Wachtel

Jag nämde i ett inlägg tidigare att pappan min betalat en hund utan att snacka med morsan i huset först. Och att hon när hon fick reda på det, hotat med att flytta ut (förhoppningsvis skojat, men man vet ju aldrig).
Här är denna omtalade hund. Dock inte de valparna pappa tingat, men bild på rasen i alla fall. Oemotståndlig?

      

fAshión

Jag måste verkligen erkänna att det är tusen gånger lättare att handla på nätet än att handla i affärer. I och för sig får man ju inte varorna lika snabbt, men man slipper all trängsel i butikerna (speciellt nu när det är REA precis överallt), och så spar man ju såklart tid. Kanoners.

Har hittat litegrann i alla fall:
    
sen håller jag på och väljer...gul eller röd, det är frågan.
    

Men men, klart man får fynda nu när det finelly är REA.
Hittade en skitsnygg väska på Gina innan jul, såklart var den slut när jag kom nu och skulle köpa den. Men...man har väl kontakter, haha. Kände en tjej på Gina i stan som hämtade upp min snyggaväska från kallaren, man tackar och bugar. Så nu har jag den, och den funkar kanon!  Hittade tyvärr ingen bild.
Fyndade också två linnen som jag ska prova nu, bestämde mig för att bara behålla ett av dom, så nu gäller det att välja rätt...


Dagens I-landsproblem?

Var nyss inne och kikade på nätet efter lite nya frächa kläder. Var inne på Josefsson, Ellos, Hm, Laredoute och några fler. Bara för att chekka runt lite. 
Men så irriterad jag blev på LaRedootte, har en en tröja i tre färger kan man ändå bara få se den ena färgen, sjukt irriterande och störande faktiskt. 
Var riktigt nära att beställa en tubtop, fanns i svart och i brun, men nope, då får man ikke se den svarta som jag var mest intreserad av...haha ajja. 
Dagens I-landsproblem, eller?  

Ciao

Har haft så fullt upp efter jul att jag inte hunnit skriva att detta har faktiskt varit min bästa jul so far.
Ingen snö!!
Så grymt :P

Beställde två linnen idag från Josefsson, hittade ett par skit snygga skor också, men får vänta lite så kanske de kommer på REA sen... får man hoppas på :)

Just nu är Felix o Andreas här....testar guitarhero. Synd bara att vi nu haft det i 3 dagar...jag har inte ens testat en låt. För det första får jag inte för Rickard...visst älskar man sina syskon? Och för det andra verkar det upptaget nu.

Dagarna som gått har bestått av förkylning och jobb. Jobbat på Kökscentrum. Och siken dag jag hade idag! Sålde ett reält packet, nöjd -)

Nä, jag känner att jag tappat detta med bloggandet, känns inte alls lite roligt som det gjorde i början av någon konstig anledning.
Får komma upp med ett super inlägg senare

Ciao

a chock

Just nu liknar min kväll de vanligaste.
Har varit hur trött som helst hela dagen. Bara gått och väntat på att klockan ska ticka så man kan krypa ner i sängen..
Men vi blev tydligen bortbjudna på thai mat. Käkade, men sen skulle tydligen mappa stanna och spela Toche, tog flera timmar innan vi äntligen kom hem, och här sitter jag fortfarande....framför datorn.

Får se om jag kan träna imorron, har halsontet släppt så kommer jag iväg till simhallen. Annars blir det jobb all day long...vad är bäst egentligen?

En liten chock fick man dock hos de vi var hos när pappa råkade försäga sig om att han inte avbeställt den valp som han lovat att avbeställa till mamma. Tydligen hade han redan "tingat" den och betalat handpenning, så den gick inte att avbeställa. Mannen som ägde valparna ringde tydligen igår och sa att "Nu har valparna kommit! Det blev fem stycken och en är din!"
Behöver jag säga att det pågår en fajt mellan pappa och mamma just nu?
Pappa vill så gärna behålla vaplen, medans mamma hotar med att flytta ut....både vaplen och pappa. hehe.
Väntar faktiskt på hur det ska arta sig, men måste säga att jag inte skulle klaga på en liten valpl :)

Yesterday

Efter en ganska hetsisk jul med små barn var jag helt slut igår.
Planerna var att stanna hemma och softa på kvällen, men pappa hade tydligen ringt Micke W som satt upp mig och en kompis på gästlistan till Tivoli. Så jag och Maria stack dit, och kom in free. Nice.
stannade till halv 4. Så jäkla kul.
Träffade ett gäng från Nederländerna. Satt och snackade och hade sjukt kul. Så om vi någon gång är på genom resa i Holland så har vi i alla fall några vi känner där, haha.

Hade fortfarande ont i halsen när jag vaknade så blev ingen träning för min del imorse.

Men fick ett samtal från jobbet där de sa att de ville ha in mig på extra tid idag. Sure tänkte jag och stack ner, kom ner vid två. Tydligen stängde de redan tre idag ... de hade jag totalt missat, så min arbetstid idag blev inte ens en timme. Yey. Men de e gött.

just nu sitter och och kollar på "Never Been Kissed" på Tv. Hemsk film egentligen.. :)


"Mer Jul, ..ge mig"

God Jul!
"Oh Jesus se nu vad du har gjort!"
Det är den apsolut bästa raden i en julsång som finns. Tycker det är sjukt kul. Låter som man skyller hela julstöket på en liten snubbe i en krubba. ;)

Min jul firades hos farmor av farfar där pappas systrar deras respektive och deras barn också fanns. Släkten på pappas sida har vuxit enormt snabbt på ca 4 år. Vi har nämligen 4 små kusiner, alla under 4. Snacka om att det var hög ljudnivå där idag :O Men klagar man? Inte då. Så söta och goa så när de väl var tysta, haha. Väldigt rolig jul faktiskt.
Julens bästa julklapp då? Hum, måste någ säga att det var Boken om mig och Kim som jag fick av Kim i julklapp igår, eller Dollarna och resechekarna jag fick av mamma/pappa/mormor/morfar och Farmor/farfar. Tack tack :)

Julens inte-alltför-roliga-julklapp då. Hum...kan inte komma på något som man blev "missnöjd" med. Men ska väl säga att det i så fall var de två små snögubbarna som mamma satt fast utanpå ett av paketen ;)

Julens bästa inköpta julklapp måste jag säga är pappas tatuering. Så nöjd jag är med den! Micke är konstnären och jag har fixat både tid och plats för när den ska fastna på pappas arm för alltid, mohaha ;) det kommer bli awesome!

Nu blir det film för att smälta all julmaten. Imorron väntar lekar här hemma, med alla små barn igen. Gäller att ladda batterierna ordentligt :)

Lillejul

Yes! Tro mig eller ej, men det blev utgång i Fredags ;)
Emma
följde med, och visst var det väl kul alltid?

Idag är det lillejulafton.
Kom till träningen och fick fete passet. "Rena självmordet".
När halva serien var simmad blev vi stoppade.
Istället för en astråkig serie blev det tre lagkapper och vattenpolo! Tack Stene!
Säkert för han blev så glad över sin julklapp, då var han nästan skyldig oss lite skoj.

Fixade Stenes julklapp igår, en whisky, kex, ost, ölkorvar, melon, kokosnöt, mini annanas, vindruvor, mini ostar, Lindt mörk choklad, palle kuling choklad, ichis och physalis. Jag kan säga att jag själv hade velat ha den korgen!

Fick julklapp av Kim, Andreas och Felix idag. Hur fint som helst! :D
Av Andreas och Felix , ett kit från The Body shop med skrub, butter och dushkräm med kokosnöt. Luktar så jääkla gott! Tänker på hawaii när man känner den lukten. Tack grabbs ;)

Av Kim fick jag svarta örhängen och en scrap book där hon klistrat in bilder på oss från Florida, vår nattpicknick, badet, ja..flera stycken, och recept på goda kakor. Så himla fint! :) Tack så myycket skatan min :)

Nu väntar man spänt på morgondagen :O

Party?

Jahapp, då sitter man hemma dårå.
En fredagskväll. Igen.  så iriiterat trött på det nu. Vill verkligen ut!
Men men, detta är väl livet för en simmare. Man pallar aldrig ut, och när man väl gör det är det ingen annan som gör. Tråkigt.

Ska kolla runt lite och leta efter en partysugen pingla att ta med sig, haha.

Have a nice eavning!

framtidsplanerningar...hjälp

Phu, känns som om lite av turen har vänt tillbaka till mig. I alla fall har inget jobbigt hönt än så länge. Sitter just nu och käkar en kanon god lunch. Lagad av mig själv faktskt ;), så man får väl vara lite stolt.

De senaste dagarna har jag funderat ganska mycket på hur det är senare i livet. Vart man bor, hur man bor, vem man bor med, vilka man umgås med osv.
men mest funderade jag på det här med att flytta hemifrån.
Jag tycker det är ganska läskigt när man funderar på det, för när man väl har tagit steget att flytta är det så mycket man måste klara själv och sköta som man inte alls tänkt på innan. Man måste kunna betala alla rakningar, och hyran därför måste man ha ett jobb....bla bla bla.

eh ja? Tänker säkert många...och jag vet att det är så, men damn, det är ändå så jäkla mycket som kommer hända inom bara några år.

Redan i februari ska jag och Maria flyga själva till New York. "Ja men det är väl inget". Men jo...faktiskt så är det det. jag har aldrig flugit själv så långt innan, (bara till Stockholm, haha) , kul om jag tappar bort mig på vägen. Blir fast i New York eller på Island, skoj. hah.

jaja, man kanske inte ska fundera så mycket... Men rätt svårt med tanke på att jag är en riktig funderare, hah. Men men. Får ta och släppa det nu. det är ju ändå nästan två månader kvar...oo.

This is just my lucky day.

Okej, jag vet att man inte ska säga att man förföljs av otur...det sägs bara bli värre då. Men jag tror fan att jag gör det. Med tanke på mina förra två dagar trodde jag inte att de kunde bli mycket värre...men det kunde det ;)
Lämnade in bilen idag...han skulle ringa under dagen, men har fortfarande inte ringt. alltså blir jag utan bil.

Här följer en liten berättelse om vad som hönde när jag kom hem från Väla med Josse:

när ja kom hem låg brorsan och sov o va skitsur, gjorde ingenting och led av rastlöshet, så försökte jag få tag i några som ville hitta på något men ingen svarade så fick sitta och dega, sen bestämde jag mig för att väcka brorsan (kl 19) och göra mat, han vägra hjälpa men gjorde de tillslut, köttet som vi gjorde smakade illa så vi skulle göra annat, vi blev ovänner och han stack, jag la stekpannan i diskhon och gick efter ....i diskhon låg plasten som varit runt köttet, när jag kom tillbaka hade den bränt fast i stekpannan, fick stå där i två timmar och furtio minuter och skrubba med stålull, fingrarna började nästan blöda och jag kan knappt röra tummen nu, äntligen borta, men massa repor i diskhon som ja hoppas att pappa inte ser, hoppas också att man kan använda stekgärnet igen...

Yes! tio poäng till mig va? haha.

Nej men jag vet, säger man att man är förföljd av otur så förblir man det, så jag ska istället säga att shit, nu kan allt bara bli bättre! Imorron när jag vaknar kommer all tur att komma till mig, Yes ;)

Följande inhandlat idag:
present till Andreas,
present till Felix
en tavla
en het potatis från Grafitti
en ram

tack och adjö....och för alla er som kollar The saw, så kan jag meddela att idag såg jag och josse Saw 380.


oh yeah, sweet sweet mornings.

I don't do mornings...

Yes, imorron börjar jag 10.30, men måste tydligen upp redan 07.30 för att fixa bilen. Tack...:)

två av årets sista dagar

Phu, nu har jag väntat länge nog.
Efter två dagar fulla av misstag och fel, kanske jag kan börja skriva nu.
Ska börja med att korta ner gårdagens och dagens fel händelser:

Igår:
* vaknade 9.45 - började träna 10.00...YES
* Skulle käka i pluggan, men hade glömt matbricka, fick inte komma in, hämtade lärare för  han skulle "intyga" att jag var hans elev, fick inte komma in, gick och pratade med tanten i luckan om jag kunde få en matbiljett och betala den imorron eftersom jag glömt mina pengar, fick inte, gick med läraren till en annan snubbe, kunde inte hjälpa, fick låna pengar av läraren, kom tillslut in och fick käka.
* Körde till bilprovningen för ombesiktning, inga tider lediga (detta är andra gången det händer), var påväg att sticka så kom en snubbe och sa att de fått en lucka, hjälpte inte mig, jag hade inga pengar.
* Åkte mot Väla för att komma till mjöhult, halvvägs till Fleninge kom jag på att jag var helt fel. Fick vänta, åka tillbaka till Berga (där bilprovningen låg) och sedan ta 111 mot Höganäs - rätt väg.

Idag:
* Körde till bilprovningen igen, de kollade bilen, men jag fick körförbud på den. Tydligen har killen som fixade bilen, fixat den helt fel så det var typ farligt att köra den. Tack vännen, snällt.
* Körde till faster för att låna hennes bil, måste ha en till Lund. Den var parkerad så man fick krypa in genom passagerar platsen för att komma in. Väl inne kunde jag inte lägga i backen, man skulle tydligen dra någon spak uppåt samtidigt som man la i backen, faster kom och hjälpte, skulle backa ut, men kunde inte eftersom den var parkerad alldeles för nära den jäääkla busken. Faster fick komma ut (ganska irriterad) och backa ut till mig. Helknäpp bil att köra, fick akut ringa mamma så jag fick ta hennes bil.

Yeeey. Sikka dagar va? ;) Haha, men det är bra med sånna dagar ibland. (Dock inte alltför ofta), då har man nämligen något att skratta åt senare i livet ;)

Idag var jag på tävling i Lund. Gick väl sådär, men ska väl vara hyffsat glad eftersom det gick bättre än SM, haha grattis Fia. Men vad gör man? Tackar och tar emot. HS vann 15 000 spänn i klubbstriden, så för tillfället är vi skånes bästa klubb. -)
Skånes stolthet Malmö? ;) Chattis, de saknade dig i laget ;) haha. :P

min tomte , hah

                      Haha, okej, jag måste erkänna, jag är kass när det gäller att klippa
                                                        med bilder och så. Men detta är i alla fall min egen designade tomte.
                     Klart att tomtem ska ha enligt traditionerna, röda kläder, men det börjar 
                                                      bli ganska uttjatat. Ändå tycker jag att tomten ska ha lätta kläder på sig, 
                                                     inget vidare flashigt enligt modet, utan ganska bekväma kläder. Och roliga!
       
      
  Kläderna måste ju vara ganska roliga eftersom det mest är för barnen
tomten kommer. Så här har ni min tomte i snygg hatt, enkel tröja                                  och smarta  byxor, snygga clown skor som fungerar kanon när han går på sydpolen ;) och värsta säcken full med överraskningar :)
      

Telefonterrorister

Efter en näst intill sömnlös natt väntade jobbet på Kökscentrum.

Igår var en sån natt då jag verkligen inte kunde somna. Sista gången jag kollade klockan var hon 01.23
Kuul.
Ett problem är dock att när man känner så, att man verkligen inte kan somna så tänker jag "Nej, jag måste slappna av och försöka somna." det är helt fel.
För när man sover är man helt lugn, man är avslappnad och tung. Men om man sla försöka somna, blir det en ansträngning. Man anstränger sig ju till att försöka sova, vilket resutlerar i ännu senare insomning. Egentligen ska man gå upp ur sängen, göra något annat eller läsa en bok, men inget av de sakerna dög för mig igår klockan ett på natten. Så det blev sängen tills ögonen slocknade. Ganska jobbigt, men somnade ju tillslut.

Men det blev min näst bästa dag på jobbet. Sålde en hel del grejer. -) Så nöjd, haha.
Ska jobba över julen också, men inte så mycket som jag skulle viljat...simningen tar upp en sketa stor del av lovet. Kollade på lappen med träningstiderna idag...vi ska simma två gånger om dagen, nästan varje dag, yippie...mitt jullov. ajja.

För tillfället är jag hemma själv. Nyss ringde det i luren så jag letade upp en fån och svarade, ...ingen där.
Nehepp, tänkte jag och gick tillbaka till bordet där jag satt och slog in ett packet till min kusin som precis fyllt år. då ringde det igen, denna gången var jag snabbare på fånen, men inte ens då var det någon på andra sidan...hörde bara konstiga ljud denna gången, sen stog det på displayen på telefonen "lägg på luren".
brrr, kusligt! Men jag la på, och nu sitter jag med telefonen redo...

telefonterrorister

När tredje ljuset brinner...

skulle verkligen vilja lära mig vad man säger därefter...när första ljuset brinner, andra, tredje, fjärde...det komme något därefter, men kan inte det. Ajja.

Idag var det som sagt gran inköp och gran klädning.
Hääärligt.
Det blev en suprise för pappa och Rickard som kom hem från Sälen för några timmar sen.
Skitsnyggt om jag får säga det själv:

         

sjukt snyggt va? ;) haha. Steg för steg. (På andra bilden fick vi lite smakråd av en varelse som..tja, tycktes gilla det. I alla fall mattan. )

<3
Du förtjänar det :)

En dag på familia...

Kom nyss hem från Familia med mamma.
Shiises.
Man har hört och märkt att killar verkligen inte gillar att gå i affärer eller shoppa överhuvudtaget.
Idag funderade jag på om det bara är en myt som en snubbe börjat med och sen har resten bara följt med och hängt på trenden.
Där var nästan inga snubbar på hela centret, förrutom pappor till små barn och pojkvänner till shoppinggalna tjejer som antagligen tvingat med sina snubbar som smakråd.

När jag själv stod och provade en tröja kom en tjej med sin pojkvän och ställde sig i hytten brevid. Jag kan inte annat än tycka synd om honom, och hade jag varit honom, hade jag gått förlänge sedan.
Deras samtal:

tjejen: Ja, men jag jag ska prova dom här topparna först, du får vänta!
killen: hum, jaja. men skynda lite då.
tjejen: Ja, men du får inte titta in.  fortsatte muttra något obegripligt.  Men titta inte in sa jag!!! Då byter jag inte om!!
killen: jaja...okej.
tjejen: (antagligen klar) så...kolla nu då. Men va fan...var är du? du skulle ju stp här utanför sa jag ju!
killen: jaja, hum ja den var ju fin.
tjejen: inte en annan färg då?
Killen: NEJ! den färgen är skitbra, kom igen nu!
tjejen: jaja okej. va sur du är. ska bara prova resten också... kanske en annan färg ändå...hum...
killen: suckar och sätter sig på en stol.

Som sagt, förstod inte riktigt varför han inte tog tillfället i akt att sticka när hon ändå var i provhytten...men men. Hans val.
I och för sig kan jag förstå varför killar inte gillar att gå i köpcentrum, speciellt inte med sina sura flickvänner.

I slutet kände jag mig dock också som en snubbe när mamma skulle springa in på Price off, på apoteket, på bokhandeln..bla bla bla...men tillslut fick jag med henne till bilen. Väl inne säger hon:
"Så, då åker vi till IKEA! "
"Haha, nej mamma lilla. det gör vi inte. Jag oekar inte. Nu åker vi hem och köper gran och klär den!"


Phu, jag fick som jag ville, tydligen var även mamma ganska trött i fötterna, så nu har vi en gran som ska kläs ;)
Gött


16, december



Jahapp idag är det den 16:onde december, då finns det väl inte mycket mer att säga än:
Grattis Andreas!

Nu är du hela en dag äldre än vad du var igår! Det känns va ;)
haha, i alla fall är du myndig, och det kanske är det som är den största skillnaden? ;)

Haha aja, GRATTIS!

Just an advice

Ibland skulle jag vilja att mitt liv var som en film.
för i en film kan man snabbspola, man kan spola tillbaka, man kan radera och allt slutar alltid bra.
Ganska härligt
:P
Men så är det inte riktigt, och det kanske man i och för sig vara glad över :D
Det är ju egentligen bara livet, vad finns det att vara rädd för? ;)
Ta alla tillfällen som kommer, annars kommer man ångra sig. Just an advice ;)


Ikväll blir det för övrigt mat och film med Kim, myyys :D

Blood.

Var som sagt på sjukan idag. Tog prover.
Blää.
Så om en vecka får jag förhoppningvis reda på vad som är fel på mig.
det är verkligen på tiden.
Jag behöver ett svar.

Imorron är det tävling. Ingen större. Bara lilla medaljjakten, men va fan :P
100 fr och 50 fj ska det bli är det tänkt.

Fick nyligen ett mess "Kom ner till stan snälla". haha, ner till stan?
Nääe. Känns inte speciellt kul när man hellre vill sitta framför TVn.

Förresten så kom jag på en sak innan idag när jag satt i bilen. Jag var såhär lagom trött som jag varit nu de senaste dagarna (Undrar starkt vad det är som är fel...) och då funderar jag alltid som bäst? eller skummast? Beror på hur man ser det. Hur som helst så kom jag på en sak om mig själv, nämligen att "Jag är smartast, när jag inte vet om det".
Och det som är mest skumt med detta är att det stämmer :D
Kanske en bra sak? haha Vet inte, men jag blev i alla fall ganska nöjd med vad jag kom fram till ;)

it's my liiiife.....

Irriterande mage!
Sjukt jobbigt.
Något är fel. Men jag vet inte vad.
Var ute och letade doktor idag, men det enda jag hittade var ungdomsmottagningen som kunde göra lika mycket som jag själv visste, alltså inget.
Fick dock tag i Charlotte som ska kolla på maggen min imorron.

Och om inte detta skulle vara nog har jag fått otroligt ont i vänster armbåge. Hel skumt. Känns precis som man borde sträcka ut den så den fick knaka till, men när jag väl sträcker ut gör det förbannat svin ont..:/

Men men, no more klagomål for today :D

Idag var det ju Lucia. Som sagt hade jag ingen luciavaka, men det var nog lilka bra det. Trött som få så behövde sova ;) Eftersom pappa och Rickard är i Sälen och glider skider är det bara jag och morsan hemma. God tjejhelg haha. Så ikväll blir det mys framför TVn och ngn bra film. Eller One Tree Hill kanske, ;) vem vet :P

Bäst före igår

Idag var det som sagt syra. Fan, gick kasst.
Magen är fortfarande hel skum, så lovade Stene att kolla upp det imorron.
Bara jag hinner...det är som sagt det som är problemet...mitt dygn behöver fortfarande vara minst 36 timmar!

Och ikväll skulle det vara lusevaka. Men känns som jag struntar i den inatt.
Käkade lite lussebullar innan, och det hör ju till.

Kollade lite på nyheterna innan. Fortfarande pågår det debatter och så om ICAs falska kött. Rätt åt dom tycker jag. Jag menar hur idiotisk får man vara att man säljer gammalt kött med ny datummärkning?
Man kan ju bara chansa på hur det låter inne på köttavdelningen ..:
"Amen grabbar kom igen! Detta köttet gick ut i....igår. Vi byter förpackning och sätter en lapp att det är nystyckat idag"
"Neej, jag har en bättre ide, vi maler ner köttet i köttkvarnen och blandar ut det med den gamla köttfärsen vi tappade i marken igår, då lucktar det inte lika unket"

Och nu efter deras hemlighet läckt ut:
"Ehm grabbar...vi är alla eniga om att vi nu inte ska vara med i några intervjuver va? Om någon nämner något om köttet så skyller vi på cheferna som skyller på oss och så går det så. Okej"
"Ja, men om de kommer på oss då?"
"Äh, då säger vi bara att det inte var vi eller vår butik och att det är något vi måste rätta till. Så, se nu till och marinera den här fläskfilen som hade bäst före datum igår...då känner inte en jäkel på lukten att den är gammal"

Smaaart drag killar. Grattis. Ni har just tappat hela svenskafolkets förtroende.

Thank god!...no, just kidding

Thank god is friday!
Så känns det idag...men blir ganska snopen när jag kommer på att "fan, det är ju inte fredag...det är ju för sören bara onsdag!"
Så...idag är det ner på Söder igen och träna syra...ajaj.

Jag cyklade faktiskt imorse! Kände mig såå duktig -)
Men kallt var det ...bara 2 grader, fast klockan hunnit bli tio innan jag cyklade hemmifrån.
När jag cyklade hem igen fick jag en flash. som jag helt plötsligt längtade efter att åka utomlands! Till något varmt ställe! Inte blev det bättre heller när jag kom på att morsan, farsan och lillebror snart ska till Florida. Men jag hänger inte med, för jag ska med Maria till New York. Kul det med, såklart! Men snacka om att de kommer vara bruna när de kommer hem! Så kommer det bara vara jag i familjen som är en blekfis :/ DET kommer vara ganska segt :/ -->Får kanske fuska lite i solariet ;)

Imorron är det Lucia. Och inatt skulle man haft den där stora luciavakan, men nopp. Tror inte det blir någon i år. Har varit så sjukt trött den senaste tiden så behöver nog sova. Kanske kan hedra luciatåget lite med att sova i en tomteluva?

Förresten, någon som ska ut på fredag? Jag är faktiskt galet sugen. Var ett bra tag sedan sist. Men i och för sig är det tävling på lördag eftermiddag. Kanske inte helt bra om man e seg då. Men får se, denna eller nästa helg. Någon festpolare som e på? :D

Mitt i prick.

wohoo, idag är det bilbesikting som gäller.
Är bara hemma en snabbis och slänger i mig lite mat innan jag sticker till Landskrona...tydligen dit jag ska.
Ska försöka hinna inom Kökscentrum också och lämna in min lönelapp.

oo, igår var det en hemsk stund när jag skulle lämna in tiderna jag kan jobba på badet nästa termin. buuhuu. Ville verkligen inte lämna in lappen alls...men behöver pengarna, så vad ska jag göra? :/

Hur som helst.
I pluggan håller vi på med att göra en målsättning som vi sedan ska uppfylla. Vi ska klara det inom en 2 veckors period. Förra veckan, när allt startade, tror jag att jag var aningen borta. Min målsättning ska nämligen vara att cykla till pluggan 5 ggr, och sen lägga mig tidigare än 23 minst 5 kvällar. Tjeena. Inget av detta kommer jag nog klara. Jag har en vecka kvar nu...men tror inte jag hinner de på en vecka. Får ändra målsättningen tror jag...haha ash då.

Nepp vad händer till luciavaken detta året? Förra året hade vi film natt hemma hos mig...men nu då?
Ngn som kan komma med förslag? För man borde hitta på något :P

Det förtjänar du inte

Okej här kommer det, inlägger som är negativt.
De som känner att de verkligen skiter i vilket behöver alltså inte läsa, för det är antagligen till de personerna jag riktar detta inlägg.

Är så sjukt trött på att vissa folk är så otroligt självupptagna att de bara märker hur de själva mår. Det är bara i fokus att de ska må bra och ha det bra. Men jag menar..hallå? Resten av folket då? Resten av klassen/gruppen/kollegerna/vännerna/familjen...hur mår de när du better dig som du gör? Har du ens tänkt på det?

Maybe not. Ett hett tips, tänk inte på dig själv, det förtjänar du inte. Tänk på hur du behandlar andra, och om du själv hade velat bli behandlad på samma sätt.
Ett hett svar: Allt kommer bli så mycket bättre då!

slut från mig, tjohej.

pom, popom!

Nepp, det blev inga spisar idag. Men en hel del annat däremot.
Känner mig faktiskt nöjd, sålde för ca 12.000 idag
-)

Och guess what? Idag ringde en snubbe på den ena annonsen jag satte in igår. Han ringde om akvariet och sa att han skulle återkomma runt 18...nu är klockan över 18. Hoppas banne mig han ringer eller kommer snart, måste lixom iväg på annat...

Ganska trist, för jag slog nästan in alla julklappar som fanns att slå in igår...det betyder att det inte finns några kvar till idag. Men men, shit happends.
:)

Nu ska jag ringa till Big City Tatto angående pappas lila julklapp, haha. ;)

another day in paradise.

Yey. Satt uppe till halv 12 inatt och slog in packet. Men faktiskt riktigt kul.
Mamma hade ju värsta berget med klappar till alla små kusiner.

Idag är det för övrigt den tionde, och exakt 3 månader till jag fyller år -).
Morsan och farsan har boket en resa till Kina över min födelsedag....men tror ni man är medbjuden? haha. nepp.
Men då kanske det blir party istället :P

åå...måste bara säga att jag verkligen ogillar väckarklockan som kallas "lillebror".
Sjukt irriterande....så for man råkar ha sovmorron när inte han har det, eller när man som alla andra sover klockan tre på natten när han kommer hem, ska han antingen stå och snacka skithögt precis utanför dörren, eller sätta på skit musik på sitt rum... gosh! Blir tokig.

Nu ska jag ner och sälja tvättmaskiner. Mors!

När andra ljuset brinner...

Idag har jag jobbat som vanligt på Filborna...Boooring.
funderar starkt på att inte lämmna in papprena för en fortsatt arbetsplats där...men får se. Behöver pengarna..:/

Vet ni en annan sak då? ;) Som i och för sig ni kanske totalt skiter i, men inte jag! Jag sitter just nu på min dator och är inne på internet! -) Detta har inte funkat på flera veckor. Jag är kanon nöjd :P

Igår var jag i stan med Carro och shoppade lite till julklappar. Hittade äntligen till brossan vilket är skitsvårt. Jag menar, vad köper man till en dataspelande, svarthårig snubbe på 16 år? Nada...
men men, hittade tillslut en del grejer som jag tror ska bli bra :P

La nyss in 2 annonser på blocket, haha. På mina gamla ridkläder och på mitt akvarium, nice. Hoppas verkligen någon ringer...need that money :P haha.

Nu ska jag slå in presenter, både mina och mammas, så får skynda lite. Bajs.

Jasså minsann, det är såhär det står till.

Jag älskar det, eftersom ni hatar det.


Jahapp, då har fredagen kommit.
Fredagen som jag näst intill lovat mig själv att gå ut.
Fredagen då jag skulle få träffa min vän Maria på Tempel och ha riktigt rövar skoj.
Men så blidde det inte.
Istället satt jag hemma och kolla Idol finalen.
Jo okej, klart det var intressant och mysigt och faktiskt väldigt skönt att sitta tryggt hemma i TVsoffan....men damn som jag längtar ut!
Nej, får nog ta igen det nästa vecka tror jag. Känns som man behöver det efter allt skit slit i skolan.

Jahapp, jag kan ju nästan gissa att det stora ämnet bland alla bloggare idag är "Marie vann idol!!" och så en massa good or bad kommentarer därefter. wohoo, som om alla inte redan vet det? ;) Jag kan bara säga det att marie har ju den klart bästa rösten, men Amanda ÄR ju redan en idol, en stjärna! Hon hade ju inget att förlora egentligen. Hon har ju redan vunnit oavsett.
Så, punkt och nog om det nu.

Dagen till ära var jag på Väla med Kimsan,
och tro mig när jag säger att vi hade sketans kul, och jag i alla fall hittade en hel del saker. ;)
Riktigt nice.
Så nu har jag ungefär hälften av alla presenter kvar att handla, men jiiises vad roligt det är att handla till andra! Man kanske ska anställa mig till sån här "julklappsinhandlare"? haha, kanske inte. men ändå.

Bolagret hittade jag och Kimsan världsa grymma handskar som man ska ha när man diskar eller går ut med soporna! Kanon snygga, men de fanns bara röda och ljusblå kvar...och en svart.
Inte så, men vem fan försvinner med en, svart handske? haha. aja. antagligen någon med bara en hand.

Förresten så hittade jag typ HMs fräckaste linne, och guess what? It belongs to me now -)
hah. Nej friends, ska sluta göra er avundsjuka och gå och lägga mig ;)
Eller tja, ni som var ute idag...igår, fredagd kväll, ni behöver inte ta åt er, för er är jag redan lagom avundsjuk på ;)

haha, sorry, trött som fan. Night!

Is it...

what is a tear in my eye, when it streams down my face.
Is it a whish? Is it a belive?
A tear has a lots of questions, but it cant bring up any answers.

I know, some times this tear is caused by love.  a broken love that will never be hole again.
But sometimes this tear is caused by pain.
This pain will be gone, you can treat it.

You can fix a broken leg, or an smashed foot, or a great headace,
but you can never fix that little pice in your heart thats missing.
You can look, but you will never find the one who took it.
And if you do, i'm sure that he will keep that pice of you that still has his scars on it.

So what is this little tear streaming dowm my face?
Is it a headace or a broken heart?
Well, the tear has no answers....ask me, is it worth it?


jasså, ni ville se mig igen?

Jahapp, bilprovningen gick ju riktigt bra faktiskt.
Så bra att de ville se mig igen! Helst innan den 7/1. Sikken tur jag hade va? ;) haha not.

lägger in en ganska skoj historia istället:

Frun i huset var missnöjd över sin bil och beklagade sig för sin man:
' Köp en överraskning åt mig i julklapp! När jag sätter foten på plattan ska den accelerera från 0-100 på mindre än 4 sek ' , bad hon.
' Helst en ljusblå! '
Fylld av förväntan närmade sig julafton och se här vad den omtänksamme maken köpte till henne.






(Han lär för övrigt vara död nu..........!!)


inte illa...

...Nej det är det verkligen inte.

Ibland känns det som om jag har fyra jobb.
Kökscentrum på måndagarna,
Badet på söndagarna,
Skolan varje dag, flera timmar plus alla läxor
Simningen var dag, flera timmar.

Shiises. Tur är väl det att man egentligen bara missar lönen på det sistnämnda...
annars hade man ju varit kaputt förlänge sen.

5 december, 07.

Ännu en trist och gråmulen dag.
Sikken vinter va? ;) Men ska jag vara ärlig så gör det inte mig någont alls att det regnar, så länge det inte kommer någon snö får det vara vilket väder det vill.

En riktigt kort skoldag hade jag idag, 30 min. Yey.
Jag som var så nära på att stanna hemma, men åkte i alla fall. Snacka om att man ångrade sig när man väl kom till pluggan för att få åka hem igen ;).

Sitter just nu på mammas jobb i telefonkö. Ska försöka ringa till sjukhuset för tisdbokning. Min maga slutar inte reta mig, och nu börjar mamma bli orolig. Så, får väl göra henne nöjd och ringa ;) I och för sig vore det riktigt skönt att få stopp på de skumma magvärkarna, magkatarrerna och allt vad det är jag får men gämna mellanrum. Inte för jag trot att sjukhuset kommer göra något åt det precis men - kanske ta en sönka och sen säga "nej, vi hittar inget fel".

Precis så sa de i våras. När jag för fjärde gången var på vårdcentralen och de inte hittade något fick jag nog och gick till en annan läkare, gissa vad hon hittade? Jo, luftrörsinflammation, stämbandsinflammation, lätt lunginflammation och släm i luftrören. Skoj. Så..efter två penicilinkurer och en sulfakur blev jag bra. Så nu tänker jag banne mig få en grym läkare direkt ;)

Förresten ska jag till Bilprovningen idag. "Dazy" och jag ska kolla att allt står rätt till och att hon är tillåten att köras. Haha, hoppas verkligen det går vägen, annars kanske jag inte kommer tillbaka från Landskrona. Who knows?

Nepp, nu är klockan ett, och sjukhusets telefontid är igång, lika bra att ringa så man kommer bland de första i kön. Tjao.

Me and my new partner

I usuallt don't do mondays.
Men idag är det en alldeles speciell måndag.
Dels på grund av att Marja kommer att bo här fram till Onsdag. Eller ja, mest därför. Typ bara därför.

Sen idag på träningen, kom jag och Micke på att vi ska bli partners. Tadaa.
mer än så säger jag inte, buisnessen (rätt?) måste ju fungera först innan faktan läcker ut. Och dessutom är det väldrigt, väldigt ströiga framtidsplaner. haha.  

Lånar fortfarande morsans dator..och eftersom jag är beroende...ska jag och Marja upp och kolla One tree Hill....och guess what?  Nu är det TREDJE säsongen  ;). 

Ciao

Jag vill...



"Jag vill skriva en liten visa, där ögonblick blir till evighet"

nu vankas det jul

Okej, detta är skumt.
Just nu sitter kag och surfar på mammas dator, även den är bärbar, precis som min, hon har intente, men inte jag. Skumt som sören.

Var nere på julmarknaden i stan idag. Vad jag kan minnas ska den vara ganska mysig, men idag var det väl inte mycket att komma med? Några små stånd som sålde plånböcker, ett där de sålde krimskrams som halsband och bärlor och ett där de sålde svarta T-tröjor med tryck från känsa band. Sen var där kanske femtioelva stånd som sålde lotter och trettiosju som sålde munkar, pepperkakor och våfflor.
Men, är det snart jul så är det.
Det blev ju trevligare eftersom man hade ett kanon sällskap med sig i form av the swimning girls.

När jag kom hem överaskades jag av en släktmiddag. Lill kusinen Dagmar, pappas syster och Dagmars mamma Annika och hennes sambo Erik samt farmor och farfar satt och smaskade på vildsvin i finarumet. "Tjena! ta en tallrik i köket och kom och sätt dig!"
Ricktigt gott var det faktiskt. Även om vildsvin inte låter så vakert.
Har börjat käka en hel del viltkött nu när pappa fyllt på hela frysboxen i källaren. Jagare vettu, då ska det vara äckta vara. Men som sagt, gott som fan så jag klagar ikke. ;)

När första ljuset brinner....

Fortfarande jag och mitt interet problem, blir snart galen.

Idag har vi första advent. Mysigt med ljus, men hemskt med vinter.

Inatt hade jag världens skummaste drömnatt.
Dömde hur mycket som helst. Men klaga ska jag inte göra. Drömde nämligen att jag vann 10.000 kr.
Ibland är drömmar bättre än verkligheten...

Just nu sitter jag på jobbet på badet, receptionist - javisst!
Tråkigt, men pengar. Verkligen inget jobb jag skulle kunna tänka mig på heltid dock, men alltid sålänge.

och igår julpyntade och  julstädade vi hemma , så nu är det snyggt och fint hemma. massa ljus som lyser överallt.
Men jag missade julkalendern både igår och idag...någon som vet vad den handlar om?
Pinsamt, men jag vet inte ens vad den heter...


RSS 2.0