I am a Book buster!

sååå, sammanfattning sen förra inlägget:
Avfrostning av frysen: check
sync med mobilen: check
skype: check
läxa..... njaaa.
-
Anyways: glömde skriva ännu en (eller två) saker i förra inlägget. nummer 1) igår var jag och några vänner på RA som är ett sushi ställe här i Miami. Sushi = rå fisk (för er som missat det ;) ), och eftersom jag upproriskt gått emot den otroligt snabbt ökande strömmen av folk som bara älskar sushi har jag lovat mig själv att aldrig äta det. Igår var andra gången jag var på RA utan att betälla ngt och utan att smaka något,  ända tills Annika ploppade ner en sushi på min tomma tallrik och log brett: "Try it! Its really good!" Jag har faktiskt alltid undrat hur folk kan välja att äta sushi när det finns annat att beställa än rå fisk... och jag har ännu svårare att tro att det faktiskt är "really good". men det är klart... som nämnt är det en snabbt växande ström av människor som faktiskt verkar ha sushi som sin favvo mat så jag öppnade faktiskt mina ätpinnar (okej, nu ljuger jag lite, de var redan öppnade eftersom jag kände mig tvungen att leka valross i väntan på att de andra skulle få sin mat), gjorde som Annika sa och doppade sushin i soyan..... ståsatte mig mentalt på att det är fullkommligt normalt att äta rå fisk inlindad i sjögräs och grönt ris och öppnade munnen... Smakade skummt men var inte alls så farligt som jag trodde. Så ja, mina vänner.... nu har jag testat SUSHI hör och häpna. och jag överlevde. Dock slår inte sushin krokodil svansen som jag faktiskt provade när vi var på Billies Swamp safari.haha.
-
Sak nummer 2) när man får ett GPA (typ betygsnitt) högre än 3.0 eller 2.9 får man en så kallad Book Buster tröja från athletic department för att man lyckats att kombinera studier med idrotten. (Book Buster kan man typ översätta till plugghäst, haha!) haha och guess what???? JAG FICK EN! :D Så nu känner jag mig som en riktigt duktigt plugghäst iklädd Book buster shirt. :) Tadaaaa!
-
Nu ska jag ner och käka i dining hall och kaaaaanske kanske börja plugga. Bestämde mig faktiskt för att ta lördag off från plugg och bara slappa vilket jag gjort tills nu. Men det känns ändå som om jag behöver i alla fall börja på min engelska uppsats så jag inte har allt kvar tills imorgon.
-
Tudelu!
Rock on!

Avliden kamera.

Gud vad glömsk jag är idag:
Min kamera dog ju för ca 2-3 månader sen nu; därav (plus blogg.se's sega system) bristen på bilder i bloggen. Men nu har jag fått nog! Efter att vi fimlat starter och simning undervattnet igår efter träningen med Hannah's kamera (efter träningstid, utan tränare, för skojs skull) kom jag på hur mycket jag saknar att ha en undervattenskamera!!! Synd bara att de har sånna shit-modeller här. :/ Skule vilja ha uppgraderingen på den gamla jag hade (Olympis mju något...) men det får antaglgen bli en amerikanst variant.
Kort sagt... jag tänker investera i en ny kamera, haha!
-
Så då var det sagt... 3 inlägg på mindre än en timma. haha! Nörd varning på mig? Neeeejdå.
hihi<3

C-vitamin BOOOOST

Visst ja:
Glömde svara på kommentarer:
- Vet inte hur länge de säljer julmust på IKEA... tror tyvärr inte det finns längre men man kan ju alltid hoppas. (Jag älskar julmust!) I samma veva hoppas jag att päronen där hemma sparar en flaska PÅSKMUST till mig när det blir dags för det, haha.
- IKEA ligger ca 45 minuter bort i Sunrise, nära Fort Lauderdale och Sawgrass Mills. Jag kommer bli deras stamkund. ;)
-
Annat kort och gott jag vill säga:
* Vaknade och kollade mobilen som vanligt och hade fått ett fint sms av carro:
"Miss you :*" Aw, lilla vännen, jag saknar dig med! Snart kommer jag hem och snacka om att vi kommer ha rajraj då haha.
Fick även ett fint sms av Andreas för någon dag sen. :) Sånt gör mig så glad! Blir alltid lika glad när jag får sms, brev och mail hemmifrån. Det känns som man är hemma fast ändå inte och alla nyheter man tar del av är bara skitroliga! Så jag håller koll på er fast ni inte vet om det, haha! Jag får mina små uppdateringar från massa olika håll. :)
-
Nej nu ska jag sova så jag förhoppningsvis hinner skypa idag. Eller damn it... jag är inte ens trött längre. :/ Har städat och farit runt alldeles för länge haha. Eller så är det pga alla olika former av C-vitamin jag stoppat i mig för att bli frisk som håller mig uppe haha. En C-brus från Apoteket i Sverige, en multivitamin tablett, en "Ester C", en proviva, en immune + shot och ett äpple. Kanske kan tvinga mig på en 20 mins napp, förhoppningsvis. (haha btw; här tar alla nappar heeeeela tiden. Förstår inte hur de kan sova så mycket! och det är inte så att de tar fem 20 mins nappar per dag... nej nej... snarare fem två timmarsnappar! Ingen aning om hur de klarar av det. haha. Jaja. Tajm för min underbart stora, sköna säng...ironi? ;P

Tandvärk, handvärk och ett rent rum. :D

Dear Mom,
Gissa om jag känner mig duktig nu:
Nu är hela (eller ja, hela min halva av rummet i alla fall, haha) rummet städat och fint. Allt är undanplockat, golvet är dammsuget, moppat och alla prylar är avtorkade, all disk är borta och soporna tömda. Tyckte så synd om min rumskompis som inte har en aning om hur dammsugaren fungerar, hur man moppar golv eller hur man torkar av sina sminkrester från hennes ockuperade vask i badrummet så jag gjorde allt detta åt henne....medans hon sov, haha. Snällt va? ;) Tror dock inte ens hon kommer märka att jag gjort ngt, haha. äh, whatever. Det gäller ju att hjälpas åt, ellerhur? :)
*
Sen måste jag bara skriva att det är lite synd om mig idag. Innan jag stack till USA fick jag problem med en visdomstand som ploppade upp. Jag hoppasdes verkligen inte att jag skulle få fler och enligt min tandläkare var det inte så troligt... meeeeen; ngt har hänt, jag har nog antagligen blivit extremt vis av allt detta plugg här i staterna så nu börjar även en visdomstand nummer två komma upp. Ajaj. Hoppas i alla fall att han kan hålla sig i shack tills jag kommer hem, vill verkligen inte dra ut den som alla här i usa gör. (ingen här har sina visdomständer kvar, de drar ut dem innan de ens börjat komma upp för att de vill slippa få bekymmer med dem eller med resten av tänderna.)
*
Vidare vaknade jag upp imorde med förkylning och halsont, dock tur att det kommer nu och inte veckan innan ACC's. Och sist men inte minst; de har gjort om golvet in till omklädningsrummet nu efter bajsolyckan (haha lät skoj, menade olyckan med avloppsrören som gick sönder i vårt omklädningsrum) men av någon anledning glömde de att lägga in halvfritt golv... två tjejer har redan ramlat och fått stora blåmärken och idag var det mig tur. Skar upp handen på något och fick ett blåmärke på armen.Vi får i alla fall vara glada sålängen ingen får hjärnskakning. tränarna klagade till poolägaren och så snäll som han är la han ut en matta i dörrkarmen där alla ramlat, haha!!
*
Men nooooog med klagomål. :D
Nu ska jag ta mig en liten tupplur och sen kanske lägga mig vid poolen (eftersom jag inte annars bokstavligt talat bor där) och få lite färg. dock är det molningt, vilket i och för sig är ganska tur, då behöver jag inte få dåligt samvete för att stanna inne haha. Sen ska jag ta en C-vitamin boost, köra till Publix och handla och börja på min engelska uppsats.
*
Soooo long! :D <3

Lägesrapport från rum # 407, Pearson Residental College

Nu sitter jag här och äter min sista Lindt's mörka chokladkaka med "coco nibbs"... buuhu. Ibland har de mörk choklad här, men inte alls i den mån som hemma och inte alls i samma kvalitet. Det kan hända att Lindt finns, men att hitta min favoritsmak är det nog bara att glömma haha. Amerikanare alltså, de vet inte vad de missar med mörkchoklad, neger bollar, kuling kulor, laktits, julmust och risgrynsgröt. (Roxy, en tjej jag simmar med från Sydafrika, fick prova på negerbollen igår... hon älskade det, såklart!)
Nepp. Jag har pratat med både Stefanie och Maria som går här som även de är svenska och vi har planerat att åka till IKEA snart för att inhandla svenska godheter samt att Maria ska shoppa lite möbler. Får se hur mycket som går in i min lilla raserbil. :)
*
Idag mår jag halvbra, helt utmattad och alldeles slut i hela kroppen. För att inte riskera ngt inför ACC's som går av stepeln om 3 veckor tog jag ledigt idag. Tränaren blev inte jätteglad... men ibland kan det inte hjälpas. Lika bra att passa på nu när knät ändå behöver vila så mycket som möjligt. Hade i alla fall toppnings möte för hur jag vill spendera min träningstid fram till tävlingen, spännande. Jag tror det kommer bli kanon.
*
Annars rullar skolan på som bara den. Jag pratade lite med en av mina läre och sa att jag hade svårigheter med att läsa (i den klassen ska vi läsa ca 30 sidor inför varje klass samt skriva sammanfattning som vi ska lämna in.... hade varit okej om det inte var så att den klassen är varje måndag, onsdag och fredag 9.00...). Vidare det är sant eller inte kan ju diskuteras ( :P ) jag känner i alla fall att jag just i det ögonblick jag steg ur klassrummet skyddat mig själv från en fullständig burnout redan efter andra veckan, haha!
*
Våra nattliga/dagliga/kvällsliga korridorsfester är i alla fall i full gång igen, ROLIGT, alltid något att göra om man känner att man måste ta ett break från studierna som man ibland måste. På tal om det ska jag sätta mig med pluggeriet NU innan simmarna kommer tillbaka och min kära rumskompis bjuder in på filmtittning i vårt rum, hihi.
*
So see ya long och hörs snart igen!

Det blir en dag på stranden!

Ja om det ändå var så väl. haha. Hade kunnat åka ner men istället ägnade jag mig åt massa annat strunt i rummet. Har faktiskt hunnit med en hel massa, och klockan är bara två!
Började med träning kl 7, körde genomssim pass med återhämtning och landträning efter. Svettades som en gris i värmen...äckligt. Tur man är simmare mesta dels av tiden så man inte märker av svetten lika mycket. :)
*
Sen käkade jag en stor frulle i dining hall; omelett, frukt, yoghurt och french toast (ingen hit enligt mig). Sedan blev det städning av rummet, tvätta alla kläder, bädda rent, fixa med papper från alla klasser, skriva in alla prov i almenackan, installera min GPS, maila, bestämma tid för "besiktning av bilen", skypa med Kimsan, fixa med papprena för min försäkring till bilen... ojoj massor.
Dock missade jag några timmar vid poolen, men det gör det samma. Tänkte knalla ner dit efter lunch.
*
Jo förrsten fick två överraskningar idag, när jag ändå tvättade passade jag på att även tvätta mina hörlurar till Iphonen! Bra jobbat! Helt underligt funkade de ändå! Dock inte den manicken man pratar i... nästa överraskning kom när jag kollade manualen för min GPS, längst bak stod allt på svenska! Coolers!
*
Nu ska jag käka lunch och sen sola lite. :) Seeeeees!
Åh visst ja....läxor har jag också. ;)

Its Thursday!

Imorgon är det.........FREEEEEEEEEEDAG :D
Nice!
*
Vi åker på tävling och simmar mot Boca Raton, eller FAU som de heter. Hoppas vi slår dem. Tråkigt är dock att vi inte hatr några simhoppare, så redan innan tävlingen börjat ligger vi efter med ca 40 poäng. Men men, då får vi helt enkelt ta och simma snabbare! Ska i alla fall bli roligt. Jag längtar redan till Februari då vi har ACC's vilket betyder att vi får åka iväg och bo på hotell, NICE.
*
Annars har det varit ännu en dag i skolan.
Tisdagar och torsdagar är mina bästa dagar då jag bara har två lektioner: geologi och film. skoj, skoj. Jag tror att jag har fått turen att få bra proffessorer, i alla fall verkar det så än så länge. (Om man bortser från min soc lärare som även är min advisor, haha!)
*
Och förresten så gör mina flower-power brallor lika mycket succe här i USA som folk tittar konstigt på mig. För er som inte vet har jag ett par riktigt luftiga stora jalla brallor med tusen olika färger. Jag älskar dem! Här har jag fått alla möjliga kommentarer: "What are you wearing?" + en lite hemlig, ironisk, misstänksam blick. "Is that a parachute or just a sheet?", "Oh, is that a pair of pirate pants!?", "Oh my god, I just LOVE your pants!" "Where did you get them?" Men det spelar ingen roll. De är skitcoola, as sköna och riktigt fräsiga :)
Nu ska jag hämta tvätten från laundry room! Duktigt va?
*
Har tvättat, diskat..... ska kanske dammsuga och börja på läxan. Det tycker jag i alla fall är en bra start ;)

University of Miami!

Nu har jag haft alla mina nya klasser en gang vardera. Haha.
Forsta dagen (som var igar) borjade ju lite halvkul:
* Alla kom forsent till traningen (utom lagkaptenerna) pga att tranaren glomt informera om andrad traningstid vilket resulterade i tva morgontrotta, forbannade tranare kl 5 pa morgonen, haha. Foljt av ett svinjobbigt brostsimspass i form av 300 i langbana (phu)
*Efter det vantade ett riktigt hart styrkepass som jag korde igenom sa snabbt som mojligt for att hinna till min forsta klass
*Val kommen till klassen upptacker jag att jag kollat fel pa schemat och att min klass inte borjar forens om 30 min... jassa det var darfor alla vande sig om sa konstigt nar jag kom in i klassrummet sa sent, haha.
*i vantan pa att min klass ska borja skickar jag ett mess till pappa "forsta dagen pa terminen: alla klar upp sig, sminkar sig och gor sig fina...jag kommer i mina nyligen nersvattade styrkeklader och stinker klor. Har haret i en rufsig knut och jag har fortfarande simglasogon marken. Ibland alskar jag att vara idrottare! Man behover inte bry sig om nagonting! :)" Sa sant sa...
*Sen blev dagen bara battre som tur var. :) Forrutom att jag somnade pa forsta lektionen nar lararen slackte fopr att visa DIA bilder...men det ar en annan femma.
*
Idag har jag haft sovmorgon och sedan klasser hela dagen. Min engelska larare visade sig vara varsta tuffingen da han forsoker bryta ner alla for att testa vilka som kan klara av hans otroligt grymma klass (Detta berattade han glatt for hela klassen och erkande att vi kommer fa en helvetes termin med honom, haha kul kille.) I min retarded matteklass (101...fortsattningen for nyborjare) finns typ halva fotbollslaget, halva baseboll laget, nagra vanliga manniskor som hatar matte...inklusive mig. Snacka om dreamteam va? :)
*
Nu ska jag ha pilates foljt av aterhamtningstraning och sedan fika med en av tjejerna i teamet. Varmen har kommit tillbaka....Jag alskar Miami!

Söndag igen!

Idag har det varit en seg söndag som vanligt. Men trots det har jag fått gjort väldigt mycket. Så himla gött nu när man har billl!! <3
*
åt en stor frulle i dining hall efter en efterlängtad sovmorgon. sedan tog jag med mig Annika och Hagar och åkte till Dadeland Station för att besöka Target och Best Buy. Köpte en svart tröja med knappar eftersom jag av någon anledning antingen har lagt bort min andra eller skickat den med mamma hem.... hum. och en GPS till bilen! :) Kanonbra! Nu kan jag åka vart jag vill utan att komma vilse, bra va? :D Gina ska hjälpa mig installera den bara, sen är det bara att tuta och köra!
*
Forever21 har även fått in farligt mycket nytt i butiken... haha men men nog om det.
*
Idag har även massa nytt folk kommit tillbaka till dormen! Skönt! Inte alls lika ensamt längre och nu är det precis som vanligt igen: bara att gå utanför dörren så hittar man någon att prata med. Wonderful.
En annan sak som dock inte alls är lika wonderful är att lektionerna snart börjar igen. Osh... hämtade ut mina nya böcker för någon dag sen och jag är redan trött på klasserna! haha. I vår kommer jag läsa: Math 101 (en klass svårare än tidigare...jääklar asså haha.), english 105, sociology deviant behavior, physical geology och looking at movies.... min advisor satte ihop mitt schema och lyssnade väl lite halvt till vad jag ville. han bytte dock ut dans mot looking at movies an någon anledning, han sa att han trodde det skulle vara bra för mig. haha förra terminen trodde han att teater skulle vara bra för mig men det var rent ut sagt hemskt. ;) Får väl ge det en chans i alla fall och se hur det är. Fasar bara lite för final week redan för jag har en känsla av att det kommer vara mycket mer pugg denna terminen än förra... men men som sagt, jag testar och ser om jag överlever. :)
*
Sen slog det ig hur irriterande det är med tidsskillad. Ibland vill man skypa klockan nio på kvällen men kommer sedan på att klockan då är 3 på morgonen hemma. :/ inte roligt. men sånt är det. :)
*
tjoflöjt mitt folk!
Hörs imorgon!

Pimp my ride? No need!

Någon sa att det kunde gå snabbare om man uppdaerade med helbilder så testade det... det funkade i alla fall för två. Så nu får ni se frammen samt baken på mina två rides. Hot va? ;)

15 januari 2010

Svenskt godis i sängen i mitt dorm. Nice.
*
Igår kväll gjorde jag något jag inte kunnat göra på väldigt länge. Jag och Annika bestämde väldigt spontant och snabbt att vi skulle se bio. Och eftersom man numena är utrustad med bil var det ju inga problem alls. Vi såg "its complicated" handlar om en tjej (gosh nyss glömt skådisens namn...men samma tjej som spelar mamman i mamma mia) som har en liten affär med sin omgifte X-man. Its complicated helt enkelt. ganska okej film. Ikväll blir det Leap year... ingen aning om vad den filmen har att erbjuda men det får vi väl se. :)
*
Ännu fler folk börjar komma tillbaka nu och det så sååå kul! Äntligen får campus liv igen och korridorerna är inte så tomma längre. Vi har även fått ny dekoration på vår våning: Ut med Supermario och in med Candy land. Kunde inte passat mig bättre. :)
*
Funderar allvarligt på att starta en ny blogg snart...förstår inte varför det inte går att ladda upp bilder. Det funkar ibland men då tar det en halv evighet. (Haha varje gång jag säger evighet tänker jag på en lärare jag hade en gång som sa att man aldrig skulle säga evighet. För en evighet enligt honom var när Mount everest blivit nerfilat av att någon en gång i veckan dragit en näsduk över den högsta toppen... )

Florida eller Antarktis?

Long time no see!
Julträningen har ju varit i full gång nu i tre veckor och det har varit nonstopp fullt ös medvetslös. Men det är härligt!
I lördags var vi och firade lite på South beach, härligt... men kvällen slutade med matförgiftning för min del....herregud, ni vet ju vad jag tycker om det? PANIK!!! I sånna situationer visar sig verkligen de närmsta vännerna och jag kan bara säga att jag verkligen inte klarat av detta utan att Gina tagit hand om mig en hel natt för att sedan köra mig till sjukhuset och sitta där på en stol i 5 timmar och vänta utan en enda timmas sömn från föregående natt, på att doktorerna ska bli klara med alla sina prover och magröntgen och jag vet inte allt vad de gjorde med mig. Herragud säger jag bara, Tack Gina! När jag väl kom tillbaka till dormet tog Hagar över och tog hand om mig i sitt rum. Aw, så snälla. :) Så himla glad att man har sånna vänner!
Sen när jag började må lite bättre igen efter några dagar endast bestående av sömn och drickandes av Gatoraid lös hela tillvaron upp igen. Min lilla far har ju som sagt spanat in sig på en Mustang hemmifrån Sverige och jajamensan, i onsdags stod den på parkeringen här utanför skolan och glänste och bara väntade på mig!!!
Självklart har jag testat både ljud och motor och jäklar vilken bil! Den kommer man kunna stek-glida i runt south beach säger jag bara!!!
Jag looooooooovar pappa, mamma, kära bror och vänner, fler bilder KOMMER, det tar bara sån jäkla tid att ladda upp plus att jag måste springa till träning nu. Men ett litet smakprov fick ni allt. Och visst håller ni med? Är det inte en sån bil folk stannar och fotar längst vägarna? Tänk att sitta i den och känna hur folk vänder sig om! haha, det är så fräckt. Så fräckt! :D
Btw, så har vi inte haft såhär kallt i Florida på över ja....aldrig tydligen! Det är REKORD KALLT....yeeey. Så jäkla skönt att simma utomhus då i en pool som är uppvärmd från solen, haha. 10 points! :P
Ödlorna fryser till och med ihjäl så det ligger halvdöda ödlor överallt. Dock hörde jag någon som sa att när det börjar bli vamare tinar de upp igen och börjar leva. Haha coolt va?
Bild kommer på det med, nu kan jag nästan höra hur Christie ropar på mig från poolen, haha. See ya!

My life. :)

Haha tack mamma, ja jag får snart göra det. Dagarna blir så långa utan någonting alls att göra. :)
Byw, massa nyheter:
* Igår kväll hittade jag för första gången ett annat levande djur i dormen än myror, nämligen en spindel. aha... plus att på kvällen hittade jag tre friidrotts människor som sprang utanför vårt rum och hade krig med stora vattenpistolen. De trodde inte heller ngn annan var här. :)
* Hade tävling igår och vann det jag simmade vilket var 100fj och 100 br. Plus att Miami vann hela tävlingen! Grattis. :) Kan säkert gå in och läsa om det på vår hemsida www.miami.edu sen klicka på athletes.
* igår var det min lyckodag....och nu har jag en BIL :D:D:D inte här än dock , den är fortfarande i fort lauderdale och ska fixas med regestrering och försökring innan den körs ner. Behöver jag skriva två gånger att jag rä så otrligt glad? :D

Mord i Polen.

Det har skett ett mord i Polen.
Offer: Myra
Misstänkt: Uttråkad Sofia
(Fick nämligen en europa karta av morsan när hon var är här för att ha som underlägg till mitt skrivbord. Myrorna älskar det och åker på snabbvisit till alla europas länder. Nästa gång ska jag gripa dem för att de inte har med sig pass över landsgränserna.)
Jaaaaa. Såhär tråkigt har jag mellan passen. Haha

Drivers license. jo men visst fan! :)

Gissa vad som damp ner i min brevlåda i förrgår som jag helt glömt berätta...
Mitt Florida körkort! Jajamensan! Fick ta det snabbt och lätt när päronen var här för att kunna ha bil och körtestet var ungefär så lätt som alla säger; jag körde bokstavligt talat på en parkering. Visseligen fick jag väja för andra fordon, stanna vid en stoppskylt, parkera och bromsa... men hastigheten var i genomsnitt 10 miles per hour vilket är ca 15 km/timmen... haha. hur som helst fick jag även göra ett skriftligt test med frågor som "If you come to a traffic light that light orange, what are you gonna do?" a) Speed up and drive by as fast as possible b) Stop right away as soon as you see the light c) Stop if you can..... men trots de svåra frågorna lyckades jag och nu har jag mitt körkort.
*
haha tilläggas ska att när jag tog mitt datortest gjorde jag ve mig, fixade håret och la på smink för jag visste att ett foto skulle tas. Mycket riktigt, fotot togs och jag blev för en gångs skull nöjd. Jag fick komma tillbaka två dagar senare för att göra körtestet och stack dit direkt på morgonen kl 8...svintrött. Damen jag pratade med var extremt otrevlig och inte tillmötesgående alls plus att vi fick vänta i ca 3,5 timmar vilket resulterade en lite halvsur Sofia... sen kommer jag fram och ska precis få köra så säger den sura tanten: "Sit down for a picture" jag försökte säga att jag redan tagit ett foto men fick då en bitch-blick och kommentaren "du vet väl att du måste ta ett nytt foto varje gång du kommer hit?" Neeej, det visste ag forståss inte...hade jag vetat det hade jag väl inte satt upp mitt smutsiga toviga hår i en slarvig knut och haft på mig mjukkläder heller? haha. Hur som helt tog jag en bild och självklart är det DEN som kommer på körkortet!!! hahahaha! Tur som fan att det bara är ett tillfälligt körkort och att bilden måste förnyas varje år ;)
*
Tur i oturen att min kamera är trasig, annars hade jag väl varit tvungen att visa vanskapet här också haha.

Överbliven tid.

Idag har det varit rekordkallt här i Miami, enligt coachen var det kallaste dagen på 20 år. haha.
Imorse körde vi en testserie på 16*100 bröstsim i långbana...gick väl helt okej. Speciellt med tanke på det kalla vattnet och kylan i luften. Men som robban sa: "Ni ska väl härdas ni med" haha.
Idag har det varit en otroligt slapp dag än så länge. Lite skönt man samtidigt urtråkigt! Det enda de gör här i USA är att sova middag så fort de får en timma (eller mindre) över så det är vad resten har gjort idag. Jag själv har fixat med träningsdagbok, pratat med coachen, städat rummet och skypat med päronen. Trevligt värre. Så om ni har tråkigt om dagarna: logga in på skype, maila eller ring ;) Nu har jag mer tid än nånsin.
Dags för träning igen: pilates och simning! See ya

Hurricanes?

Kallaste vintern på hur länge som helst i Miami:
8 grader  luften och svinkallt i poolen... inatt ska det frysa. Fy farao.
Mer uppdatering kommer senare. Nu ska jag iväg på min tredje träning för dagen i den iskalla poolen... Yeeey :D

Början av 2010

och nu har det hunnit bli nytt år också... jäklar vad tiden springer.
Det nya året firades med vänner från Sverige och nya vänner från USA, trevligt trevligt. Tänk att det redan gått ett decenium till... helt sjukt.
Och så otroligt mycket man varit med om... det är ju ännu sjukare. Minns när jag satt hemma och räknade månader (år) till jag skulle ta studenten, sen blev det till avresa för Miami. Nu vet jag inte vad jag räknar för. Försöker ta det mer manjana manjana och se vad som händer. Jag har ju mina drömmar och målen är ju som de alltid varit, att uppfylla dem. Lika förvånad och stolt blir man varje gång. :)

Just nu har jag spenderat några nätter med familjen innan de drar iväg hemmåt mot kalla sverige igen av olika anledningar. Gud, det kommer bli tomt utan päronen och vännerna, men nu är det bara några månader kvar innan jag får träffa dem igen för gissa vad min Julaftons/Nyårsaftons överraskning blev? Att Päronen hänger med hela HS gänget när de kommer till Florida på läger. Och det var ju trevligt, gud vad roligt det ska bli att träffa alla igen! Nu längtar jag ju otroligt till Mars av tre stora anlednigar: 21 födelsedagen!, NCAA (för dit ska jag ju), och Florida lägret. Härligt! Det gäller att ha punkter att se fram emot, då blir allt mycket roligare.

Nu ska jag snart tillbaka till dormet igen för att tillbringa några otroligt sega dagar endast bestående av träning utan några andra folk än de trötta simmarna på campus haha. Får försöka dra upp några ur deras dvala för att hitta på saker... ni som känner mig vet ju vad jag tycker om sömn och vila i för mycket volym... hur som helst. Sen kommer förhoppningsvis bilen och jag blir äntligen en fri kvinna! haha! (gud vad vuxet det lät).

Nope, sängtajm för att ladda betterina inför imorgon. Då drar det igång igen och nu jäklar ska jag inte ge mig. Det är ett av nyårslöfterna inför detta nya 2010!! (och jag vet att jag har en hel skock med underbara stöttande människor bakom mig som betyder oerhört mycket! Tack för allt ni gör för mig! Tack för att ni finns. :) )

RSS 2.0