Lördag.

Någon påminde mig om att jag hade en blogg... haha.
°
Men inte mycket har hänt sen förra veckan... simningen rullar på som vanligt och skolan lika så. Åkte iväg till en kompis hus förra lördagen och åkte yetski och på madrass efter, ASKUL! ligger bilder på facebook... men vet inte om de går att se eftersom det inte var jag som la in dem där. Ska nog ut dit snart igen så får ta fler bilder då och lägga upp själv haha.
°
Visst ja, sen hade vi beach practise i lördags! Asballt. Började med att springa i sanden och göra massa galna övningar i både vattnet och på lan (vår nya assisterande tränare är lite smått galen, full med ideer, har inte alltid huvudet med sig, men han är sjukt bra.) sen simmade vi tills vågorna blev för höga. Wow, paradis säger jag bara. Hel otroligt vackert när solen gick upp över havet! Tills det började regna haha, men det är en senare historia. Avslutade träningspasset med "team breakfast" på Big Pink på South beach, wonderful.
°
Sen har vi det här med hurricanes... Två stycken har vart på väg hit, för att sedan vända. Folk tror / trodde att detta skulle bli ett riktigt hurricane år... men än så länge har vi inte sett värre än skyfall och åskskurar. Inte för att det är så bara det, men ändå.
°
Annat nytt... nästa helg har vi vår FÖRSTA TÄVLIG!!! Ska till Gainsville ca 5 timmar bort och simma skiten ur dem där borta på en tre dagars tävling. Ska bli sjukt kul, jag är galet redo att simma fort! Sedan den 15 oktober kommer vi ha vår första hemma tävling!! WOWOWOWOWOW. Asballt även det. Ska bli så roligt!!
°
Nu ska jag tillbaka till min bok om "American Drug use" och läsa om marijuana och drug addiction haha. Faktiskt intressant. Höres snart igen. PUSS

En tragisk, skämmig sanning för UM.

Halloj!
Haha glömde ju nästan den sista nyheten....
Här i amerika visas ALLT på nyheterna och jag menar verkligen ALLT. Bilder på personer som har begått brott, som tros ha begått brott och som råkade vara nära när ett brott begicks. Samt all annan info som finns om dessa personerna. Och såklart bli det ännu värre om man är lite känd eller råkar vara athlete.
°
Det är precis vad som hänt nu.
För er som har tid: googla Frankie Ratcliff, för er som har mindre tid...:
Frankie är en baseboll spelare som jag bodde vägg i vägg med förra året. Det var han och hans polare som fick plisen att genomsöka deras rum två gånger, beslag ta sprit, öl och annat strunt samt massa fyverkerier som de även avfirade och sköt inne i dormen. haha japp, det var mitt freshmens års våning. Till saken ska sägas att han är en av UM's bästa baseboll spelare.
Hur som helst, han har nu blivit fångad och arresterad för att ha Sålt pot och anabola till en undercover polis Campus. Hur dum får man vara? Inte nog med att han sålde knark, han var tvungen att göra det campus.... till en undercover polis och samtidigt vara en av de bästa baseboll spelarna vi har. Det kan ju inte gå mer fel? Joo, lite mer fel kan det bli. När han blev upptäckt försökte han springa ifrån poliserna som fångade allt på en dramatisk film... nice Frankie.
°
Så inte nog med att han blev av med hela sitt 100% scholarship, utslängd från baseboll laget, portad från skolgården, avstängd från all sport från NCAA... han blev även dömd till fängelse och fångad på videos som un tillsammans med hela historien och hans mugshot ligger ute på nätet. Han har alltså förstört hela sitt liv för en enkel incident han verkligen kunde hoppat över. Tragiskt ellerhur? Han kommer aldrig kunna spela baseboll igen, än mindre bli draftad till de högre ligorna, inte få ngt bra jobb på grund av sin nu kriminella bakgrund... han är körd helt enkelt.
°
Det sägs att hans päron betalar skyhöga summor för att få den bästa advokaten samt att försöka köpa ut honom från fängelset. Frankie...vad har du gjort? Aningen utskämd.
°
När jag såg detta på nyheterna första gången och hörde om det fick jag mig verkligen en tankeställare. Tänk vad saker kan gå fel, och hur snabbt det kan gå?
Tragiskt men sant. Hoppas han klarar sig bra i alla fall...

Gott nytt år!!!

Gott nytt år!!!!
Nej, jag har inte blivit knäpp. Just nu är det Rosh Hashanah, vilket är det judiska nyåret. Jag tycker det är skitbra, för det betyder att alla judiska lärare tar ledigt och ställer in alla lektioner, vilket betyder att jag får mindre att göra eftersom jag har två judiska lärare :) Bra va? Jag är helnöjd.
Så istället för att gå på min sista lektion idag ska jag åka och fixa bilen.... mindre kul.
°
Sen är det dags för ett till pass, jäklar vad de dödar oss nu måste jag säga! Riktigt annorlunda från förra året, mycket mer teknik, sprint, power och bra greher med kvalitet, men sjukt jobbigt i alla fall. Och båda tränarna har fått sinne på hålla-andan övningar så vi gör det i alla former! 50:or utan andnining, hålla-andan lagkapper, 25:or under vattnet, 400 med 15 m kick i varje vändning osv osv osv... det är bra, men ush så jobbigt. Men, det ger säkert resultat!
°
Ska ska jag iväg på klass, höres senare med fleeer news. haha.

innocent car accident.

Jag ångrar alltid att jag väntar så länge med att skriva eftersom det då finns hur mycket som hellst att berätta. Haha, jag gör ett försök, blir det too much delar jag upp det. :)
°
Alright, så först på listan är tyvärr en lite hemsk sak som hände i lördags. Jag var med om min första (och förhoppningsvis sista) krock. Jag hade Stefanie och Jamal i bilen och vi stannade vid ett ljus då bilen framför mig stid still för att han skulle svänga. Jag kollar backspegeln, som vanligt när jag stannar, och allt ser normalt ut. Helt plötsligt ser jag en röd bil komma i världens hastighet. Jag hinner tänka "Shit, den där bilen kommer inte stanna... det kommer smälla..." 1,5 sekunder senare small det. Och jäklar vad det small!! Som tur var hade bilen framför mig precis kört så jag studsade inte in i honom, annars hade det med all säkerhet blivit en 3 manna krock. Hur som helst, jag satt kvar i bilen för ett ögonblick och tänkte "faaaan, bilen kommer vara helt jäkla kvaddad efter den där smällen!", gasade lite för att komma loss från den andra bilen och gick sen ur. Som tur var var det inte alls så farligt som det kändes. Avgasröret hängde lite samt en liten buckla och avskavd färg. Min lilla mustang... :(
°
Tjejen som körde menade i alla fall på att det inte var hennes fel. hon var en riktig bitch och sa "I promise you on my mothers child (??? eeeh okej...?), I tried to break but the car wouldn't let me. I'm not gonna pay for that." Efter att jg gjort jäkligt klart för henne att det inte var någon annans fel än hennes och att hon visst skulle betala (jag visste att polisen skulle komma när som helst eftersom här är poliser ÖVERALLT, så jag försökte bara hålla kvar henne genom att snacka så hon inte skulle sticka.) Hon fortsatte att prata emot. Då hoppade Jamal ur bilen, "What the f'ck!? What the hell are you doing!?" Tjejen blev knäpptyst. Sa inte ett ljud. (hahahaha, srattade jag för mig själv.) 3 sekunder senare kom polisen och förklarade henne skyldig till olyckan. YES :)
°
Så alla vi i bilen mår bra. Bilen mår relativt bra men jag lämnar in den imorgon för lagning. Annars lever livet vidare... jag delar upp allt i fler inlägg, det blir roligare att läsa då. :) Tjolafjong!

It's a passion.

Phu, nu har det gatt en vecka av skolan och jag har verkligen varit overallt och ingenstanns pa campus for att forsoka losa mitt schema som tydligen blivit helt messed up eftersom jag av nagon anledning inte blivit tilldelad ett PIN nummer fran min advisor. Skummish... hur som helst hittade ingen det nagonstanns sa jag blev placerad i random klasser som jag sen fick forsoka byta ut och klamma mig in i klasser som redan var fulla. Haha lyckat. Jag har i alla fall lyckatd byta ut "Physical Science" (jag som inte ens haft fysik sen i sjuan fick aningen panik nar lararen skrev upp meter langa formler pa tavlen (svarta tavlan till och med!!) med bokstaver och krumillurer som jag inte ens visste fanns. Braaa fia haha. Men seriost, vad betyder en upp och nervand triangel med ett strack over??)
+
Nasta klass som blev droppad var en Sociologi klass som jag fick utbytt mot en annan i samma amne med roligare innebord "Drug addiction". Love it haha.
+
Oh jaaa...ni som kanner mig vet ju att jag verkligen ar asbra pa matte (host) och ska jag erkanna kanner jag faktiskt en skrackblandad fortjusning i att ha det denna terminen. Det ar namligen sa att jag just nu tar min SISTA MATTEKLASS EVEEEERRRR!!! dock ar den aningen svar haha, men det ar ett senare problem. Lararen verkar i alla fall asball, han ar en kines som skamtar hela tiden och "Bummer" ar nog hanns favorit ord. Han verkar asball och det basta av allt ar att jag av nagon anledning kommit in i en matte klass med inriktig pa....hall i er nu.... art. (konstnar). Whaaat? jag visste inte ens att det fanns en matteklass med inriktning pa art. haha, jaja battre for mig, kanske behover jag inte kampa riiiktigt lika mycket for att klara gransen for G nu da haha.
Hur som helst, han verkar bra och jag ar i alla fall lite glad over att fa hamnat i just den matteklassen. :)
+
Mer updates nasta gang!! Kraaaam o puss

RSS 2.0