en dag i sänder..:)

Ikväll var jag Christine, hennes vän michelle och hennes mamma och såg filmen the Blind side. Den var verkligen bra och jag kan verkligen rekommendera den!
När jag kom hem, eller ja... hem och hem, hem till Christines, satte jag mig för att uppdatera mig själv från SM som just nu går i GBG. Sicka tider. Verkar som om hela simmarsverige har fått sig en push. Så stolt över lilla Kimsan som simmade så bra! och otroligt förvånad över Kuras som tog hem segern på 50 brassa... vart bär det av egentligen? haha. Jag längtar till i sommar då jag får min revange på SM. :D ska bli så jäkla roligt!
Nu är det bara ca två veckor kvar innan päronen och andreas kommer. Två veckor som förhoppningsvis kommer flyga förbi. Jag har inte haft särskillda problem med hemlängtan, men när man vet att det börjar närma sig vill man att tiden ska gå liiite fortare. :)
Men igår fick jag mig en nyhet som gör hela väntan otroligt mycket roligare: JAG HAR BARA TVÅ DAGAR KVAR I SKOLAN!!! Två dagar! Det är typ ingenting! Nu när vi kommer hem har vi mån och tisdag som vanlig skoldag, sen åker vi till Ohio för tävling hela helgen. Kommer hem måndag och sen börjar "reading days" för att förbereda sig för sluttentorna. tydligen är det ingen skola då utan man får plugga bäst man vill. och sen, ja sen är det den 16 och jag får efterlängtat besök!
jag håller tummarna för att Christine har rätt. :)
nu är det sovtajm! night!

Chattanooga, Tennessee

Nu har vi äntligen thanksgiving break, vilket menas med friiiiitt från skolan! aaaaah, kan det bli bättre? Jag tog tillfället i ackt och åkte med Christine till hennes hus i Chattanooga, Tennessee. Jag kan sammanfatta hennes hus med ett ord: Herregud!!! När jag ska bygga ett eget hus ska jag lätt få mina influenser från ameriaknska riktningar, det rä så jäkla coolt! Allt är stort och badrummen är gigantiska. Ricktigt fräcka detaljer och ja, haha... jag har många ideer om hur jag ska fixa mitt hus. :) Så kul!
i alla fall. Min första thanksgiving var väldigt rolig. Vi åt en riktigt stor middag med hela Christines släkt och umgicks med hennes små kusiner. Sen har vi träffat hennes vänner, sett Twilight och glidit runt i hennes pickup i lilla downtown som liknar allt man kan se i Amerikanska filmer. Roligt att se. :)
Annars vet jag att mina små vänner från Sverige är på SM!! Och så vitt jag vet går det väldigt bra för dem. Det är så kul at höra sånna nyheter hemifrån, och det känns väldigt konstigt att inte få vara med själv. :/ Men jag får mina små uppdateringar från Stene, Kim och Morsan. Och såklart internet. :)
Plus att min kamera har gått sönder så tyvärr kan jag inte lägga in några bilder alls, :/ Det suger.
Får ta och fixa en ny. Förhoppningsvis lite bättre och snabbare. :) 

Det är i Miami det händer.

Idag har det hänt en hel del: (Kort version :P )
Började med en relativt vanlig dag med simning och skola. (Gissade förresten nästan rätt ang passet: 8*250) Efter skolan var det dags för träning igen och det var nu hela händelserika dagen började. MItt under passet gick alarmet igång, dock kunde vi inte så några som helst spår av åska någonstanns så vi simmade lugnt vidare. Efter några minuter var vi simmare de enda som var kvar i bassängen och på pool omårdet. Konstigt tyckte vi, men simmade vidare. En tjej kom springande och viskade ngt i Christies öra varpå Christie lutade sig över pool kanten och hysteriskt började vinka upp oss. "Det är några galningar som skjuter på skolan! Upp ur vattnet!" Snabbare än blixten var alla uppe, men nu kom nästa problem. Vart sk vi ta vägen? Vårt lockerroom är ju alldeles igenstängs efter toalett incidenten för några dagar sen. Upp på kontoret blev det och där blev vi sittandes i ca 40 minuter i väntan på att få SMS om att det var lugnt att gå ut igen.
Tillslut kom SMSet med förklaringen att några snubbar hade åkt i en bil med luftgivär och skjutit runt om sig. Några personer hade blivit träffade, men ingen allvarligt. De var i alla fall gripna och 3 sekunder senare var hela Campus som vanligt igen. Det är nu tredje gången på kort tid som vi fått sms om män med vapen nära eller på skolan haha. farligt, farligt. :)
Efter simningen stack jag iväg för att bli inervjuvad. Superkul var det och jag hoppas det gick bra. Får förhoppningsvis se det hela ikväll. Ush, lite halvpisamt bara att komma in helt blöt och klorluktande (vi har ju inte tillgång till duscharna ens). men det var chill.
Efter det fixade jag ny cykel eftersom min gamla var livsfarlig. Kedjan hoppade av hela tiden vilket resulterade i att jag varken kunde bromsa eller trampa. Skoj om man kom i full karutta och bara inte kunde stanna. haha, det hände härom morgonen... Annika blev mitt offer men som tur var hann jag svänga undan. :)
Nu är det Volleyboll match som väntar och sen vill jag fanken till Publix! Mimn kyl är tom sen flera dagar tillbaka, jag är svinhungrig men ingen vill köra. Det suger. Jag känner inte riktigt för att cykla själv heller med tanke på allt som händer. Bajs. Får helt enkelt vänta tills ngn annan åker. :)
Tjohej!

Lite av det goda.

Jag lovar, jag har lite annat roligt att dela med mig av. Det är inte bara ren skit från avloppen här, haha.
* Stefanies mamma kom från Sverige igår för att hälsa på. Riktigt roligt, hon är trevlig och glad och gissa vad hon hade med sig: LÖSGODIS!! och giss om jag fick smaka? Jaaaaaa. Det och potatis står överst på listan av saker jag saknar här i Miami. :) Trevligt. Så nu blir det lite mer svenska här ett tag, nice. :)
* Idag ringde min tränare mig och frågade om jag vill ställa upp för henne genom att göra en liten intervju imorgon efter träningen. Självklart svarade jag. Dock blev det lite mer pirrigt när en snubbe som bor längre ner i hallen kom och pratade med mig om det hela utanför mitt rum för ungefär en timma sedan:
- Så, är du nervös inför imorgon?
- haha, lite. men det är nog ingen fara.
- nej nej, det är inga problem. Jag jobbar med teamet och jag kommer visa dig precis vilken kamera du ska kolla i och så.
- jaha va bra. eller va !? ... Kamera?
- Ja... och föresten så har du fått den bästa intervjuvaren så det är inga problem.
- Ah...ehm bra. men vänta lite nu... kamera, som i TV-kamera?
- Haha aa... men du kan ta det lugnt, just det du säger är inte direkt live. det kommer sändas några minuter senare.
Snacka om att jag satte hjärtat rakt i halsgropen. Intervjuv...okej. men i Tv...inte okej! Haha, roligt ska det bli men nu blev det bara svin nervöst att jag ska göra bort mig genom att säga ngt heltokigt. Får bara hoppas de är beredda på det värsta, för det är jag. :P Så håll tummarna för mig imorgon klockan 4 (22 svensk tid)! haha. (ingen aning om kanal men han pratade ngt om veckans idrottare vilket lät lite coolt.)
* Folk brukar ju säga att alla som flyttar till USA går upp i vikt. Jo tjena. Jag kan ju lätt säga att jag inte trodde att jag kunde gå upp ett kilo, vilket nu har visat sig vara helt fel. Ingen aning om hur många kilo det rör sig om...och pounds vill jag inte ens tänka på. tydligen var det i alla fall tillräckligt för att jag skulle lyckas spräcka mina favorit jeans från gylfen bak till baksidan av låret. :/ Tur i oturen var jag i alla fall på rummet...
* Nu är det bara 27 dagar kvar till päronen och Andreas kommer ner. :D:D inte för jag håller nedräkning... nej nej... men förstå mig rätt: DET SKA BLI SÅ JÄVLA SKÖNT MED JULLOV!!!!
* 5 dagar kvar till Thanksgivin break. Sweet. Det betyder flyg till Chattanooga för att bo riktigt southern style a la Christine. Ska bli spännande... jag har i alla fall blivit lovad massa mat och en stor säng. Sweeet. Vad mer kan man begära? :)
* Eftersom vi missat två träningar pga den lilla olyckan i omklädningsrummet har de lagt in en extra träning imorgon bitti. Tjoohooo. Jag hoppas på sprint. Jag vet att det kommer bli minst 200: ingar.
Nu ska jag äntligen få sova! Amazing!

Rena rama skiten.

Haha, ibland har man tur och ibland inte.
Vårt omklädningsrum ligger intill badet och precis vägg i vägg med den allmäna avdelningen med duschar och toaletter. Olyckligtvis har något hänt i avloppet så avloppsvatten med allt vad man kan tänka sig har runnit ut över hela golvet i hela omklädningsrums avdelningen, inlkusive vårt omklädninsrum. Hela stället luktar rent skit, alla prylar vi hade i rummet stinker och ja... allt är en röra. haha Rena rama skiten alltså :P  Nice.
Igår åkte jag och Gina en nattlig runda till South beach med hög musik i bilen. det var helt otroligt så vi bestämde att vi måste göra det typ varje vecka nu. Låter som en bra deal tycker jag, man behöver lite avstånd från doormet och skolan typ....hela tiden. ;)
Ikväll ska vi till 5 guys, hamburger place, ska tydligen vara skitgott så vi får väl hoppas på att det stämmer. Min kamera fungerar inte riktigt som den ska för tillfället. ska försöka bli lite teknisk ikväll (får se hur det går...) efter läxan och se om jag kan fixa den. mamma påminde mig om bilder och det kommer, det kommer. jag vet att det är lite halvtråkigt att bara läsa men jag lovar, de kommer!
See ya'll :)

Läget under kontroll

Ojojoj, pinsamt värre.
Nu har det gått så lång tid att jag inte vet vart jag ska börja skriva. ;)
Har i alla fall haft en rent ut sagt helvetes vecka med grymt många prov och inlämningar. Kände mig helt död på fredagskvällen så firade det med en middag på fridays. Gott gott. Brownie obsession is the shit... servetrisen trodde med all säkerhet att jag och Christine var på en date när vi först satt och käkade middag tillsammans och sen delade på en obsession.. kul. Dock bad vi om separata skedar så förhoppningsvis ändrade han sin uppfattning efter det. :)
I går kväll var det käk hos Deidre i simlaget. Man skulle klä ut sig till ett land och eftersom jag inte har ngt från ngt annat land blev det Sverige. Jag och två andra simmare målade svenska flaggor och hade lite almänt skojiga kläder med rundade flätor vid öronen. Bilder kommer, jag lovar. Helt otrolig mat så nu har jag massa smarriga recept att bjuda på när jag kommer hem! :)
Helgen har varit allmänt chill då jag bestämde mig för att verkligen njuta av att bo i Miami, så jag la mig vid poolen X antal simmar och snackade, tog det lugnt och pluggade lite lagom. En helt vanlig dag i November va?
Nu, de sista timmarna på veckans sista dag kommer som vanligt att spenderas i Study Hall i ett försök att få så många timmar som möjligt gjorda inför veckan som kommer. English final paper och Matte läxa står på schemat inann det än en gång bär av till fridays. Älskar verkligen den restaurangen... dock vet jag inte att det är pga maten eller att det bara är för att det är nära, inte alltför dyrt och ett riktigt bra avbrott från Dining hall maten. Jag chansar på det sista alternativet, eller en bladning av båda. :)
Back to study. Miss you all!

En dag i Virginia...

Snabb update:
Tävling i helgen i Virginia Tech:
Flög från Ft Lauderdale till North Carolina, buss i 3 timmar till Virginia. Bodde i sviter (yiiiha) i ett hotell mitt ute i ingenstanns. (Så min uppfattning om virginia är ungefär densamma som innan jag kom dit: "Var ligger det och hur set det ut?") Simmade mot Virginia tech och duke. Jag vann 100 br och 200 br, plus att Christie satte mig på 100 fjäril. Intressant. :)
Nu börjar min lektion om typ 10 minuter så jag måste springa ner och cykla dit så jag inte kommer försent. Då blir det pinsamt. Hatar dn pinsamma tystnaden när man kommer in försent och alla sitter och tittar på en, haha.
Hörs snart. tjolahopp!

Update. :)

Idag hade jag fått post! :D
Ett fint brev från mormor och morfar i Tälje.
Aw, tänk vad mycket ett litet brev kan göra haha. Man ler lixom i hela kroppen när man går till brevinkastet och ser att det ligger ett litet kuvert där, haha.
Nu är det dags för träning och i helgen bär det av till Virginia Tech för att kick some butt!
Simmas: 50 br i lag, 100 br, 200 br, 100 fj! (Christie blev förvånad över min 50 fjäril från träningen haha. hon sa att jag fick skylla mig själv som nu får simma 100 fjäril på tävlingarna haha. :P)
See ya. :D

Update. :)

Idag hade jag fått post! :D
Ett fint brev från mormor och morfar i Tälje.
Aw, tänk vad mycket ett litet brev kan göra haha. Man ler lixom i hela kroppen när man går till brevinkastet och ser att det ligger ett litet kuvert där, haha.
Nu är det dags för träning och i helgen bär det av till Virginia Tech för att kick some butt!
Simmas: 50 br i lag, 100 br, 200 br, 100 fj! (Christie blev förvånad över min 50 fjäril från träningen haha. hon sa att jag fick skylla mig själv som nu får simma 100 fjäril på tävlingarna haha. :P)
See ya. :D

College Collage

Phu, det tog tid. :) Lite bilder från Miami i alla fall. :) Enjoy!

Halloween

Äntligen en vecka där man kan börja andas. Just nu har jag inte så himla mycket läxor att göra, men det tar sig nog ska ni se. Lärarna är experter på att radera ut minsta lilla lediga tid du har. Beundrandsvärd talang. :)
Idag är det recovery träning vilket innebär att man får välja för eller eftermiddag att hoppa i plurret. Jag brukar gå för förmiddag för att få det överstökat och för att kunnna ha en eftermiddag ledig, men idag ropade kudden på mig när alarmet ringde så jag bestämde mig för att sova. Välbehövligt kan jag lova. :)
I helgen går vår tredje tävling av stapeln... I Virginia, staten med det roliga namnet. Flyg 2, timma + buss 3 timmar. Jag får verkligen se till att göra tävlingen värd besväret. :D
Oh visst ja, förra helgen firade vi ju Halloween...herregud säger jag bara. Pynt och utklädda figurer överallt! Några utav simmarna stack till Fantasy fest nere i Key west.... en parad med homosexuella / transvestiter som tydligen ska vara helt sjuk. Jag har sett bilder och jag håller med. det ser ganaks asjukt ut faktiskt. På vissa av bilderna undrar man om de verkligen var utklädda eller om det var deras normala outfit...
Jag åkte hem till en simmare till hennes Gigantiska Desperate housewife-hus i Tampa. Herregud säger jag bara. Allt i hela huset var oversize, riktigt högt i tak med pelare som höll uppe det på vissa ställen. Kuddar, prydnader, soffor ochtavlor övrallt, egen brygga med 2 yetski och båt... wopa. Riktigt coolt att se. Tyvärr blev det ingen yetski tur eftersom de var sönder...attans. :P
Jag lovar att försöka skriva nästa inlägg tätare inpå. det blir så himla jobbigt när man går in här och ska skriva när man inte skrivit på en vecka... man missar lixom alla små rolida detaljer. :D
nu ska jag ner och käka frulle och sen börjar min dag: engelska, teater, lunch, sociologi, pilates, simning, ledig tid, matte...yiiiha. :D

RSS 2.0