YEEEEES, BILDER!

Nu börjar det närma sig slutet på Spring break...buuhuu.
Snart börjar skolan igen och då får man ta tag i skolarbetet på allvar igen, usha. Men det är bara typ två manader kvar till sommarlov och bara några dagar kvar tills HS kommer! Det ska bli så jäkla kul!! Snacka om att lysa upp tillvaron! :)
°
Idag nörjade i alla fall långbane tävlingen i Fort Lauderdale för min del... dock missade jag min gren eftersom tränaren min missat att kolla att grenordningen ändrats. Jag vet, lika mycket mitt fel. Det var i alla fall lite irriterande, men imorgon är det 50 brassa och nya tag!
°
Från start: 1) på väg till Cheescake factpry!! 2) på simhopparnas trampolin, 3) vid poolen (när det inte är träning vill säga...) 4) 21 års dagen!! Tack mina söta vänner fin den fina tårtan (upps, kom precis på att de ändå inte kan läsa detta, ajja..) 5) Vår trevliga badvärd...lifeguard ON duty, hoppas verkligen ingen drunkar för hans skull haha. 6) Visst är jag en bra fotograf? Varsogåd Ray Ban! (modeller är Tom och Kurt :) ) 7) Ute på Moes 8) Moes: Jag, Mac, Tom, Hannah och vår nyfunne galne vän från Texas: Preston plus Nixons arm. 9) fortfarande på Moes... 10) På ACC's, en del av simmarskaran 11) my back (!) 12) Annika, Deidre, Hagar och jag på ACC's, 13) testar undervattenskameran, 14) hemma hos deidre: Kayla (rumskompis....), jag, Deidre, Gina, Taylor, Christine, Hannah.
°
Sa ju att jag skulle lägga upp bilder när jag köpt ny kamera haha. Här får ni ett litet smakprov i alla fall. :) Enjoy!!

Mr Moes!

Igårkväll var vi på Mr Moes hela kvällen, riktigt trevligt! Med oss hade vi Tom  och Kurt, de två snubbarna längs ner från hallen, två tjejer jag aldrig träffat innan och en galen nyfunnen vän som är nyss hitflyttad från Texas efter att ha gjort lumpen i typ 4 år. Vi hittade honom på Titanic när vi var där, han sjöng Kelly Clarksons låtar och dansade som en galenpanna och vi insåg snabbt att han passade kanonbra i vårt gäng haha. Han är lite av en creeper men i och för sig får man se det som Tom säger "Hur hade du själv gjort om du flyttat hit från en annan stad och inte kände någon? Han är ju bara snäll och vill hitta vänner!" Ja jo, Tom jag hoppas du har rätt!
°
Började i alla fall med middag och avslutade med daaaaaaans för hela slanten, gick dock hem i tid eftersom jag hade morgonträning idag. Har dock kännt mig lite halvdan hela dagen av någon anedning så tog med en ordentlig nap innan: 2.5 timmar!!! Fan inte likt mig. Och när jag vaknade stod det 05.34 på alarmklockan. "Herregud!!" tänkte jag, "jag är sen till träningen!!!" Satte mig blixtsnabbt upp i sängen, tittade ut genom fönstret "hum, varför är solen uppe redan?" Sprang in i Hannahs rum för att se vad hon gjorde men hon var inte där. Så jag gick tillbaka till mig, titade förvirrat ut på den strålande solen och den blå himelen igen...och fattade nada. Tillslut slog det mig: "ahaaaa, 5 på kvällen!" Så jag gic och la mig igen och vaknade 6.30 när Hannah kom och studsade i min säng.
°
Efter det blev det middag på Cheescake och sen drog jag mig tillbaka för att sova. Så himla trött haha.
Ses hörs imon!

SPRING BREEEEEAAAAK!°

*

Tack för alla gratulationer för min födelsedag!
Alla email, telesamtal, kort, sms, presenter, facebook message, brev...ALLT.
Jag blir så glad. :)

--,-'-@
*
Dagen efter min stora dag tog jag mig själv till Health Center... diagnos: Urinvägsinflammation. Attans. Så går det om man ligger vid poolen i blöta badkläder trots att det är för kallt, haha! Hur som helst. Men istället för att få en pencilinkur på 10 dagar fick jag en på 3 dagar, snabbt och bra! Så nu känner jag mig kanoners igen, nemas problemas!
°
Nu till något helt annat:
Vi har vi gått på SPRING BREAK, yeeeeeeeah! Det kom verkligen lägligt! När man känner att man bara vill lägga böckerna på hyllan, inte gå upp på morgonen utan bara sova vidare eller inte riktigt orkar lägga ner den där sista tiden på en inlämning, då vet man att man behöver ta ett break. Skönt. Dock var jag galet klantig att inte bjuda ner några vänner från Suede hit i tid eftersom jag trodde att jag skulle kvala in till NCAA som i så fall hade gått av stapeln under lovet. Men men, eftersom alla vännerna här sticker hem till sina familjer under lovet och jag måste vara kvar och träna (har anmält mig till en tävling den 19-21 mars) så blir det lätt tomt och ödsligt i dormet. Dock är det otroligt skönt att inte ha sin rumskompis här så man kan komma och gå precis som man vill, plus att baseball killarna, basket tjejerna och två snubbar jag umgås med längre ner i hallen är kvar så här finns ju i och för sig folk om man känner sig ensam. Dock är tystnaden och lugnet riktigt härligt! Jag kan inte vänta tills nästa år då jag ska få singelrum!!! (By the way.... nästa år, om ni har tråkigt: kom och hälsa på vettja! Kanske har jag mycket med skolan och träningen, men Miami är ju ett paradis i sig. Singelrummet gör det också lättare för mig att ta emot gäster! Tummen upp!)

°
Igår och i förrgår spenderade jag den största tiden i solen på stranden och vid poolen. Det är inte jättevarmt, men det är klart mycket bättre än det varit tidigare. Värmen kommer sakta men säkert så när HS äntligen kommer ner kommer det säkert vara riktigt varmt och gött.
Jäklar vad jag saknar alla alltså! Ska bli så otroligt kul att få träffa alla igen! Det är ju en som andra familj som kommer på besök, haha. Ska bli så sjuuuuukt roligt! :D
°
Nu mina friends, ska jag faktiskt ta en nap!
Men fortsättning följer!
Bilder, inlägg och historier kommer upp, i promise! Har faktiskt gjort en liten lista för att komma ihåg allt jag ska skriva ner, haha!

10 MAAAAAAARS!!!!!

Eftersom jag ligger så mycket efter i uppdatering tänkte jag helt enkelt börja bakifrån från scratch:
-
10/3, eller 3/10 som man skriver här:
Idag fyller jag 21 bast. Jäklar vad tiden går alltså. Nu får jag alltså dricka och festa hur mycket jag vill (lagligt) i hela världen om jag nu skulle känna för det. Sweet. För att testa lyckan gick vi både till T..... en bar som jag nyss glömt namnet på i torsdags I The Grove och till nattklubben Dream på South Beach i lördags. Här är stora festar dagen torsdagar konstigt nog. Alla (nästan) går ut då och det är helt galet både utanför och på Campus. Eller ja, okej... många av college folket går ut varje dag eftersom många av klubbarna i grove har öppet varje dag...men de dagarna med mest tryck är iaf torsdagar och lördagar.
-
Vi hade sjukt kul men tyvärr hade jag inte med min kamera, fråga mig inte varför, så bilder kommer säkert upp på facebook från någonannans kamera senare. :) I'll let you know.
-
Back to my birthday:
Vaknade och hade träning som vanligt. Fick massa gratulationer och kramar av hela simgänget, mysmys. Efter det var det "happy birthday" i cafeterian. Som tur var var det inte många uppe vid 7 på morgonen haha. Sen hade jag prov där jag verkligen hoppas att jag gjorde en kanon insats. Resten av dagen spenderade jag vid poolen, bara ligga och njuta av värmen, lyssna på musik, svara på sms och telefonsamtal, email och facebook messages. Jag älskar att fylla år! Ska nog göra som katten Findus och ha typ sju födelsedagar om året!
-
På rummet väntade en Prinsesstårta som jag köpt för ngra veckor sedan (jaaaaa, den var djupfryst) på IKEA. Så himla gott! Alla älskade den, så nästa gång jag kör förbi IKEA blir det mer prinsesstårta i bagaget!
Sen kom Gina min lilla crazy vän och överraskade mig med en stor Amerikansk tårta med ljus och sång. Hon är så söt min lilla filur. :)
-
Sen avslutade jag kvällen ganska tidigt efter de flesta andra hade midterms dagen efter...har fortfarande inte firat helt, det blir när alla kommer tillbaka från Spring break och när min tävling är över. Håll i er!

Move to the music!

Skrev ett langt inlagg igar,tydligen postades inte det och nu kan jag inte hitta det, men men. Gor ett nytt forsok fran skolans bibliotek! Hade precis lektion, men eftersom vi har prov pa onsdag hade vi bara en snabb genomgang. Soft.
'
Anyways, helgen som gick var himla nice. Hade nastan ingenting att plugga sa tog verkligen tillfallet i akt att njuta av solen, varmen, vanner och roliga saker. Vi har sa himla manga mars barn i simlaget sa alla fyller ar hit och dit, sa i lordags var vi ute och kakade Cheescake factory for att fira Roxy. Och om tva dagar ar det min tur. 21 bast. Jaklar vad tiden gar, haha.
'
Visst ja. Harom dagen hade vi peer reviews i klassen (man lamnar in en uppsats och sa far eleverna i klassen lasa och ratta den innan man lamnar in det slutgiltliga resultatet till lararen.) Snacka om tur att vi hade peers INNAN jag lamnade in min uppsats! Jag skrev om simning och pa ett stalle skulle jag forklara vad pace var.... sahar skrev svengelska Fia...."Example of pace: 6*50 freestyle with the same hard fart." (= Samma harda prutt!?!?) Alla fyra personer som fick lasa min uppsats gabflabbade och jag fick himla roliga kommentarer tillbaka ska jag saga. Haha, ja som sagt: Tur att vi hade Peers innan slutgiltliga inlamningen. Jag kan bara gissa vad min larare skulle sagt om han fick lasa det! (han ar en riktigt duktig engelska larare, dock alskar han att gora narr av elever som enligt honom skriver roligt. Det ar himla kul att lyssna pa,men jag hade nog suttit som en tomat i bakandan av klassrummet om han skulle borjat kommentera mitt "fart" misstake.
'
Hur som helst. Den bjuder jag pa!
Nu ska jag ta mig fran bibblan, och vidare till Dooley Memorial Buildning for att ha Matte 101. Antagligen kommer vi fa tillbaka proven vi gjorde i fredags...haha. vojne. Hoppas jag blev godkand.:)


Tisdag

Nu är det mars. Första vårmånaden. Min månad. Tror redan jag skrvit allt som händer i mars, men om inte kommer listan här: fyller 21, spring break, tävling, 21 års fest tillsammans med Rox, HS kommer. Sen är det april, HS åker hem. Sen är det vara drygt en månad kvar tills jag kommer hem. En månad. Hallelulia vad tiden går!! Det rä helt sjukt och jag kan inte fatta att jag redan ska hem...
väl hemma ska jag i alla fall hinna med X-antal studentfester (yeeeees, jag är så himla avundsjuk!!), träning, jobb, SM, och träffa/hälsa på massa fina vänner. :)
-
Btw: som mamma sa:
Det var så länge sen du skrev att ditt inlägg fungerar igen!
I know I know det har varit jäkla dålig uppdatering igen, men det har sina orsaker. Det har hänt så otroligt mycket att jag inte ens vet i vilken tråd jag ska börja dra haha, men så är det väl ibland i livet.
Hur som helst har jag fått reda på att jag är en alien.... rättare sagt en "Nonresistant alian with immigration status F1" haha låter bra va? Härligt det där. jag visste att jag var från en anna planet. :)
-
Skulle bara skriva lite snabbt för nu håller jag på att somna över böckerna igen här på skrivbordet.Har varit fruktansvärt trött på sistan... Kommer skriva mer när denna veckan är slut för jag är just nu inne i en fullt ös period och får prioritera saker och ting som jag faktiskt börjar bli bättre på. :)

RSS 2.0