Tack!

Åh visst ja, jag har totalt glömt!!!

Tack Booken för min fina blogg. :) Det blev hur bra som helst och jag är jättenöjd!
Ta hand om dig tjejen, saknar dig. :)

Ett inlägg, yiiiihoooo!

Åh, egentligen har jag ingen tid alls för att sitta och skriva nu, men ibland måste man få ha lite tid över till annat än bara skolarbete :)
Nu har det hämnt så himla mycket sedan sist, men jag ska försöka sammanfatta lite snabbt:
- Vi har blivit klara med hela vår newbies lista. Jag ska försöka komma över bevisen och om inte annat kommer de i alla fall finnas på facebook. I'll let you know.
- Kommer intre ihåg vad jag skrev om örat sist, men det blev värre när jag slutade ta tabletterna vilket resulterade i ännu fler missade träningar. Nu under helgen har det börjat kännas bättre (igen) och imorse simmade jag hela passet för första gången på vad som kändes en evighet. Dock med öronpropp. :) Hoppas verkligen skiten lämnar mitt öra nu så jag kan börja träna på inflr vår första tävling som kommer den 10 oktober!!!
- Fått tillbaka två av mina två prov resultat. Det ena matte och det andra sociologi. Gjorde faktiskt mycket bättre ifrån mig än vad jag trodde vilket var en glad överraskning. Så nu kan jag le åt mitt fösta amerikanaksa A. :D
- Jag har börjat drömma allt mer på engelska vilket både är läskigt och kul. Ibland kan jag fundera över om jag verkligen pratar engelska med mina vänner eller om de plötsligt börjat först svenska (nej nej, tat lugnt. Jag vet att det är engelska vi pratar. Hekt galen har jag inte blivit. :) )
- var på housparty nu i helgen. Självklart hade alla röda muggar att dricka ur, stora tunnor med öl, hög musik, ölspel och självklart kom polisen så att alla fick gå. Men det var skoj. :)
- Här på Um delar man ju rum med en annan tjej samt delar toalett med två andra personer som bor i rummet intill, kallade sweetmates. Hur som helst. Jag och min roomie börjat tro att det bor en tredje person i vårt rum. Vi har inte sett denna ännu, men vi har bevis: ett par skor som ingen har ngn aning om vemsdet är har hittats i vår garderob, ett par trosor har hittats (!!! jag vet...skitäskligt, förhoppnigsvis är det enligt vår teori att de följt med någon av oss upp från tvättrummet.) samt det mest läskigaste hände igårkväll: Vi har sedan vi flyttat in haft en gul handduk hängandes innanför toalett dörren som alla tycks använda som handduk att torka sig på efter man tvättat händerna. Inget konstigt med det. Nu har den handduken börjat bli lite sunkig, fläckig och allmänt äcklig och jag började bli lite halvsmått irriterad på att min roomate aldrig tvättade sin handduk. Men jag sa inget. Istället lägger vår sweetmate Hannah ett inlägg efter hennes toaletbesök igår kväll: "ooo, girls you really need to wash this towle! It stinks. And yeah, I hope you don't mind me using it?" Jag svsrade inte för jag väntade på att Kayla (min roomate) skulle försvara sin handduk, men hon sa inte ett knyst. Tillsut frågade hon: "Sofia, istn't that your towle?" Vi både brast i skratt när vi fattade att det intre var någon av våran handduk så vi gick istället in och frågade Christine (andra sweetmate) men när hon sa att det inte ens var hennes blev händelsen med handduken bara läskig. Vems är denna äckliga handduk egentligen??
Vi bestämde oss för att tvätta den och fortsätta använda den som torkduk. Man får ju ta vad man har, ellerhur? :)

En onsdag.

Jag veeeeet, jag har varit sjukt kass på att uppdatera, förlåt.
Kontrasterna från Svenskt gymnasium och Amerikanskt college blir bara störra och större och nu får man ju till och med plugga varje dag, varje ledig tid för att hinna med allt skolarbete. Hed de varrit i Sverige hade jag sagt ifrån till lärarna för länge sedan att "Vi har andra ämnen också med minst lika mycket läxor...ni kanske kan prata ihop er för vi trnar så mycket så vi inte hinner med". Dock vet jag att den strategin endast fungerar på Filborna skolan i helsingborg om man går Idrottslinjen (ehm) så jag har alltså inte sagt ngt än utan bara bitit i det sura äpplet, gjort min matteläxa (!!!), alla inlämningar, redan två prov denna veckan (återkommer till detta) samt massa uppsatser. Jag är färdig och totalt fed up med skolarbete...och vi är inne på vår andra månad, haha braaa.
Så, tillbaka till min vecka.
- Min Sweetmate fick jordens infektion så vi tog henne till akuten. Hon fick diagnosen "du är frisk", vilket var en otroligt korkad diagnos med tanke på att hela hennes ansikte och hals var så uppsvullet att det såg ut som om hon inte hade någon haka längre. Hennes mamma flög ner från Tennessee och tog henne till en annan doktor. Nu har hon fått medicin och mår bättre. Hon har i alla fall bara en dubbelhaka nu vilket är en otrolig förbättring. :)
- Jag blev frisk från min öroninflammation (yeeey) trodde jag. Dock ska jag prata med en läkare idag igen eftersom det fortfarande gör svinont och jag har nada tabletter kvar att ta. Får se vad jag får utskrivet. Dock simmar jag för fullt med öronpropp, kanske inte det bästa men det får duga tills vidare. :)
- Haft två prov som jag sa. Det ena höll jag på att missa pga att jag kollade fel på klockan när jag skulle vila. Helt sjukt. Jag måste vila om dagarna för att orka med! Jag tror det säger ganska mycket om hur tufft det är med läxorna just nu haha. Hur som helst hann jag med näppe och fixade provet. (yiippiie). Nu ska jag tillbaka till studierna, tillbaka till simningen och tillbaka till klasserna, hörs snart! :)
Svar på kommentarer:
Kim: haha japp det blev en orange cykel. :) Ska lägga upp bild så fort jag har tid jag looooovar! :) Vi har några uppdrag kvar men alla ska vara klara innan denna fredagen så förhoppninsgvis (om jag hinner) lägger jag in bevisen i foto form i helgen. :)
Mamma: Jag vet inte när bloggdesignen blir klar. Booken jobbar för fullt med den och den är riktigt fin. :)

Thank god.

Heeeeeeeelg!
Det är både bra och dåligt. Skönt för att man vet att det då gått sju dagar sedan förra helgen, och dåligt för att man blir så förslappad. Man sparar alltid så mycket läxa som möjligt till helgen för då har man mest tid att bara sitta ner och göra det man ska (Dock betyder inte det att resten av veckan är chill, nej nej, såhär mycket läxor och probv har jag aldrig haft innan). Det är bara det att det alltid händer så mycket annat på helgen också som man helst vill vara med om... kort sagt: jag måste börja göra ännu mer läxor mitt i veckan...gosh. jag som känner mig så fed up med skolarbete nu . :/
Andra highlight under veckan:
* Jag hade min första dröm på engelska! I alla fall tror jag att den var på engelska, kommer inte riktigt ihåg. Hur som helst handlade den om att jag och Hannah försökte rymma från en Hurricane. Hum...

* Vi städade vårt omklädningsrum, stooor skillnad

* Sovit över i Annika och Ryanns hus och tagit hand om deras hund.

* På hemmafest som inte var så kul, så det blev Mario cart i ett av rummen bredvid oss. Superskoj, men jag var kass.
Kort sammanfattning av min vecka. Det här var nog den veckan som kännts längst hitintills, får hålla tummarna för att nästa vecka går snabbare. :) Nu ska jag ut i åskan och gå vidare till Thanks God Its Friday. :D

Äntligen lördag!

Jag har köpt en cykel!!! :D:D
Så glad. Nu kan jag ta mig runt campus snabbt och behöver inte vänta på freeken shuttlen. :) I'm freee, haha.
Inatt sov jag och Christine över i Annikas och Ryanns hus. De är borta över helgen och har en hund som måste passas. Självklart saknar jag min vovve bara ännu mer nu, men det är kul att kunna busa med någon annans hund så länge. ;)


Träningen imorse blev dock inte som vi tönkt oss. När vi cyklade till träningen öppnade himlen sen och det blev skyfall. Såg ut som vi hade simmat med kläderna på redan innan vi kom till träningen. :) Precis när vi ska upp på däck färgas hela himlen i alla möjliga färger, det låter som om hela jorden rasar samman och larmtutan går igång. Jahapp, träningen framskjuten. Vi går ner i looker roomet igen för att träna ca 30 min senare. Vi hinner simma i ca 20 min innan nästa smäll och blixt kommer. Upp igen och in i Universitets byggnaden för landpass istället. Sen blev det loocker romms städning! Snacka om förändring! Nu ser man ju till och med golvet, haha.
Efter det hade jag en härlig frukost och både pappa och Stene ringde. Alltid kul att snacka med folk hemmifrån. :)
Idag ska jag försöka beta av saker på min att göra lista och sen hoppas jag verkligen på att jag hinner gå in på skype.
Tyvärr funkade det inte att ladda upp bilder från biblioteket som jag rymt till idag. får testa igen när jag kommer upp till doormet. :)

Livet på en pinne.

Haha, ja. Jag lovade ju bilder från när jag var hos doktorn. :) Dessa två bilder är tagna i väntrummet innan vi kom in och innan de konstaterade att jag inte hade influensan haha. Alla här är väldans rädda för den och överallt kan man hitta Hand sanitizers för att göra händera fria från bakterier. Kanon, tycker Fia och gör tummen upp!
Här är Maddy, Kayla, Hannah, Sebastian the Ibis, jag och Taylor på soccer-game på hemmaplan. Sebastian är skolans maskot och följer med överallt. En av våra mitions var ju att ta foto tillsammans med honom så voala! :)
Det här tyckte jag var lite roligt. Hittade "Swedish pearl sugar" i en mataffär och guess what..."This is imported!" ;) På baksidan fanns recept på hur man kan göra kanelbullar om man skulle bli sugen på det.
Några dagar i bildform bjöd jag på.
Jag har nyss suttit och snackat med Kim på Skype i någon timma. Saknar alla där hemma så mycket nu. Värst var det igår då jag mådde halvbra, men med hjälp av USAs dundermediciner känner jag mig bättre. Dock får jag inte doppa huvudet under vattenytan ännu (läkerens ordernering) utan får köra platta passen igenom. Snacka om att benen kommer vara ömma i slutet av veckan. :)
Idag är det Hemma match för footbools teamet. Hemma match. Det tar över en timma dit med buss. Haha. Jag hade tänkt gå men kom på att jag har två inlämningar imorgon och två prov på måndag...så jag stannar hemma som en plugghäst tillsammans men några andra och ser matchen från TV skärmen. Jag hade velat känns stämningen som alla pratar så mycket om, men samtidigt hade jag ändå inte fattat mycket av matchen. :)
Nu ska jag gå och käka lite middag och ta en dusch. Sen blir det hör och häpna plugg. haha.
puss!

En sikness

Sitter utanför första lektionen nu,helt trött efter en nästan sömnlös natt. Öroninflammation på båda öronen så fortfarande ingen simning för min del, håller ju på att bli galen här av ingen träning och smärta, men jag hänger i ;p Tänkye lägga upp bilder från sjukhuset igÅr, men eftersom jag sitter på mobilen får jag gòra det sEn :) nu börjar engelskan :D PUSS

In Study Hall...

Jag blev lite halv sjuk. :(
attans, attans.
Idag har jag alltså varit fri från träning men ändå varit i skolan och ute i värmen. Det är inte så farligt som det låter, bara lite huvudvärk, hosta, täpptnäsa och tung i kroppen. Vanliga sympom helt enkelt som snart går bort. Man märker att det går sånt nu, många i teamet är halvkrassliga.
Nu sitter jag i study hall och tänkte lägga upp bidler på hur skoj vi har här... eller hur kul vi gör det rättare sagt. Dock är internet sjuuuuukt segt så får se om det går.
Visst ser vi ut att ha det bra i Study Hall? :)
Sen hann jag bjuda på en bild på mig på Campus innan datorn och internet bestämde sig för att sluta låta mig lägga upp bilder. Så nu ska jag dra iväg till min nattliga mattelektion (yeey) Hörs snart!

Söndagkväll

Föregående vecka har det varit full rulle kanelbulle.
Stene har varit här och hälsat på, tagit bilder och pratat med mina nya coacher. Det var väldigt trevligt och jag uppskattade det väldigt mycket. Synd var bara att jag inte kunde träffa honom så mycket pga alla klasser den dagen...  men det är alltid trevigt med sällskap och man märker hur mycket man saknar alla där hemma när man pratar om dem. :) Så till alla som jag känner: Jag saknar er! :) Men jag har det ganska bra här ;)
Förövrigt har jag funderat på att skaffa en cykel för att kunna komma runt campus snabbare och lättare. Dock är cyklarna här väldigt roliga. Svårt att förklara, men om jag skaffar en lovar jag att lägga in en bild. :)
What els...just nu är jag lite klasslig. Väldigt många i teamet har någon form av förkylning eller sjukdom just nu. Jag själv sitter inne med hosta, halsont och täppt näsa. Hoppas inte det bir värre under natten, för blir det det kan jag inte träna imorgon. :/ Får helt enkelt hoppas på det bästa. :)
Nu ska jag fortsätta med mina study hall timmar.
Har sociologi, matte och engelska att göra...yippie!
Tjoooflöjt!

En av mina (o)vanliga dagar

Gosh. Idag har jag suttit i telen med AT & T i en halvtimma. De har enorma problem med att jag inte har ett social security number....aah. haha. jaja. :D
Imorse var träningen killing.
Följande serie på morgonen 200 br, 2*100 br max på tid, 6*50 br 1-3 ettan fick inte vara lugn, tvåan skulle vara nästan det snabbaste man kunde och trean skulle vara max. Allt detta tre gånger. Direkt efter var det styrka med Klitch. Han är en galen X-tyngdlyftare som kör med oss stackars simmare tills vi svimmar. :) Sen var man slut. Jag har sovit ganska kasst de senaste nätterna så jag tror att det kan ha påverkat en hel del också. vet faktskt inte vad det är, men nu bytte jag till mitt fina täcke jag fick av alla vänner innan jag stack :) då kommer det nog gå bra. :)
Inget mer har hänt på Newbies fronten, så tyvärr har jag inga fler foton att visa.
Än så länge har jag inte lagt in några foton alls på facebook, men jag funderar på att göra det. det går tydligen mycket fortare så då kan jag lägga in fler. :) Nice va?
Ni som inte har min på facebook: Sofia Johansson i Helsingborg. (inte gått över till Univeristy of Miami ännu).
Nu ska jag vara duktig och fortsätta med vuxenlivet genom att bocka av mina att göra saker på min lista. :)
bra musik: Black eyed peas - showdown and bom bom pow
Jay Sean - down
mfl haha.
vår spinning lärare är grym med musik. hon gör de bästa blandningarna och ska nu fica CD till vårt omklädningsrum och till våra landträningar. yeeey. :)

09/09-09

Har ju glömt skriva grattis på lyckodagen!
Idag ska man tänka extra mycket på de man älskar och de har jag verkligen gjort . :)

09/09-09
p.s nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp till morgondagens träning. Yeeey.
Det åskar så att byggnades nästan skakar här, haha lite läskigt men samtidigt väldigt fräckt!
Godnatt!
<3

Schedule.

Nu har jag fått förfrågningar över mail om jag kan skriva in mitt schema. Så vi gör väl ett försök.
Såhär ser mina dagar ut förtillfället. :)

Mån: 5.30 simning, 9.05-9.55 engelska, 10.10-11-00 teater, BREAK, 1.25-2.15 Sociologi, 2.30 simning + landträning, 6.25-7.50 matte.
Tis: 5.30 simning, 7.45 styrka, 9.30-10.45 UMX klass (en klass som är väldigt "onödig" utan någon speciell inriktning. Vi kommer göra blandade saker som att lyssna på föreläsare, gå på rundturer på campus och få skriva uppgifter. Denna klassen är bara för idrottare.), 11.00-12.12 TAL (teach and learn, asbra klas om man vill lära sig ta bättre anteckningar på lektionerna eller läsa snabbare, snacka om att denna klassen är som gjord för mig. :) ), BREAK, 3.30 spinnig, 6.25-7.50 matte
Ons: 5.30 simning, 9.05-9.55 engelska, 10.10-11.00 teater, BREAK, 1.25-2.15 Sociologi, 2.30 pilates, 3.30 simning, 6.25-7.50 matte
Tors: 5.30 simning, 7.45 styrka, BREAK, 11.00-12-12 TAL, BREAK, 3.30 spinnig
Fre: 5.30 simning, 9.05-9.55 engelska, 10.10-11-00 teater, BREAK, 1.25-2.15 Sociologi, 2.30 pilates, 3.30 simning
Lör: 7.00 simning, 2.00 simning.
Sön: FREEEE!!! Oftast blir det att vi handlat mat eller sticker till ett mall här. Eller går ut och käkar antingen hemma hos någon eller på restaurang.
De går efter ett skolsystem så att måndagar-onsdagar-fredagar är likadana och tisdagar-torsdagar är likadana.
Som man kanske ser är torsdagar lätt min bästa dag med endast en lektion! Score! :D Det beror på att UMX klassen endast är en gång i veckan och att matteklassen på kvällen är en undantagsklass som ligger mån, tis, ons. :)

Onsdagar är jobbigast då jag nästan inte har någon håla alls, det är lite jobbigt men jag överlever nog. som tur är får vi nytt schema varje halvår med nya kurser så jag hoppas att det blir bättre.
Nu ska jag fortsätta att inte göra någonting här i Study Hall. Men självklart klagar jag inte! nej nej, hellre sitter jag här utan att göra något alls än att behöva stressplugga med hur mycket läxor som helst. I like it this way. :)

Newbies pictures!

Enjoy!
Yeeey! Efterlängtade bilder! :)
1, Jag och Christine på Cheescake factory, 2, Maddy, Hannah, Kayla på CF, 3, Taylor, Roxy, Erin, jag, Christine, Nicole på CF, 4, jag och Hannah när vi gjorde våra Newbies grejer. :) 5, "Huging a palmtree", 6, "stand in cox fountain, doing the U!", 7, "here we are!" hannah, hayley, Taylor, 8, Hayley, Christine, Taylor, 9, Huging a palmtree, 10, "Pose like a statue on campus"
Ska försöka hinna skriva in mitt schema också, får se om jag hinner slash orkar ikväll annars får det bli imorgon. Nu sitter jag här på rummet med min svenska kompis Steffanie. Vi ska alldeles strax gå ut och ta foto på oss själva som Mona Lisa...japp, det är vår läxa i engelska. Vi funderar på att göra en muterad Mona Lisa (med hjälp aveffekterna som finns på camen för Mac) som gör reklam för Gatorade (typ Poweraid). Får se hur det blir med den saken. Bevis kommer, var så säkra!. :)

by the way: Stefanie som jag träffade här på skolan kommer från Södertälje (stan där jag föddesoch bodde i 9 år). Idag fick jag ett mess av mamma som berättade att Stefanies syster Marie var min inskolningsfröken på dagiset Brunnen i Södertälje för typ 20 år sen. Är det inte konstigt? Här i Miami hittar jag systern till min favorit dagisfröken från Södertälje! haha, världen är liten.

Let it spinn!

Bilder kommer ikväll!
tydligen är jag tvungen att starta om datorn :S vet inte varför. men nu är det dags för spinnig så se fram emot bilder från våra första avklarade Newbies updrag samt små beskrivnigar av personerna på bilderna ;)  får sehur mycket jag hinner med :D
Whish me luck.

You are going to be a supe

Forst och framst: Tack for alla fina kommentarer och lyckoord! jag blir sa glad av att lasa det och det ger mig en extra kick till att vara har. (trots att det redan gar superbra. :) )

Igar var det fotbollsmatch som stod pa schemat. Efter manga tuffa minuer slutade Canes som vinnare! (Go canes! wohoo!) 38-34. Grattis killar! Aven om jag inte forstod ngt alls om matchen sa var det kul att se och stamningen i saval dormet som overallt annars var otrolig! Jag alskar lagstamningen har! Alla verkligen ger allt for sitt team och det ar helt fantastiskt!

Sa nu har vi precis simat och haft styrka (jaaaklar vad de kor med oss, haha) och nu sitter jag svettig och dan och vantar pa att forsta klassen ska borja. Sa ar livet pa en pinne for en idrottare har, det ar inte alltid man hinner duscha innan klasserna, men no matter what ar man anda accepterad trots att man luktar, for har star idrottare valdigt langt upp pa listan . :) soft.  


Down

Igår var jag och Christne ute ochg sprang i skyfallet. I brist på annat lixom ;)
Vi avslutade vår runda med att bada i en fontän. haha synd att jag inte har bildbevis.
Dock kan jag (förhoppningsvis) lägga in en låt som vi spelade under hela tiden. "Sky is falling down, passande va?" :)
hennes hälsning till er: Hi! I'm Sofias awesome southern girlfriend here in Miami! wii! We have so much fun!
Nepp, tyligen funkade inte det. haha jaja.
Gå in på youtube och sök på Jay Sean - Down. amazing :D

Pics!

Idag är den en sjukt bra dag för idag är det lördag vilket för denna helgen innebar / innebär:
* Teknikträning med min nya bröstsims coach Holly. Hon var riktigt härlig och enormt duktig på teknik. så vi bröstsimmare körde teknik hela passet medan frisimmarna körde ett megahårt pass. (hihi).
* (Egentligen skulle vi tagit bussen till stranden idag, men tydligen var den inställd pga ett grymt oväder. 5 sekunder senare gick vi dyblöta tillbaka till rummet i åska och blixtrar.)
* Endast en träning idag!
* Söndag = ledigt
* Måndag = Labor Day = typ studiedag = ingen skola = tjooohooo!
så eftersom det regnar idag tänkte jag passa på att lägga in lite inomhus bilder på mitt fabiolous rum. Or not.
Enjoy!

p.s om ni gör bilderna större, klicka bara på tillbaka knappen sen så kommer ni tillbaka till inlägget. tryck inte kryss, då får ni gå in på sidan igen. :)

1, my nice bed 2, mitt rum inkl golvyta + skrivbord+ utsikt (haha), vår klädkammare...ehm, min till vänster Kaylas till till höger, tagen när jag ligger i sängen. :) 3, vårt rum delat på mitten, 4, utsikten från fönstret. Är den inte underbar? haha! Man får verkligen passa sig när man byter om så man inte flashar sig för andra halvan av byggnaden, Mahoney borna, ;) Än så länge har det bara hänt 2 gånger, lika pinsam varje gång. ;)
attans...jag har många fler men tydligen ville inte datorn att det skulle in fler bilder på mitt otroligt snygga rum i detta inlägg så det får bli senare. Damn...jag som ville visa sjukhuskorridoren här utanför, haha! Jaja, då får ni det bästa (läs värsta) till sist ;P

Newbies.

För att vi är Newbies i laget har vi fått en hel lista på saker vi ska göra inom 2 veckors tid:

* Ta ett kort när vi badar i Cox fontänen på Campus (får inte vara i den)
* Posera som en staty å campus
* Ta ett isbad i sjukgymnastiksrummet
* Hitta "the athlete's lounge"
* Ta ett kort med skolans maskot, Sebastian the Ibis på en match
* Fråga efter kondomer på Health Center
* Hitta ett stort metall B i Buisness school byggnaden
* Sätta på oss glasögon och badmössa och springa runt på inomhus basketplaner i Welness center
* Ordna om stolarna i biblioteket så de står som ett U
* Hitta på en ny hejarramsa till teamet
* Hitta på en dans till en låt som vi ska framföra för hela laget, inklusive tränarna
* Dricka en "weatgrass shot" från Jamba Juice. (Det här är tydligen skitäckligt, ingen aning om vad det är dock..)
* Krama en palm på campus
* Ta ett kort tillsammans med Klitch (styrketränaren)
* Beställa något från Starbucks som innehåller alla olika lådor som finns på sidan av koppen. (Vet inte riktigt hur de menar här.)
* Sjunga "Spice up your life" på en Hurricane Shuttle (campus bussarna) en av oss måste filma detta.
* Hitta en meny på restaurang Rat här på campus som har fått sitt namn efter simhopps teamet
* Hoppa från 10:an
haha. Hade jag fått välja hade jag raderat bort Weatgrass shoten och hoppa från tian. De två grejerna är inte riktigt så högt upp på min prio lista, haha.
Men visst är de andra simmarna väldigt påhittiga? Jag har en känsla av att var och en av dem har fått hitta på en punkt var. haha, kul ska det i alla fall bli att fota och filma allt. För vi måste ha foto/film bevis på allt, annars blir det straff och jag har en känsla av att jag inte vill veta vad detta straffet är :P

Idag ar det torsdag = relativt slapp dag

Klockan ar 2.15 och jag har varit vaken i 9,5 timmar. Sa blir det nar simningen borjar 5.30 foljt av styrka och sen skola. Nu sitter jag och forsoker fa ihop lite timmar har i Study Hall medans jag vantar pa att spinning passet ska borja. Torsdagar ar min basta dag, da har jag endast en lektion :D. Me like. Dock gor traningen upp for den lediga tiden.

Visst ja, jag maste ju beratta att jag nyss haft min forsta tutor lektion. (Tutor= en elev pa skolan som hjalper andra elever pa overrenskomna tider med amnen man onskar fa hjalp i.) Min tutor heter Amanda och hon blev ganska hapen nar jag kunde all matte...men inte sattet att rakna ut det pa. Tydligen larde de sig en metod redan i 3:e klass som vi i Sverige aldrig far lara oss, sa det var mest den vi gick igenom. Har far vi inte anvanda miniraknare som jag annars hade gjort vilket gor allt mycket svarare.
*
Idag hade jag tankt springa runt och fota for att kunna visa hur hela campus ser ut, poolen, doormet, korridoren (tro mig, den ser antingen ut som korridoren till en operationssal eller till ett mentalsjukhus. Vara RAs (personer som haller kolla pa vaningen) har dock forsokt gora det finare och lite mer hemtrevligt genom att klippa ut pappers figurer enligt ett tema. Var vaning har temat "super Mario"...wopa.) och lite andra saker som jag tyckte skulle vara kul att visa.
Tyvarr askar det som bara den, det ar mulet och det regnar sa jag sparar nog utomhus fotona till en annan dag da det ar lite finare sa jag kan visa vilket paradis det verkligen ar. :) Det kanns konstigt att bo i en semesterort...


Shuttle time!

Ojoj, long time no see. Sorry.
Nu har vi äntligen fått vår utrustning! Yeeeey! Flipp-flopp, gympaskor, 2 par shorts, ett par joggingbyxor, en hoodie, ett träningsställ, en gympapåse, en sporttopp, en svetttröja...och en STOR resväska på hjul. Vi väntar på T-shirts, baddräkt, bikini samt ryggsäck. Jäklar. Rena rama julafton i September!
Fram tills igår har det varit kokhett ute. Ville man svalka sig fick man gå in i närmsta byggnad och skulle man ta sig från punkt A till punkt B på campus var det Shuttles (Campus bussarna) som gällde. Man blev svettig av minsta ansträngning så det gällde verkligen att se till så man var i tid till klasserna, annars fick man sitta som en stinkbomb och hoppas att ingen märkte hur röd i ansiktet man var. :) Men det var som sagt fram tills igår. Fram till skyfallet.
Idag har det varit skummt väder med regn och sol om vart annat. Märks att det är Hurricane season. (Men det är det ju alltid här på UM där alla studenter kallas Hurricanes, "haha".)
Nog om det.
Just nu sitter jag i Study Hall, det är typ 10 minuters bussfärd från doormet, eller 20 min gångväg. Här måste vi sitta 8 timmar i veckan. 8 TIMMAR! Jag förstår inte riktigt hur de vill att vi ska få in det i vårt schema mellan alla lektioner och träningspass. Förhoppningsvis funkar det, annars stängder de av en från allt tävlande, hjälp. :O haha.

RSS 2.0