Flygningen heeem.

Hemma, yahooo!
Gud, det är både skönt och jobbigt. Saknar Miami men självklart r det skönt att få vara hemma lite. Har saknat familj, alla vänner, huset, mitt rum och min säng! Har fortfarande yet-lagg men får väl ge det några dagar innan den försvinner tror jag. Igår somnade jag inne i Telia butiken på Väla när mamma tog med mig för att shoppa i ett försök att hålla mig vaken, haha. braaa fia.
°
Men men, kan väl berätta lite om flygningen...
började med att jag fick övervikt (såklart) fick försöka packa om på flygplatsen men det slutade som tur var i att jag fick skicka med väskorna, med övervikt, utan att betala. tack tack. Det blev en väldigt skumpig flygning bredvid en av Marc Jacobs designer och hans fru. Fick en liten brosch från MJ innan de gick av, trevligt värre. och jag fick lära mig att även stora, starka, designer killar tycker att flyg-gupp är jobbiga. Ja, man lär sig något nytt varje dag.
°
Väl i NY kom jag först vilse på flygplatsen, hade ingen gate på biljetten, fick leta som en tok efter kundservis, gick på fel Air train och fick lyssna på 4 otroligt höga brandlarms syrener. Då kände man sig väldigt säker, haha. Väl framme på Terminal B (efter ihärdiga försök haha) hittade jag tillslut SAS som erbjöd mig 600 euro mot at jag stannade på Newark i några timmar för att ta ett senare flyg. Självklart tyckte jag och frågade då hur och när flygningen hem skulle gå. Hon kunde inte svara med tiden, det kunde ta allt mellan 2 och 10 timmar... jag skulle flyga med Indian air, mellanlanda i Chicago, Istanbul....och där stoppade jag henne. Nej nej, lilla vän tänkte jag. Jag vill hem. Då frågade hon istället mig om jag kunde tänka mig att uppgradera min biljett till Economy extra för 300 dollar (hon behövde uppenbarligen min plats pga överbokning av planet). hmm tänkte jag... får jag uppgradera till Business för samma pris gör jag det! Hon tänkte ett tag och sen sa hon ja. Så jag flög business class hela vägen hem, med en stol som blev till säng, mat meny på tre rätter och oxfile som huvudrätt, uppassning hela tiden och smoothies till frulle. inte illa pinkat. :)
°
Så ja, jag var ganska nöjd med min hemfärd haha. Väl hemma i Sverige har jag träffat vänner, sett på Filborna och tränat än så länge. Och såklart, försökt komma in i rätt tidsrytm, :)

Sista dagen i Paradiset for denna gang :)

Min sista dag i Miami spenderade jag i Ginas hus och pa South beach. Korde ner med cabben for att ta dod pa lite tid, dar hittade jag ett gang med street dansare som jag spenderade lite tid med haha, sen glodde jag pa nar nagra tontiga biffar korde massa puchups och armhavningar till hog musik, gluttade lite i affarer, badade fotterna, fotade och lyssnade pa musik. Kandes som om jag var en riktig liten turist i min egen stad haha. Harligt. Men det var faktiskt skont att inte gora nagot alls for en gangs skull. Att bara vara ar nagot man glommer ibland men det ar sa viktigt!
-
Sa det var sa jag spenaderade min sista dag, :) Imrgon gar planet hem mot Suede igen. Ska bli skont men sorgligt. Vill aka hem men anda inte haha. Dock kanner jag att jag verkligen behover ta en paus fran denna mat. haha herregud. jag kollade pa gamla bilder och insag hur jakla mycket jag gatt upp i vikt sen forra sommaren, haha, inte klokt ju. Kandes lite sorgligt sa jag ska verkligen borja jobba bort det sa fort jag kan borja trana igen. Min sjukgymnast sa att jag var klar for 10 min simning nar jag kommer hem. 10 min? naaa... tror det kommer bli mer an sa kara van. Saknar vattnet! :)
-
Nu ska jag och Gina kolla pa film och njuta av att bara vara! :)
Ses i Sverige! :)

one down

And my freshman year is officially over!!
yiiiihaaaaaa!!!

7 days

En vecka kvar exakt innan jag sitter på planet på väg hem till Sweden!
Heeeeelt galet, haft en för jäkla bra år här alltså och ännu bättre blir det förhoppningsvis nästa år. :) trivs som fisken i vattnet.
Två till exam to go, matte och sociologi... sen är det slut. Sen är mitt freshman year över. Det känns helt galet, har gått så himla snabbt!
°
I came I saw I conquered,  Sweeeden - Se upp! :D
haha!

Johan Glans, is, Roxicet drog-piller och bandage!

Lördag kväll, jag sitter i min säng. Totalt nerdrogad med pain killers haha. Snurrig i huvudet, skittrött och skrattar åt allt. haha. De flesta andra har väl tagti en och en annan drink för mycket och är just nu på väg till Sbarros för pizza...jag sitter som sagt i min säng och njuter av Johan Glans alla skämt på Youtube. Han är bäst! I sommar ska jag se honom...om han har konserter vill säga. Lite besviken är jag över att inte Kvarteret skatan på SVTplay funkar för mig idag. :/ Men men. Glans kan ju verkligen pigga upp varje dag! :D
°
Okej, har fått frågor.
Det är knät jag opererade, en teleskåp operation eller vad det heter. Nej, det lät fel. Microskåp? nej va fan... kameragrej i alla fall. Jag har tre igensydda hål i knät haha. Lättare så. Men gud, jag måste ju berätta om när jag vaknade upp på uppvaket hahaha. Eller fan, jag tar hela historien från början:
- Vaknade 4.45 för att bli hämtad 5.15 för att åka till sjukan. Maddy följde med, söta lilla Maddy. :)
- Anlände till University of Miami, ngt Downtown hospital... minns inte riktigt och fick visa ID (nej inte passet, inte körkortet utan mitt CANE CARD som jag använder för att swipa in till dining hall hahaha)
- Kom in i ett rum avdelat med 6 sängar med skynken mellan varje. Jag var första patient så jag var själv därinne. Tack gude gud.
- Fick byta om till en nattsärk som var öppen i ryggen (skitsnygg) och fick sätta på ett blått skoskydd på huvudet för att täcka håret. (inte riktigt skoskydd, men det såg ut som det) och fick ta av alla örhängen och piercingar..., det tog ju sin lilla tid.
- Fick dropp, lugnande medel och anti-kräkmedel i en slang på ovansidan av handen och syrgas över munnen.
- Sa hejdå till min sjukgymnast och till Maddy, rullades in på operationsrummet (var redan halvt borta här), en lärling från University of Miami som jobbar i sjukgymnastrummet följde med in för att se på operationen. (ush...varför vill man se det? :D)
- Nästa jag vet var att jag vaknade upp i samma rum som innan jag rullades in i operationen. Eller ja, bakom samma skynke, och var skitirriterad för att jag inte kunde vakna snabbare än jag gjorde. Jag minns att jag slog mig själv i annsiktet för att jag försökte vakna och när min trainer frågade vad jag gjorde sa jag tydligen ngt i stil med "I feel like i'm in my freakin sociology lecture and i just cant stay awake!" han bara skrattade. Sen drog jag ur slangen med syre från näsan och försökte ta bort pulsmätaren och alla sladdar som var kopplade till mig på bröstet. (allt detta berättade trainern till mig när vi satt i bussen på väg hem, haha, jag har inte mycket minne av det.)
- När jag äntligen vaknade lite bättre kom sjukhuspersonalen för att lära mig gå på kryckor och sen fick jag åka hem. gjorde lite rehab innan jag knallade fullkommligt nerdrogad med pain killers hela vägen från Hecht athletic center till dining hall, käkade lite soppa och bröd och sen somnade i min säng. haha what a day.
°
Här kommer den i bilder:
°
1) before surgery, 2) my leg right after surgery, as soon as I got back into my room. Don't ask me why the hole thing were wrapped up haha... 3) ice ice baby 4) there we go, a little less wrapping, 1 day after surgery 5) Wohooo, there's the holes! 6) Looking good huh? A bit swollen.... 7) and of course...i messed up my finger while doing weights 2 days before surgery and had to do an X-ray. It turned out to be a bruce on my bone inside the finger...aah what? didnt even know you could bruce the bone but sure. As long as its not fractured, im happy! 8) after surgery!! Walking around campus with my crutches. Looking as cool as usual. haha.
°
Och dang....nu gick det upp för mig att jag precis skrev förklaring till bilderna på engelska. Sorry folks, men jag är för trött och för drogad för att ändra det nu, haha. Hoppas det duger! Annars kan ju bilderna tala för sig själva. :)
°
Seees snart hörrni! och nu är jag gladare än vanligt eftersom JAG ÄR KLAR MED SKOLAN FÖR DENNA TERMINEN!! YIIIHA- nu är det bara "readingdays" kvar = två veckor utan lektioner när man bara pluggar för sina finals = slutprov i varje kurs. Jag har tre stycken, ett nästa vecka och två veckan därpå. Håll tummarna för mig. Sen kommer jag hem till suede igen! yiiiha :D

RSS 2.0