Äntligen Lördag!! Eller?

Imorse var det träning kl 7 som gällde. Det tyckte jag var tidigt ända tills Christie berättade att vi nästa vecka skulle börja med morgonträningarna....KL 05.30. Wopa. haha. Tror inte ens solen kommer vara uppe då. :) egentligen gör det inget, då får ju vi ta och skina upp stället. (haha, ja ändå länge kan jag skämta om det, men vi får väl se om en vecka hur jag känner mig då ;) )
Nu har jag ägnat mig och göra planering för mina dagar. Det är faktiskt svårt för det händer så mycket hela tiden. Jag har nästan inte en enda ledig stund förrens vid 20.00 på kvällen varje dag. Fullt upp men träning, skola, läxor, ta sig fram och tillbaka samt (ngt som jag nyss skrev upp mig för) tutor lektioner. haha. När den resursen ändå finns gratis för atleter kan man ju lika gärna passa på. Speciellt när man ska ha mattelektioner på engelska med en tjej som drar igenom ett kapitel på några dagar. yeey, haha.
Vi skulle egentligen d
Så nu ska jag nog ta och unna mig en liten powernap faktiskt (!!! ja hör och häpna!) sen blir det handla mat och sen fixa sig inför ikväll då simteamet ska ha fest och middag hos två av simmarna i deras hus. Åh, jag längtar verkligen tills jag blir en sophmore (andra års elev) och får välja om jag ska bo i doormen eller inte. Troligtvis....inte. :)
Tjoolahopp!

Syra...eller inte.

Blaha. 
Idag är faktiskt den enda dagen som jag på riktigt känns mig lite nere. Ingen aning om varför. Det är underbart här, alla är väldigt trevliga och snälla, skolan fungerar bra efter att jag bytte från min knäppa lärare (haha) och simningen funkar som den ska. Tror jag i alla fall. Väldans svårt. Känns som om vi har syrapass varje träning. Det är ju såklart bra, men känns lite tufft nu och än så länge har vi inte kört på ordentligt, haha. 

Jaja. Skulle bara lämna ett litet avtryck. :) 


Tjolahopp. :) 

So far so good.

Massa saker har hänt sedan sist. Shit. Jag borde egentligen ha med mig en liten bok att skriva ner allt i, det är helt omöjligt att komma ihåg det annars. :) 
Men tills jag blir bättre på att uppdatera får vi köra på samma stil som förra gången. Punkter. :) 

* Nu har alla i teamet kommit och tro mig, än så länge verkar det vara ett dreamteam. Alla är så trevliga, snälla och hjälpsamma. Du kan fråga vem som helst om vad som helt och de finns för dig och stöttar dig. Vi hade vårt första team meeting här om dagen då vi gick igenom lagets polici och andra regler. I grud och botten gick det hela ut på att "We have a sisterhood thats unbreakable! Take care of that and take care of your team and your friends!" Väldigt amerikanskt. väldigt coolt. 

* Klasserna har börjat. Allt verkar kanon utom en lärare i sociologi som sa åt mig att alla elever från Sverige kunde hoppa av hans kurs för de skulle ändå inte klara sig utan ett F. Han var helt seriös och sa att han bara berättade det för att vara snäll mot mig. Snäll...hum. Jag berättade det för min coach som tog det vidare till min academic advisor och nu har jag en ny lärare i det ämnet. Sweet. 

* Idag körde träningen igång på allvar. Simning 6.00, styrka 8.00, skola, spinning 14.30, läxor. Så kommer mina dagar se ut. So far so good. :) 

Tror det var allt jag hade att bjuda på ikväll. Det kommer mera, trust me. Men nu är klockan halv ett på natten och jag måste få lite sömn. :)

Morsan och farsan: Lycka till på planet till Sverige från New York! Jag älskar er! Tack för att ni gjorde för mig i Miami! Och såklart i Sverige!

My days in paradise...

Tjooo hoooooo!
Först och främst: Förlåt för dålig uppdatering! Jag vet att jag varit kass men det har hänt så himla mycket de senaste dagarna. Jag hade tänkt ta med kameran och fotat överallt för att kunna visa, men tyvärr har jag glömt den varje gång. Attans. My bad. 

Kort sammanfattning av de senaste dagarna: 
- Har varit på en himla massa möten för alla freshmens (första års elever). Information, information och åter information. För mycket faktiskt om jag ska vara ärlig. Speciellt om man inte snackar engelska som första språk, då slutar man lyssna efter ett tag för det blir alldeles för mycket. 

- Fixat klart rummet samt haft en liten diskussion med min rumsvän om en stol och en kyl. Inte för jag egentligen bryr mig, men när ytan vi bor på redan är så himla liten är det bara irriterande när den blir ännu mindre pga av saker som inte ens är mina. Men men. Det löser sig allt efterhand. Speciellt när hennes syskon och mamma åkt hem. De var de som var jobbigast ;)

- I förrgår vad det Splash party på Campus. Då hade de tagit ett helt område av campus där de monterat upp massa luftkuddegrejer som de dränkt i såpa. Hur kul som helst. Det var en typ hoppborg (med såpa), en plan rutchkana som man sprang mot och sedan gled på, en hög rutchbana, en hinderbana dränkt i såpa (den var skitsvår. Jag och tjejen jag mötte, Gina, kom inte ens över första hindret, haha. Tillsut lyckades vi dock kravla oss över och hamnade i en hög på andra sidan. ;) ) plus en typ hoppborg utan golv. Där i stod en stor maskin som bara sprutade ut skumm. Himlen var helt ful av vita skumm grejer. Det är nog så nära svensk vinter jag kommer komma på ett tag. ;) Förhoppningsvis i alla fall. 

- Träffat min Academic Advisor och pratat om mitt schema. Tänkte lägga till en kurs för jag endast har 12 credits (som är det minsta man kan ha per termin.) Mitt schema är väldans bra hitintills, min senaste lektion slutar 12.15 så det sved lite att behöva lägga till en kurs, men men. Jag blev rekommenderad att ta ett matte test för att se vart jag låg för att sen kunna sätta mig i rätt mattegrupp som extrakurs till schemat. Sagt och gjort. gick och tog mattetestet. haha, jag kommer med all säkerhet att hamna i den sämsta mattegruppen de har. Det gör mig verkligen ingenting, bara jag slipper ta mer matte sen. :) 
- igår var det middag med hela simteamet. Skitmysigt. Vi gick till Thank God Its Friday. yammie. Alla äldre tjejer som varit med ett år eller två är hur trevliga som helst. De hjälper till och pratar på som bara den. Riktigt härlig stämning och en sammanhållning och teamkänsla som jag aldrig varit med om innan. Riktigt coolt. 

- Varit med föräldrarna de sista dagarna innan de åker. De åker på onsdag morgon så imorgon kommer det bli ett tårfyllt adjö. Ush. Jag vill inte att de ska stanna samtidigt som jag vill det. Jag vill ha dem hos mig så jag känner mig trygg samtidigt som jag vet att jag måste ta steget och bli mer självständig och växa som människa. Jag är redan 20 år och innerst inne vet jag att det är dags. Det är bara sjukt svårt att släppa taget. Tur att det inte är jag som ska åka ifrån dem, utan de som ska åka ifrån mig. (I alla fall känns det så :) ) 

- Och idag var alla nya athletic freshmens tvungna att åka till sjukhuset för en hälsoundersökning. Läskigt. En buss kom och hämtade oss och körde oss downtown (ca 15-20 min från campus). Vi kom till en sjukhusavdelning endast avsedd för University of miami (!!) där vi blev omhändertagna av sjukhuspersonal och tränare. Vi fick ge blod (läskigt. två av simmarna svimmade och en höll på), kolla ekg, puls, blodtryck, kolla i öron och hals, gå igenom massa konstiga frågor, fylla i formulär, kissa i burk och kolla lederna i kroppen. En av sjukpersonalen blev otroligt överraskad av mina fötter, (tydligen kunde jag vrida dem i vinklar som inte ska gå att vrida till...jag vet inte) han kallade på en kollega och skrattade och sa att han aldrig sett ngt sånt förrut och att han förstod att jag blivit simmare. haha. Ingen aning. Tydligen var det bra i alla fall. 
- Nu sitter jag hos päronen för middag och en sista kväll med dem. Jag kommer sakna dem otroligt mycket. 

Så. Det var verkligen en kort men relativt lång sammanfattning. :) Ska försöka bli bättre på att uppdatera bloggen och jag är säker på att det kommer lösa sig när schemat och skolan drar igång. Nu är allt så nytt och konstigt. Bilder kommer också, så fort jag hittar min kamerasladd till datorn. :S

Tills dess. Maila mig gärna. Jag svarar så fort jag kan. 
Smsa min ännu hellre, mitt nummer får ni över mail om ni vill ha det. 
Kommentera i bloggen. Mycket roligare att gå in och uppderata och skriva då. :) 

Ha det kalas till dess och ursäkta eventuella stavfel. hade lite bråttom när jag skrev. :) 
Tjooofräs! :) 



...

Shit. 
Då har man sovit första natten i doormet. Snart är det dags för nästa. 
Jag gillar verkligen inte det här med att dela toalett med massa folk. Jag vill ha min egen, med mitt eget rum med mina egna grejer. Det kan fixas tidigast nästa år...yeeey. Dock snackade jag med en annan svensk tjej som är här för basket, hon fick ett singel rum. Snacka om avundsjuk ;) 

Well. annars går det väl bra. Om jag ska vara ärlig börjar jag bli tokigt nervös inför allt som börjar snart. Dagarna är fyllda med happenings och möten och på kvällarna är det fester och danslektioner. Kul men utmattande. Helt omöjligt att göra allt och det är riktigt svårt att hålla koll på vad som är obligatoriskt och inte. Men men. alla här är hur snälla som helst och alla erbjuder mig hjälp hela tiden. det är riktigt bra, hade de inte gjort det hade jag verkligen inte vetat hur jag skulle klarat mig här :) 

På onsdag börjar de första lektionerna och det är även då mamma och pappa åker hem. 
Shit. 

Men men. Inte mycket jag kan göra åt det nu. 
Nu ska jag i alla fall sova. Är supertrött och imorgon är det upp igen! Inte en enda sovmorgon sen vi kom hit, haha. Not so nice. ;) 

King is the King!

Måndag, och veckan då allt börjar. 

Dagen började med träning kl 7. Idag var det tre tjejer till från UM som jag inte träffat innan. Hagar, Ryann och en tjej jag glömt namnet på...pinsamt. Alla var jättetrevliga och välkomnande. Blev inbjuden till att få se Hagars lägenhet imorgon, kanon eftersom det bara är 2 dagar kvar tills jag flyttar in (!!). Känns helskumt och det börjar bli lite läskigt. Självklart kul, men lite läskigt. :) 

Efter träningen drog vi direkt ner mot Key West, men enligt Christine skulle det se likadant ut hela tiden så vid Key Largo stannade vi för att bada, se en nationalpark och kolla lite krokodiler. Nice. På väg hem såg vi en skylt med "Monkey Jungle" så där stannade vi. Deras loggo var "Where humans are in cage and monkies runs wild!"  Riktigt så var det inte i hela djungeln, men vi på vissa platser fick man gå in i stora burar och fick se aporna springa på taket. Fräckt. 
Det bästa med hela showen var "King" som var en stor orangutang. Han vägrade äta frukt som var smutsig så han var tvungen att få sin i bruna papperspåsar som han lätt kunde öppna. Han drack osötat iste, hatade leguaner, var tvungen att se på TV när han skulle sova (favorit program, trot eller ej: apornas planet eller en speciell dokusåpa som jag glömt namnet på) och ville inte sova utan AC. Snacka om lyx-apa va? ;) Men ska det va så ska det, speciellt om man heter King :)

Nu ska jag ladda batterierna och vara pigg och allert imorgon! 



Apartment.

Än så länge ingen skymt av Ana eller Bill vilket gör mig glad. :) 

Idag tillbringade vi morgonen vid poolen som hör till huset. Man skulle ju kunna tro att vi bör åka ner till poolen eftersom vi bor på 11 våningen men icke. Två våningar upp ligger värsta området med två pooler, en varm och en vanlig, jättestort område med solstolar och palmer, ett stort gym och flera mötesrum. Våningen kallas LL, antagligen eftersom våning 13 inte får finnas. Men det är sjukt coolt att sitta 13 våningar upp vid en pool. 

Efter poolen käkade vi lunch i vår lilla design lägenhet innan vi traskade ner till en utomhus shoppingcenter några kvarter bort. Alldeles för varmt. Hämtade bilen och åkte till Aventura Mall istället. Sjukt stort och snyggt, i stil med NK. Massa bra affärer och butiker med bra service. Nyinköpt: amerikanskt USB keybord till datorn, täcke, kudde och två shorts. Bra, bra. 

Nu ska vi upp till poolen igen för att ta ett nattbad. Bilderna blir riktigt fräcka och jag får ta mig i kragen nu och lägga in några. :)

                                                 
Första våningen i lägenheten       Från andra våningen, neråt.     Utsikt från balkongen




                                            
Utsikt från balkongen                 I poolen, inte så kalt som det ser ut ;)         Från poolen


Here you go! Enjoy! :) 

Ana and Bill, stay away! :)

Godmorgon Helsingborg! Och resten av Sverige också såklart...
Eller ja...goddag kanske jag ska säga. Här är det i alla fall Godmorgon. :) 

Igår hade jag en lite jobbig dag med min mage, Pappa sa att det berodde på bakteriefloran och jag hoppas han har rätt. Idag ska jag försöka att inte tänka så mycket på det, men det är svårt. Alla vet ju hur fjantig jag är när det är ngt fel med magen. :) 

Igår fick vi även ett mail från hyresvärden till huset vi hyr. 
Kort sammanfattning var ungefär såhär: 
"Som ni vet är vi mitt i en Hurricane Season just nu. Hurricanes Ana och Bill drar just nu fram över Atlanten och ökar i hastighet. Speciellt Ana verkar komma mot west. Därför vill vi nu göra er beredda på vad som kan hända och hur ni ska göra för att klara er så bra som möjligt." Sen följde en lista. Korta utdrag: "Ta in alla möbler från balkongen, ha mat för flera dagar, samla vatten och medicin, ha ficklampa redo, mm, mm..."
Liiite läskigt var det. Eller mycket. Hoppas verkligen att Ana kan hålla sig härifrån, jag vill inte träffa henne på stan!
 Igår kunde man dock känna hur blåsten hade ökat rejält. Plus att det regnade i princip hela dagen. Men men. 
Får se detta lixom min mage från den ljusa sidan. Right? :) 

Idag vet jag inte riktigt vad planerna är men...jag berättar när jag vet :)

Ha en riktigt bra dag allesammans. 
Det är kul att se att det är så många som läser. 

We're here.

Jaha ja... ännu en dag i Miami. 
Så hemskt det är. 
Solen steker, palmerna vajar, höghusen skuggar alla 5 filiga enkelrikade gator och havet böljar. Fy fan. 

Haha nej. det är faktiskt underbart. Idag har det varit riktigt varmt, 100 F. Ingen aning om vad det är i C men säkert lätt över 40. Som tur var har vi inte varit ute alls mycket idag. Dagen började med uppstigning 5.00 för frukost och packning. Kl 6.00 körde vi ner från tolfte våningen här i vår lägenhet för att komma till min allra första träningen som en Miami Hurricane! Wow!

Träningen gick väl okej. Mer än så tror jag inte jag kan ge mig själv i betyg. :P 
Väldigt annorlunda från hemma, men det kändes bra och det kändes verkligen som om tränarna visste vad de gjorde. 
Christine, min tränare, mötte mig utanför och gav mig en stor kram. "Finally!" sa hon. Det kändes riktigt bra, jag kände mig välkommen. :) 
Jag och en tjej som heter Tiff var de enda från UM (University of Miami) som tränade nu. De andra hade uppehåll så vi fick simma med en annan grupp, typ HS, och med deras tränare. Enligt Tiff skulle träningen bli helt annorlunda när allt körde igång. Det längtar jag efter. 

Efter träningen visade Tiff och Christine oss runt på campus. Skitcoolt! 
Jag fick se vart jag skulle bo, var bassängen låg och var alla byggnader var och vad som hände i dem. Snacka om att campusområdet är mycket större än vad man tror. 

Efter vår lilla tur stack vi till Sawgrass Mills i Ft Lauderdale för att köpa lite saker till mitt dorm. Vi skulle leta efter grejer till en "thin, long sized bed". Wopa. Expediten förklarade att det bästa var att köpa ett färdigt packet med grejer...sagt och gjort det gjorde vi och det var det coolaste jag sett på länge. I ett packet låg täcke, kudde, lakan, överkast, underlakan och prydnadskuddar. Ascoolt. Så det var bara att välja ett man tyckte om och sen var det klart. Jag valde ett med 7 delar. Dock fick jag köpa till riktig kudde. :)

Hur som helst. :) 
Efter Sawgrass besökte vi AT&T och köpte mig en telefon. Så nu har jag amerikanskt telenummer och skickar hur många sms i månaden som jag vill.  Så ni som vill ha mitt nummer får gärna skicka ett litet mail så skriver jag det där i :)

Nyss satt vi och käkade i vår snygga lägenhet och jag frös lite pga den otroliga Air Conditionen så jag öppnade balkongdörren och satte mig här istället. Konstigt. Man fryser inomhus så då går man ut för att värma sig. Klockan är nu 21.10 här och 03.10 hemma och det är varmt och skönt ute. 

Nu ska jag sitta här och njuta ett tag och sen gå och nanna. 
Hare gott. :) 

Första dagen in Miami.

Jahapp. Då har vi äntligen fått oss lite sömn, med betoning på lite, här i Miami.
Idag väntar fler äventyr!

Men innan jag går in på gårdagen tänkte jag bjuda på en rätt upp och ner gårdag:
- Upp 5.00 för att fixa det sista. 6.45 drog vi till Kastrup.
- Igenom alla säkerhetskontroller, allt gick super, inga förseningar och planet lyfte 12.20. Vi lyckades uppgradera våra platser till Economy Extra (tyvärr var det fullt på Buisness class) med hjälp av SAS bonus poäng. Yiiiiha! Snacka om att det var värt varenda poäng med det lilla extra man fick! Stolen var större, lite bättre och mer service, bredare utrymme, större gång, bekväma täcken och kuddar, och met matmeny på två rätter. Jag vågar inte fundera på hur buisness hade varit... :)
- Vi skulle landa New York på New ark för att byta flyg till ett inrikes till Miami. Efter lite mer än 40 minuters väntan i luften kom vi ner. Aningen försenade. Fick springa genom flygplatsen, ta tåget till terminal 4, hämta väskorna samt lämna dem vid en skum inchekkning. Spinga till planet.....som var försenat i en timma.
- 17.45 lokal tid går vi på planet men får inte starta förens ca 2 timmar senare pga dåligt väder. Åska, regnskurar och blåst gör att hela flygtrafiken är avstängd. Behöver jag säga att jag skakade som en tönt av rädsla för alla flyggropar?
- 22.30 lokal tid landade vi äntligen på Miami international airport. (ca 2 timmar senare än beräknat) Fick efter några om och men vår hyrbil och stack till lägenheten. Packade upp lite smått och körde till en drive in 00.30 för att få i oss lite kvälls/natt mat eller frukost, beroende på om man räknar Miami tid eller Helsingborgstid. :)

Så ja, nu sitter jag här efter en minst sagt knäpp dag igår och har väl i alla fall fått några timmrs sömn. Man vaknade av minsta lilla och efter alla miljoner intryck efter gårdagen känner man sig allmänt upp och ner. Men det ska nog funka. :)
Tog några bilder på den ascoola lägenheten, får se om jag kan lägga in dem lite senare. Nu ska vi leta upp en supermarket för att få i oss frulle, köpa nödvändigheter som schampo och balsam och lite annat smått och gott. :)

See ya. :D

Nu är det dags!


Nu är det dags. Nu startar äventyret! :) 
Då drar vi till flygplatsen!
Hejdå Sverige, hejdå huset, hejdå rummet, hejdå alla vänner, hejdå Nora och Silver och lilla lillebror. 
Vi ses i Maj. :) 

Om några timmar.


Jag har fortfarande inte fattat det. 
klockan ringde nyss och jag sträckte mig för att stänga av den. 
Kim log och klappade mig på armen. hon sov här, tack och lov. :)
Nu ska jag lägga ner det sista, fixa lite färdkost....och sen drar vi...Och jag har fortfarande inte fattat det...
Fast det är fortfarande ganska lång tid kvar innan flyget går, Det är bra. 
12.20 är det dags. Shit...
:)

...



Nu är det mindre än 12 timmar kvar till planet lyfter. 
Planet påväg till Miami. 
shajse. 



Imorgon.

Imorse vaknade jag med en riktigt konstigt känsla. 
"Om mindre än 24 timmar sitter jag på flygplatsen i Danmark och väntar på flyget som ska ta mig flera hundra mil härifrån, till mitt nya hus, nya "liv", nya äventyr, nya vänner...Om mindre än 24 timmar!!!"

Det känns som när man var liten och satt och väntade på julafton...plötsligt var det dan före dopparedan! Bara sådär. Och när man sen gick och la sig visste man att så fort man vaknade var det dags. Då var det dags för den stora dagen som man så länge längtat efter. 

Precis så är det nu. Hela dagen idag kommer antagligen kännas helt skum med förberedelser, packa ner det sista, köpa de sista grejerna och sen stänga väskan och ställa den i hallen. kväll kommer jag gå och lägga mig och ställa klockan på tidigt, tidigt och när jag vaknar....då är det dags. Då är det den stora dagen som jag så länge väntat på och som jag så länge varit nervös över. 

Det är inte lätt när det är svårt.

Nu börjar det kännas på riktigt. 
Igår var första morgonen jag vaknade och var nervös och när jag sedan sa hejdå till farmor, farfar, Erika och Andreas kändes det bara ännu mer. Tårar fälldes, jag gillar verkligen inte att säga hejdå till personer jag tycker så mycket om. 
Men jag får försöka se det positiva i allt. Det här är en utmaning och någonting som jag velat hela livet. Ett steg i rätt riktning helt enkelt. :) 
Och jag får tänka på vad tanten i Disneys film Micke och Molle säger när hon ska lämna Micke tillbaka till skogen: 

Adjö är ej föralltid, 
Farväl är inte slut, 
I mina tankar finns du, 
Där finns du alltid kvar. 

I och för sig låter det lite klychigt, men så får det va. Det är fint. :) 

Idag la jag ner de första grejerna i min resväska. Snabbt blev det till två resväskor och nu känns det verkligen att jag åker om mindre än två dagar (!!!!!). Shit. 
Om jag för några veckor sedan kände blandade känslor inför resan, är det verkligen ingenting emot vad jag gör nu. Nervositeten blandas med det Jonas Ardby alltid är så noga med att understryka: Spänd av förväntan. Lycka blandas med rädsla och harmoni med skräckblandad förtjusning. Snacka om mix va? 

Så just nu består mitt rum av två stora resväskor, ett handbaggade och en hel massa kläder och papper överallt. Tänk, jag ska få plats med mitt liv i två resväskor. 
Det är inte lätt när det är svårt ;) 

Vårdcentralen kan slänga sig i väggen.

Åh...idag ringde jag Vårdcentralen här i Ramlösa för att boka rid för en kontroll. 
Måste kolla upp varför jag fortfarande har sån huvudvärk. Brukar aldrig ha problem med det annars och nu har det hållt i sig till och från sedan SM...som var för snart 4 veckor sedan. Det är inte normalt. 
Gick till naprapaten för att kolla om det satt i musklerna i nacken, men 500 kronor fattigare och fortfarande huvudvärk blev resultatet. ajaj. 

Hur som helst: Ringde dem och fick prata med en otroligt sur och otrevlig tant. 
Det gjorde mig arg. Varför ska tanter på ställen som vårdcentralen alltid vara så jäkla sura och otrevliga? Man har ju inte gjort annat än att ringa dit och förklarat sitt problem för dem för att veta vad man ska göra åt det. 

Tanten jag pratade med idag frågade vad som var fel och när jag förklarade vad som var fel och sam att jag behövde tid innan den 12 augusti ifall jag skulle behöva röntgas som en annan läkare tipsat om, svarade hon bara surt :
-"Ja, men det har inte jag med att göra. Det får du ta med doktorn när du träffar honom. Och dessutom kan jag verkligen inte garantera att någonting kommer hända innan den 12 augusti!" 
- "hum...ja, men du frågade ju vad som var fel..? och jag svarade bara på din fråga. Och det här är ganska viktigt för mig, speciellt eftersom jag ska flytta." 
-"Ja, men det är bara för att jag skulle höra om det var en akuttid eller inte. Jag kan ju inte hjälpa dig med någonting här över telefonen förstår du väl, så det här är ingenting vi ska diskutera nu. Och om det nu är så viktigt för dig får du ju låta det ta den tid det tar, jag kan som sagt inte lova någonting innan den 12:e, de flesta har ju semester nu!"   

Nej men fråga då ingenting, Bitch, hade man lust att säga. Tur att jag inte gjorde det. Och skumt att jag ska låta det ta den tid det tar. Jag skulle vilja se den doktor som flyger från vårdcentralen i Ramlösa till Miami för en hälsokontroll...
Tillslut fick jag ur henne att de hade öppen mottagning mellan 9.30-10-30 imorgon, för innan dess kunde jag verkligen inte komma för då hade de fullt av "andra aktiviter på mottagningen!
Hum, undra vad det kan vara för "aktiviteter". Provtagning på dem själva eller kaffepaus med fikabröd kanske? 

Jag blir så arg på otrevliga människor som är så otroligt sura utan någon som helst anledning. Hon är på sitt JOBB och jag ringer och frågar för att få hjälp och råd. Är det så mycket begärt? 
Nej, nästa gång någon beter sig så mot mig kommer jag fan säga ifrån. För så gör man bara inte. Det är fan vanligt hyffs. 

U.S.A

Nu är det snart en vecka kvar.
One week. Seven days.
Det känns så jäkla sjukt.
Är man verkligen redo?
Jaaa, självklart är man redo!
Det ska bli så jäkla kul.
Et helt nytt äventyr, en helt ny utmaning, ett helt nytt liv.
Mitt äventyr, min utmaning, mitt liv.

Det är sant som man säger:
"Man ångrar ingenting man gör, man ångrar bara saker man inte gör."
Jag ångrar verkligen inte detta. Självklart är det svårt att åka, men det här är något jag velat göra hela livet och nu har jag min chans. Det kommer blir svårt, det kommer bli ledsamt, men det kommer samtidigt bli så otroligt roligt och ett riktigt äventyr.

Jag har de allra bästa människorna som stötar mig. Alla betyder så otroligt mycket för mig.
Andreas, det här är bara en kort del i ett långt liv, ellerhur? :)

RSS 2.0