August 25th.

Idag slutar semestern och allvaret börjar....
Ska jag vara ärlig hade jag kunnat ha det såhär hela tiden, endast träning och umgås med vänner haha, men riktigt så bra har jag det inte. Idag ska jag ha en sciens klass som jag inte vet vad den heter, engelska 106, lunch och dans. Så ser schemat ut för måndag-onsdag-fredagar för mig för denna terminen. Hoppas det är bra. Men nu ska jag kila och käka frulle så jag är redo för dagen, mohahaha. See ya!

Mitt hus :)

Då är det officiellt första gången jag har egen lägenhet!
Härligt! Nu är jag helt inflyttad och klar i min första egna lägenhet här i Miami. Eller ja, första egna dorm i alla fall haha. Tills idag har det varit ganska slappt; har köpt lite grejer till rummet, flyttat in, fixat, simmat och varit härligt yetlaggad. Men idag...idag....då kom nästan alla tillbaka!!! Så jäkla kul! Alla (förrutom simmarna då) som man inte träffat på hela sommaren och som man längtat efter så himla mycket! Alla dem. :) Spenderade en hel del tid på sjätte våningen idag där största delen av alla från vår gamla hall bor nu. (Robbie, Jordan, Jamal, Cortney, Nixon...det är bara Tom och Kurt som flyttat...eller ja blivit utkastade och tvingade till att skaffa eget hus som inte finns där.) Lite tragiskt är det och vi kom alla ganska snabbt överrens om att vi saknade vår gamla hall, haha. Hade jag fått välja helt hade jag nog flyttat upp dit faktiskt. Men här nere på femte våningen, mitt emellan alla gåsar på sjätte och simmarna på fjärde har jag det ändå ganska bra. Lite ensamt, men än så länge kommer det folk hit nästan hela tiden så det är kul.
°
Idag håller jag på att försöka smuggla till in en extra säng så jag har två, (haha) De är så jäkla små!!. Än så länge har jag lyckats hitta en sängbotten så nu saknar jag bara madrass. Vi diskuterade möjliga lösningar till problemet varav den att sno en från ett annat rum snabbt gick bort. Vi kom istället fram till att jag skulle gå ner och säga till att jag helt enkelt inte hade madrass när jag flyttade in. Och det hade ju faktiskt funkat riktigt bra....om det inte var så att jag flyttade in för 2 dagar sen. Skulle jag då sovit på golvet och inte fram tills nu vågat säga att jag faktiskt saknade madrass? haha, nej....det gick också bort. Så just nu väntar jag på att Jordan ska komma tillbaka och fråga efter en madrass till SIG som jag sen ska få. (Han flyttade nämligen in idag.) Sikka hjälpsamma vänner man har va. :)
°
Men nu ska jag springa ner till simmarna på fjärde våningen och säga välkommen tillbaka till Kurt!

3 more days!!

Gosh... nu har jag så mycket funderingar i huvudet är det nästan snurrar haha.
Jag har så mycket att göra samtidigt som det känns som om jag sitter och inte gör någonting alls hela dagarna. Antar att det är en bladning, haha.
°
Så idag har jag i alla fall hunnit med att träna, hälsa på Tobbe på sjukhuset (brutit lårbenet i en olycka) och lägga fram det mesta till packningen. Kände att det kanske var lite tidigt att börja nu, men det är ju trots allt bara dryga 2 dagar kvar som jag har fullproppade med sista minuten saker jag måste göra. Så kanske inte var så tidigt trots allt.
°
Så hur känns det nu inför andra året?
För jävla bra! Jag vill inget hellre än att åka tillbaka. Det har varit riktigt skönt att få komma hem, vara hemma, träffa alla kompisar, umgås med familjen, sova i sin egen säng och göra allt man saknat under året. Men jag är redo för usa igen. Det är väl lite så att man saknar det man inte har för tillfället. Det är ganska kul hur det fungerar.
°
Har också funderat hur det kommer kännas att komma tillbaka. Förra året hade jag inga som helst aningar om hur det såg ut. Jag hade endast sett ett fåtal bilder på internet, ett ritningen på mitt dorm...och fått namnet på två i simgruppen. That's it. Nu vet jag hur allt fungerar, jag vet vad byggnaderna heter, var de ligger, hur dormen ser ut, jag vet regler och känner folk. Men trots det känns det lite som om jag inte riktigt vet vad jag kommer tillbaka till. Spännande! 3 dagar till!

Kims tur!!!

Gud vad roligt, ikväll sitter jag hemma hos Kimsan, lyssnar på musik och är allmänt psykiskt stöd. Haha, lät lite roligt. Och jag känner verkligen igen mig (fast som jag kommer ihåg var jag typ 50 gånger mer nervös än vad hon verkar just nu haha.) För exakt ett år och 7 dagar sedan hade vi umbytta roller, då var det hon som satt och höll min hand, lyssnade på musik från min dator och hjälpte mig att packa väskan till mitt livs äventyr. Nu är det ombytta roller, IMORGON ÄR DET HENNES TUR ATT ÅKA TILL USA!!!
"
Det är så kul. Jag vet precis hur hon känner. Man är spänd, nervös, förväntansfull, lite rädd och ja...allmänt skräckslagen. Haha, men det är det som är hela grejen, hela glammen i det hela. Livet tar ju faktiskt en otrolig vänding och man har ingen aning om vad man ger sig in i förrens man faktiskt förstått vad det är som händer. (Vilket man gör en sisådär 3 månader efter man landat, haha). Men det är verkligen ett äventyr och nu när jag ser Kim tänka att hon har med allt, packar ner de sista grejerna, springer runt och letar efter papper och när jag vet hur hon känner så längtar jag faktiskt lite tillbaka till den dag då jag satt i hennes sits. Nu vet jag vart jag ska, vad jag har att vänta och självklart längtar jag som sören att få åka tillbaka 8om 13 dagar!!!!) men det är den där känslan av att i princip inte veta något alls som gör en extra pirrig. :)
"
Men nu ska jag gå och vara mer mentalt stöd till Kimsan och hjälpa henne att packa. :)
PussPuss


1 augusti, 2010

wohooo, nytt inlägg! Det händer inte varje dag! Så generös är jag minsann!
Ska vi ta och köra en uppspeedad uppdatering om ALLT som hänt sedan midsommmar? Jaaaa, det tycker jag vi gör. Allt som hänt och lite till, plus lite onödig fakta. Det är alltid roligt.
°
Sååå, efter midsommar (eller mitt förra inlägg som publicerades för exakt en månad och en vecka sedan, haha) har jag hunnit med:
-Simma SM. Vilket gick ganska bra men några personliga rekord och lite annat smått och gott. Dock inga medaljer... grr. börjar bli jäkligt trött på att stå och glo på prisutdelningen nu haha. Men men. Knät höll i alla fall vilket var skitbra. Har ju trots allt inte riktigt tränat så som jag ska varken före eller innan operationen. Men men!
- Träffat massa polare och haft massa myskvällar, filmkvällar, pool/bad/brännboll (vilket var en jäkla hitt må jag säga!! Det måsta göras om haha), legat på stranden....
- Jobbat både på Kökscentrum och i stan med att Promota den nya Filborna Arena som byggs till på Filborna badet! (Verkligen tummen upp för den!!!) ny tävlings 25:a som säga vara "Sveriges modernaste" med bla sveriges renaste luft, nytt två vånings gym med alla diverse maskiner, Personlig träning, dans, styrka, uthållighet, spinning....ALLT. Än så länge har jag bara sett arbetsplatsen och ritningarna... men det ser jäkligt bra ut! Och för att promota ännu mer kan jag ju säga att de har öppet hus 22 augusti och öppnar i oktober! Så har ni vägarna förbi HBG? Kom in :D
- Påbörjat min egen sommarträning med: spinning, indoorwalking, joggning, core-pass, styrka, body pump... skitjobbigt men jättekul!
- Varit i London i fem dagar med Maria. (Bilder kommer upp på facebook... haha allt händer på facebook.)
- Varit på festivalen i HBG, gjort några fynd och kollat på artister. skoj skoj.
Och ja... en himla massa annat.
°
Och för någon dag sedan hände något roligt. Jag brukar ju verkligen inte ta napps om jag verkligen inte behöver det. I förrgår behövde jag det. Ställde klockan på 20 minuter..... och vaknade 3 timmar senare!!! Snacka om att jag fick en chock. Vart tod tiden och dagen vägen lixom? haha. Och idag vaknade jag kvart över 2! Jag får nog ta och sätta en regel för mig själv att inte sitta på skype för länge helt enkelt.
°
Men nu är det söndag och jag ska bara njuta av att göra ingenitng fram till 20.00 då Kim ska ha avskedsfest! Hon sticker också till staterna minsann!
Tjpohopp!!

RSS 2.0