skit alltså.
Men, men. Det finns ju värre saker i världen än att internet inte fungerar ;)

Igår var det typ storm här i Helsingborg. Efter att det regnat hela dagen började det blåsa riktigt kraftigt igårkväll. Det blev bara värre ju närmare småtimmarna man kom och när jag körde hem vid två tiden låg det både det ena och det andra på vägarna. Träd hade blåst omkull och jag såg minst två parrasol som var på vift från någon trädgård. Nice.

Visst ja, precis jag var ute och körde igår. Det känns alltid bra att vara ute och köra. Jag vet inte varför jag tycker det känns så bra, men tankarna lättar och ja.. det känns bara bra :). Jag satt vid mitt favorit ställe i bilen vid havet med Carro och tittade på vågorna som blåste riktigt stora. Havsnivån hade stigit enormt mycket och vinden var så stark att det var svårt att hålla sig stående när man hade ansiktet mot Danmark. Det enda som saknades var oska och blixtrar. Jag gick ner till strandkanten för att bara stå och blev rejält överraskad av en våg som sköljde in i mina stövlar. haha. Havet är skumt. Det är stort och oberäkneligt. Underbart.  Igår var det den stora dagen också som jag snackat om, och ja.. det kändes skit, men nu känns allt skitbra faktiskt. När jag tänker på det blir jag nästan förundrad över hur jag känner mig. Men jag ska verkligen inte klaga. Jag älskar livet just nu. Såhär borde det allt vara. :)

Jag och Carro kan lida lite tillsammans nu och vi har kommit fram till att livet vore egentligen bäst om det vore som på film. ;). Och ett bra tips om man känner sig riktigt nere och ledsen; Ut och åk någonstanns, med eller utan mål. Sätt på en kanonbra låt och skruva upp riktigt högt. Sjung sedan med, så högt du kan. Skrik. Det kommer kännas så jäkla mycket bättre sen. Det är min bästa medicin och jag lovar, den funkar ;).

Lev.

Idag har det regnat hela dagen.
Vissa skulle kalla det skitväder, men idag är jag faktiskt bara tacksam för det.

Än så länge har jag bara tittat på One Tree Hill och funderat.
Jag funderar alltid när jag sett det. Vet inte varför men de säger alltid så djupa och kloka ord som man behöver tänka på. Det är bra. Tänka är bra. När man inte tänker för mycket. Det är lätt hänt.

som sagt, än så länge har jag tillbringat dagen åt att tänka, fundera, vrida och vända. Det är bra, det behövs ibland. Jag är "känd" för att vara velig och seg, men det är precis raka motsatsen till hur jag känner mig nu. Just nu känns allt super.
Back on track i min berg och dalbana igen - härligt. Jag planerar att stanna här ett tag. :)

Vissa saker blir som sagt inte alls som man tänkt. Stockhom blev det lite ändrade planer med, men det spelar ingen roll. Det var kanske inte meningen att jag skulle dit? Antagligen inte.
En sak jag har funderat på är om man ska tro på ödet. Ska man tro att saker som sker var förplanerade och att man själv inte kan påverka sin framtid?
Hum, ibland tror jag på ödet och ibland inte. Jag tror att man kan påverka sin framtid, men att ödet hjälper till ibland. Eller så är det inte ödet, utan händelser som sker oberoende av varandra som gör att man tar vissa beslut. Kanske är det så.
Livet är fullt av frågor. Vissa värda att fundera på, andra inte ens värda en tanke. Precis som annat här i livet.
Livet är en gåta för att vi inte vet hur det slutar. Vi lever i en gåta. Haha. ganska kul egentligen. En gåta som ingen vet svaret på, hur mycket vi ens funderar. Då finns det väl ingen bättre anledning än att bara leva livet och njuta av all tid som finns. Allt löser sig, som Kim säger. Det gäller bara att ge det tid :).
Tänk inte så mycket - Lev. Det är nog det bästa jag ska säga till mig själv :) .

Nu blir det fika med Carro och en snabb tur till Rydebäck i mina snygga stövlar!

Dum Spiro, Spero

Snacka om bra helg.

Denna helgen har varit en riktig lyckohelg.
Började igår när jag och Carro var på Väla och skulle käka på taco house.
Efter att vi stått och klagat lite över att det var dyrt och velat om vad vi skulle beställa, bestämde vi oss tillslut och beställde något outalbart och frågade sedan om dricka ingick.
- Nej det gör ju egentligen inte det, men eftersom ni verkar så veliga kan jag bjuda på det. ;)
oo, man tackar! Graris dricka.

Idag var vi på Stadium, jag skulle köpa handskar till styrkan.
- Vad är det för skillnad på dessa eftersom herrparet kostar 99 och damparet 199?
- Nej det är ingen skillnad. Båda kostar 99, det är jag som inte hunnit märka om dem bara.
Precis innan jag skulle betala tar killen i kassan upp handskarna igen och håller upp dom mot ett annat kassabiträde:
- Mona, är det inte halva Rea-priset på Casells handskar?
- Nej... det tror jag inte.
Killen tittar ner och sedan på oss:
- Jo, men det tror jag att det är. Du får dom får 49.50 så blir vi av med dem, ;)

Sikket flyt va? Ännu bättre blev det när jag hittade mina bortsprungna nycklar! Yiiiha!
Nu fattas det bara att någon ringer upp mig och säger att de kan häbga med till Stockholm också ;)
Jag får väl hålla tummarna, haha.


Here I come.. I think.

Wonderful days.
Igår avslutades kvällen hos Lingon efter att Carro hjälpt mig att städa garderåben hela dan. Vi hann även med ett snabbesök på Väla, nice. Inte mycket att klaga på den dan inte.

Och imorgon är det den stora dagen, då ska jag köra hela långa vägen till Stockholm, själv, för att sedan leta upp Mary när jag väl kommer fram. Ganska läskigt. Har aldrig kört så långt ensamn i bilen så det ska bli första gången. Får väl ta och ladda upp med mycket bra musik och goda snack så ska det nog lösa sig, men lite nervigt är det allt ;).

1000 andra funderingar snurrar fortfarande runt i huvudet, men nu har jag i alla fall tagit ett beslut haha.
Kim, jag tror det får bära eller brista. I detta fall brista i och för sig, men ändå ;) I think I'm ready. I think...

Nej, nu ska jag brassa tänderna och sedan umgås med Corlan. See ya.

Dum Spiro, Spero.

Aah, nu skedde det.
Det enda som gör mig ont nu i dessa studer.
Det enda...
Satan och faan.
Nu gick det nedför, i berg och dalbanan, haha. En riktigt lång backe neråt.  
Alla som åkt berg och dalbanor vet att det är backarna neråt som är de värsta haha.
Det svider att se det.
Sorry.. kan inte hjälpa det, men det gör det.
Thats why I know it is gonna be so much more harder in the middle of this month. :/

Men alla som åkt berg och dalbanor vet också att efter nedförsbackarna, kommer uppförsbackarna och sedan lever man loppan på toppen. :) (Tro mig, jag har blivit upplurad i Lisebergsbanan en gång... fy satan. Därifrån vet jag hur de attraktionerna går till, haha. Men behöver jag säga att jag helst undviker att åka dem? ;) )

Men vad gör man? Just smile and wave boys, smile and wave :)

Carros vän Hubbe.

Ännu en kväll på stranden. Ooh, I love.
Även om jag smågillar att ligga på stranden och gassa, så älskar jag att ligga på stranden på kvällen och bara snacka och ha det mys med bra musik och härliga vänner. Då kan livet nästan inte bli bättre.
Var nyss på ett snabbbesök hos Erik F och Carro hittade en ny bästis, Eriks sköldpadda som trots sina 10 år inte hade något namn. Vi döpte den till Hubbe, men sen kom det fram att det var en tjej... hum, så det blev en Hubba. haha.

Idag blev det ändrade Stockholmsplaner, satan. Men det spelar ingen roll. Jag kommer åka i vilket fall som helst, det är bara trist att behöva köra själv... men men. Annars, ingen frivillig som är redo för en roadtrip till La Stockholmia? :)

Idag har tankarna flängt runt igen. Got Damn. Men det är lugnt, jag låter dem göra det nu. Pallar inte bry mig om att försöka hindra dem. Jag har tagit ett av Evas råd, "ge allt tid." (Ja jo, just nu känns det asbra och jag kan ge det tid. Men jag vet att det kommer bli så mycket tuffare i mitten av denna månaden... palla.) Och jag har börjat tvivla.. ska jag? Borde jag? Än så länge litar jag på mina gamla instingter som säger "jajamensan"... men det känns mycket krångligare nu. Men why not. Give it a shot.

Förresten så känns allt mycket lättare just nu. Förstår inte riktigt varför egentligen. Enligt allt borde jag egentligen känna mig riktigt nere och allt vore piss, men så är det inte. Jag mår faktiskt mycket bättre än nånsin. Jag känner mig riktigt lättad och allt bara rullar på. Känns som en stor sten har släppt och även fast jag som sagt vet att det bara är tillfälligt och att den med all säkerhet kommer komma tillbaka så njuter jag som fan. Och vem kan klandra mig? hehe. Jag känner i alla fall att jag är värd det. :) Så trots min omtalade berg och dalbana mår jag nice. (haha, det är nog första gången det händer mig i en berg och dalbana, haha!) Äh, skämt och sido.

Nu är jag trött. Mer om mina funderingar imorgon.

Dum spiro, spero (-så länge jag lever, hoppas jag)


<3

Swea.

Godmorgon Carro och Josse, hoppas ni sovit gott ;).
Lycka till på jobben, annars ses vi på stranden :D


Kom nyss hem efter min kvällmed Sara... eller ja, hon stack hem så det blev min kväll med hennes kompisar haha. Men det var riktigt roligt, behövdes verkligen ska jag säga.
Men nu gör föttrena aå ont och jag är mega trött så jag ska ta och lägga mig tänkte jag. Har en känsla av att det bästa är att stänga av mobilen, :)

Nej nu ska jag nanna som sagt. Night!

RSS 2.0