måndag hela veckan lång!

Nu har det regnat non stopp sedan igår kväll... booring. Men shit happends.
Kom precis tillbaka från mina lektoner och på väg hit hade jag ett väldigt blont moment: eftersom det regnade hade jag parraply, men efter att ha gått i fem minuter med musik i öronen tänkte jag "åh fan va nice! det slutade regna!" och fällde ner parraplyet och blev dyblöt i samma sekund som jag kom på att det slutade regna endast för att jag hade ett parraply ovanför huvudet. Smart ass.
'
Igår by the way, så började simmarna här fira att säsongen är slut genom att boka in fester för varje dag denna veckan. haha. Eftersom jag fortfarande tränar för en tävling till kommer jag ha otroligt roligt att gå upp samma tid som de går och lägger sig de kommande dagarna, haha. Men det är lugnt, de förtjänar att ha lite skoj.;)
'
Nu ska jag ut i regnet igen och knalla till banken. Tur att nästan allt man behöver finns på campus!
'
Tjolahopp!
'
Tack för förklaringarna till curlingföräldrar, nu är jag inne på banan igen! Men tyckte i alla fall att jag inte var för långt ifrån den rätta förklaringen till vad det var. :)

Curling

Wopa!
Äntligen hemma igen!
Gick inte så bra som jag tänkt på tävlingen, men om jag känner mig själv rätt beror det nog på att jag inte riktigt hittade rätt i toppningen. Men jag är ju bara freshmen, jag har ju tre till ACCs framför mig! :)
'
Dagen har jag ägnat åt att resa, sova, äta och plugga. Yiiiha. Det spelar ingen roll hur mycket plugg jag planerar in och tar med mig till tävlingar, jag gör ändå ingenitng. Antingen är jag alldeles för trött eller så har jag bättre saker för mig. Som nu under ACC's hade vi ju OS igång på TVn så fort vi kom tillbaka till hotell rummet och jaaaa, även fast det var dam curling USA VS Tyskland (kan det bli tråkigare....DAM CURLING?) så var jag ändå tvungen att se. Och jag skrattar alltid lika gott när de i intervjun säger "Jaaa, men jag tycker att vi gjorde ett bra jobb. Vi var starka ut och höll i oss hela matchen..." Jag ställer mig bara frågan, hur kan ni vara starka ut? hur kan man gå ut starkt i curling? Släppte du stenen med hela handen istället för tre fingrar, eller gled du extra långt? Eller sopade du framför stenen 3 gånger fortare än du brukar? Hum, gissar att det bara är min brist på vetenskap om den sporten men jag tyckte i alla fall att det lät kul. Och när man hör att herrlaget för USA kommer till curling hallen, dricker öl och spelar poker som träning, DÅ, då kan man börja fråga sig om det är en sport eller inte. (inte)
'
Med det sagt måste jag nog ta min pappa i försvar eftersom jag sagt att Golf inte är en sport. Trots att jag fortfarande håller på det, så måste jag medge att jag hellre ser honom spela golf än curling! När jag hör honom säga att han ska gå till curling hallen.... då är det dags för mig att börja pensionspara och beställa tid åt honom hos en psykolog. :)
'
(Ursäkta alla curlinister. Men mitt ord står jag fast vid. :) )
'
Förresten, har order curling-föräldrar ngt att göra med curling? Det måste ju ha sin grund i att föräldrarna går och sopar framför sina barn (curling stenen) hela vägen fram till mål... eller är det att föräldrarna inte riktigt vågar slappa sina barn (curling stenen)? Och är barnen i så fall jämförda med en sten och föräldrarna med två fåntrattar som halkar runt på isen? humm.....

ACC's!!

Location: NC State , North Carolina
Mission: ACC's!!!
*
Ursäka för dålig uppdatering men är som sagt i North Carolina och har varit sedan tisdag. För en väldigt kort uppdatering kan jag meddela:
- Vi har inget internet på hotellet, därav dålig upptaringen och ingen matteläxa gjort alls. Yiiiha. :)
- Roomar med Gina. Mycket trevligt, vi har alltid massor att prata om och diskutera. :)
- Har simmat sådär... trodde det skulle gå bättre som vanligt, men det är väl bara att sträcka på sig och rycka på axlarna nu i efterhand. Irriterande med dåliga lopp, men jag tänker inte låta de trycka ner mig allt för mycket.
- Miami ligger inte så bra till... dock har vi som vanligt inga simhoppare och loosar därför riktigt mycket poäng från det.
- Vi har fått ett killomklädningsrum med två toaletter och två pissoarer (Diedre har redan invigt den ena pissoaren). Trevligt värre. Riktigt hög standard på det omklädningsrummet! Inte.
- Bor på fint hotell och får bra frulle varje dag.
- Imorgon ska vi på middag med allas föräldrar på kvällen till någon fin restaurang iklädda Miami utrustning. Skoj!
- på tal om föräldrar: jag borde nästan filma föräldra läktarn för att visa hur galna de faktiskt är! haha, helt sjukt! De är fan värre än simmarna och tränarna själva! Men roligt är det i alla fall att se på. Gooo parents!
- Nu ska jag sova för att orka simma 200 brassa imorgon, yiiiha.
- Hemfärd till maimi skre söndag morgon. Resten av söndagen ska jag tillbringa till att göra alla läxor jag packade med till ACC's....bra va? :)
*
Sussa nutt!

Finished!

Klaaaaaar med alla proooooov!
Det kan ha gått sjukt bra eller så kan jag ha failat allt. Ingen aning. Får väl se när proven kommer tillbaka förhoppningsvis innan vi sticker till ACC's.
härligt! Så nu sitter jag i mitt rum och sjunger till iTunes haha!
Ska ta mig ner till biblioteket innan träningen tänkte jag för att plugga lite. Tänkte jag i alla fall, får se hur det blir. Min engelska klass blev inställd (YES) så jag satt bara och slappade lite på datorn och skypade lite med far min. Trevligt. De har fortfarande snö hemma (!!!), det måste nog nästan vara rekord för Skåne tror jag...
'
Denna helgen har jag planerat in följande: IKEA med Maria, Softa och ta det lugnt, ha kul, ladda inför ACC's, plugga liiite samt köpa ny kamera. Efter det ska jag försöka bli bättre på att uppdatera lite bilder, men får se hur det går med det.:)
'
Skulle skriva ngt mer men glömde helt bort det .... får ta det nästa gång!
Nu ska jag och Hannah ner till träningen för en liten simtur + pilates. Smookin!
Hörs senare mina små vänner!
'

Fullt ös!

Tjolahopp!
Oj... det här var första gången jag satte mig ner och tänkte börja skriva i bloggen på engelska... läskigt.
'
Mycket har hänt sen sist jag skrev konstigt nog, men det är nog därför jag helt enkelt inte haft tid att skriva. Därför blir det istället många långa prommenixer på kvällarna för att rensa huvudet och bara njuta av Miami. Dock har vi drabbats av en kallfront igen så lite kallt är det faktiskt. Men jag ska väl inte klaga antar jag. :)
'
Denna veckar är det otrilugt mycket som pågår i mitt liv: uppladdning för ACC's som vi åker på nästa vecka, 4 prov, en inlämning och en uppsats. Lärarna bara älskar att lägga allt samma vecka. :) Låter underbart va? Jag vet att ni är avundsjuka. :P Men det är bara att ta en sak i taget, jag stressar verkligen inte över plugget så antngen kommer jag vara superglad när jag vaknar upp på lördag morgon och allt är klart, eller så kommer jag få världens största wake up call inför kommande prov. :)
'
Häromdagen stod jag i matkön och hörde en otroligt konstigt dialekt bakom mig. Vände mig om och kom på mig själv med att stå och dum-le mot killarna bakom mig. Pinsamt haha. Frågade istället om de kom från Danmark (daaahhh) och jajamensan, det gjorde dem. Det visade sig att hela Esbjergs simteam är här på träningsläger. (Ahaaa, det förklarar varför linorna ligger så konstigt i poolen.) PLus att de använder Dining hall för att käka alla sina måltider. Trevligt trevligt med lite scandinaver! Oturligt nog är de antingen rädda eller lite osociala för specellt pratsamma är de ikke.
'
Och nu börjar tiden rinna ut för mig som vanligt!
Måste hinna skriva ut min inlämning innan nästa lektion om börjar om 20 min. :)
Ses sen, fjooofräs!
'
BY THE WAY: grattis till alla fina JSM resultat! :)

Miiiiiiiami!

Lååång dag.
Blev inte friskare, utan sjukare. :( attans bananer. Idag har jag i alla fall kört förkylningskur a la American style och sammanlagt tagit 4000 mg pure Vitamin C. Helt rätt enligt "Emergen-C!!" där de anser att max dosen är 6000 mg per dag. Hoppas det hjälper. Jag vet att sömn också hjälper så dagen har bestått av små nappar rundat med plugg...därför är jag fortfarande vaken nu... om jag väl tar en napp kan jag inte sova på kvällen, så är det. Så istället tog jag min Iphone och gick ut och gick på campus. Campus är otroligt vackert, och på kvällen är det helt tyst och lugnt. Allt förrutom biblioteket (som stänger 03.00 var tommt) och de enda folket jag såg uppe var människor inne i bibblan, en australiensare pratandes i mobil telefån samt två fulla asiater på en bänk. Härlig kväll helt enkelt. Och jag hade faktiskt glömt bort vad en runda på kvällen kunde göra för huvudet. Jag har kännt mig helt upp och ner idag... hela dagen. Så mycket att tänka på. Nu känns det i alla fall som jag rätt ut några av trasseltrådarna i min hjärna. :)
Nu ska jag sova. Det blir en lång dag imorgon också. :) Det ser jag fram emot!

RSS 2.0