Hängslebralls

image12




Även fast Hängselbrallornas tid lite är över
så har jag faktiskt investerat i ett par sånna.
Och jag är helnöjd! ;)




LA

Idag var det tävling i LA (höm, Landskrona). Gick väl sådär...29.7 på 50 fj och 28.4 på 50 fr i lag. Fortsättning imorgon och på söndag. Jag är fortfarande riktigt trött och har grymt svårt att komma på ngt att skriva. Förrutom att jag NU måste gå och lägga mig för att överfhuvudtaget orka upp imorron...

Andreas
tycker att jag borde göra PR för min blogg så fler kan se den...nja. Tycker jag låter lite pinsamt.
Dessutom har jag nyss börjat. Får vänta ett tag till i alla fall ;) 

Night, sleep thight! 

Alla vill till himelen

Yesterday var jag och Maria på Sofiero och såg Sahara Hotnights, Timbuktu och The Ark. Sahara var kassa, Timbuktu var kanon, även fast man inte hört alla låtar han spelade och The Ark ska man väl inte klaga på.

Jag och Maria kom fram till att Ola Salo verkligen måste älska sin överkropp. Han tar ALLTID av sig det lilla han från början har på överkroppen. Hur han kan vara stolt över den är lite svårt att förstå,  klart det ser bra ut men man har ju sett läckrare magar i sina dar ska jag säga ;).
Men det är ju hans grej såklart, så jag klagar inte, absolut inte, nej för fan, Ola-fortsätt att ta av dig jackan ;)

Han pratade mycket om rädsla också, att man inte ska vara rädd, då förstör man livet. Lite väl djupt att vara sagt av en sådan snubbe, men det var tankvärt. Sen att övervinna rädslan, ja det är ju det som är svårt, men som sagt var..."I't takes a fool to remain sain".

Fräsigt

image11


Var på Jonicas salong och fixade mina naglar.

En liten förlångning med fransk manikyr och en liten blå blomma på ringfingret.
Riktigt nöjd faktiskt! Och riktigt förvånad,
första gången jag provar att få naglarna fixade.

Aningen dyrt var det kanske, men någon gång får man väl
unna sig det med :)


Ka-me-ra

Tycker ni borde kolla på denna annonsen om ni är sugna på en kamera..

http://www.blocket.se/vi/12431775.htm?ca=23_3_s  måste få den såld ;)


Windy wendy

Måste bara besätta att nu är det full storm här. Stolarna välter, regnet öser ner och träden gungar. Läskigt tycker jag det är...nu vill man inte sova själv :/

image8 

It's raining men

Var och käkade på Haket med Andreas nyss. Riktigt härligt och mysigt...tills det började stört-ös-regna. Vi satt ute. Som tur var satt vi under "tak", men det var ändå tillräckligt för att man skulle få några skvättar på sig. Men vad gör det när det är sommar? Klart det ska regna då.."det är ju mysigt" sa Andreas, tveksamt om jag håller med ;)


Dagens I-lands problem (?)

VIssa saker i vardagen stör man sig på. Här i Sverige ofta så kallade I-lands problem. Bara idag har jag stött på en hel del sådanna I-lands problem.

Det första: Vaknade kl. 4 i natt och mådde illa. Riktigt jobbigt! Jag hann vara uppe i 40 min innan det gick över så jag kunde somna om igen. Riktigt störigt.
Det andra: Imorse innan jobbet skulle jag beställa kläder från internet. Värsta sommar-rean och allt, så tänkte jag skulle passa på. Efter jag kollat ett tag på sidan och bestämt mig för vad jag skulle beställa, skrivit in alla uppgifter om vem jag är osv, står det "Tyvärr, servern ligger nere för tillfället på grund av utbyggnad av hemsidan. prova igen om ett tag."  Lite irriterande med tanke på all tid man lagt ner.
Det tredje: När jag körde till jobbet fastnade jag i en riktigt lång bilkö precis innan stan. Blev sittande där i flera minuter och blev då försenad... 
Det fjärde: Hade glömt regnjackan hemma och blev därför dyblöt när jag skulle vandra den långa biten från huset till bilen..
Och det femte: På väg hem sitter jag och lyssnar på Mix Megapol. De hade igång en tävling där man kunde vinna 700 kr om man gissade rätt på deras hemliga ljud. Jag är i alla fall till 90 % säker på att jag visste vad det var samtidigt som alla som ringde in svarade samma fel saker gång på gång. Själv fick jag bara upptaget i luren.

Härliga I-lands problem. Gämför man dock dessa problemen med de vanliga U-lands problemen, som att gå 2 mil om dagen för en kanna vatten, vardra 3 mil med kamelerna, få 15 riskorn till lunch, se sitt hus flyta iväg i en översvämning eller veta att ens syster antagligen kommer dö på grund av sin förkylning, då undrar man ibland varför man egentligen klagar...

Sömn..?

Jag snackade med Andreas  för ett tag sen, och kom då fram till att jag lyssnar väldigt mycket på honom. För mycket kanske.. Och man kan ju diskutera om det är bra eller dåligt när han kallar sig själv för "lite störd" ;)

Nu när jag satt här kom jag fram till en annan sak. Jag är hur trött som helst. Det är jag nästan jämt. Och varje morgon blir jag irriterad på mig själv för jag inte gick och la mig tidigare kvällen innan. Och jag lovar mig själv att göra det nästa kväll. Men så blir det ikke. Nej, jag sitter här framför dumburken timme ut och timme in och blir bara tröttare och längtar bara mer efter sängen. Så varför sitter jag då kvar? Det har jag frågat mig och kommit fram till att det är slöseri med tid att sova.

Så bara för det ska jag ta en riiiktigt lång, härlig sovmorgon imorron!               (Innan jag måste till jobbet :/)

image7

Night!

Snablars och järnspikar

Var nyss hos sjukgymnasten med mitt knä, ajaj. "Överbelastning"- sa han.
Så nu får jag dra ner på styrketräningen och simningen en aning, damn.

"Damn" är ett rätt okej ord. Jag som annars svär för mycket får tänka lite på vad jag säger. Och skriver för den delen. Andra okej "nästan svärord" är fy sören, attans, järnspikar och snablars. (Kom på det sista tillsammans med min fyraåriga kusin ;))

Så, Fy Sören vad ont jag har i knät :/

En sten, två sten, tre sten, femtioelva sten...

Det är ett riktigt slitsamt jobb att vara "stenläggare" har jag märkt. Även om vi ännu inte hunnit börja med själva stenläggningen blir man helt slut efter tre timmars arbete. Eller ja, Jag blir i alla fall. Och tråkigt är det...bara för att göra det hela ännu jobbigare.

My precious

This is my pearl! <3


Äntligen har jag hittat en cykel! Hämtade den idag och I love! Verkligen.
.
image6 Gorgeous

Dagboksbloggare...

Nyss på träningen diskuterade jag och Micke olika bloggar. Jag/vi kom fram till att jag apsolut inte fick bli en "dagboksbloggare". Nej, sån ska man akta sig för att bli. En dagboksbloggare är en människa som efter en hel dag sätter sig framför datorn och skriver ner precis hela dagen. I sin blogg. Typ såhär..

"Hej alla trogna bloggare i bloggvärlden!
Jag vaknade imorse och gick upp. Sen duchade jag, sen åt jag,
sen åkte jag till stan med min kompis Gabriella och köpte två tröjor..hihi..
Efter det åkte vi hem till mig och åt. Mums! mammas köttbullar.
Sen gick vi ut och gick och träffade Kalle, sen åt vi glass och då såg vi Anna och Patrik,
men vi sa inte hej, hihi. Sen gick Gabriella hem och jag gick hem till mig.
Nu är jag jättetrött, så nu ska jag sova!
Godnatt alla sötingar därute! pusspuss!"

Nej! Sån ska man akta sig för att bli! En "sen-och då-och nu-bloggare"-Dagboksbloggare.
Sen pratade vi också om hur ofta man ska skriva inlägg, det är ju lätt hänt att man skriver tre om dagen den första veckan, sedan ett varannan dag, sen ett i månaden och tillslut med flera månaders mellanrum. "Nu ska jag gå ut och sola! Hörs igen efter jul!" Hur låter det?
Ush, nu känner jag att jag borde sluta, känns som jag håller på att gå över gränsen till en dagboksbloggare!




Ett fett problem

Jaha, då är det officiellt nudå. Eller ja snart. Jag är en godis narkoman. Japp, det är jag. Mamma tyckte jag borde gå med i AGN, (Anonyma Godis Narkomaner), jag höll med henne.

image5

Sjuka människor

Jag var nyss inne på Metro och kollade rundor, hittade denna länken med sjuka människor.
klicka på pilen till höger om "start".

http://www.metro.se/se/article/2007/06/25/14/0943-45/index.xml

Där kan man ju hitta sin nya look,..eller kanske inte.

Till dig...

♥. Bara för att jag vet att du kommer läsa detta...♥.

Jag älskar dig! <3

@-,-'--


Hard work, work, work...

Jaha, första dan på jobbet. Eller ja, "jobbet". Vi ska hjälpa Marias mammas moster (hum) att ta bort en del av gräsmattan, ta bort hela hennes terass gjord av sten och sedan lägga ny sand, platta den och lägga på nya plattor. Riktigt jobbigt kan jag lova. Jag kom dit vid 11 efter träningen, då hade Maria och Jasse redan jobbat i två timmar. De stackarna. Men lagom till jag kom började det regna, ösregna. Vi blev dyblöta. :D Men vi hade lika kul för det .

Träningen imorse var annars helt ok. Stene (tränaren) måste fått någon skruv lös, vi tränar hur soft som helst. Okej, ska inte klaga, hårdträningen kommer nog snart tillbaka och då längtar man bara till man får släppa närmare SM. Men imorgon bli det en minitävling för min del. Får la se hur det går.

Nu ska jag ringa Andreas igen och prata lite med honom. Känns som det behövs kan jag säga. Men sånt är det. Oh, by the way så har jag nu hittat en cykel :D,  helnöjd! Fann den på blocket igår,  en riktigt tjusig pärla :D får fota den sen om jag fick den.

So long suckers ;)

Tuffa tider...

Regn, regn, regn..
Hatar regn. Och inte har jag gjort något vettigt idag heller. Nej istället sitter jag inne framför datorn och har ont i magen. Och det är nästan ännu värre. Magont..bläää. Sicken kanonstart på sommarlovets första två veckor.. som pricken över I:et tränar vi ute också. Och det är kallt. speciellt när vi har en typisk sommar med regn och rusk. Ush vad man inte vill gå upp ur bassängen då. Får i alla fall hoppas på bättre väder till SM, 5 veckor kvar nu så det ska nog ta sig! :D
image4


 Ska träffa Sophieom ett tag. Nu var det tänkt, men hon är fortfarande inte hemma. Får la se när hon ringer. Så medans jag väntar får jag hoppas på att min mage blir normal. Vi tänkte planera en fest hon skulle ha när hon fyller 18, stora tjejen ju! ;)

Och på torsdag blir det konsärt!! Längtar ngt enormt faktiskt! ska bli hur kul som helst! Ska gå med Maria vilket gör det hela ännu roligare! Med kamera, parraflax och filtar ska vi vara utrustade hade vi tänkt. ;) hoppas jag verkligen att vädret blir bättre. Förra året hade vi tur med över 30 grader i skuggan på Robbies konsert, kanske blir en favorit i repris? ;) i alla fall nästan...

Älskar dig, bara dig! <3


Efterlyser, Cykel

Det är nästan sinnessjukt hur svårt det ska vara att få tag på en okej cykel. Har nästan kollat på blocket varje dag nu i ja, jag vet inte hur länge. Men hittar aldrig något, så ja, har ni en cykel ni är villiga att sälja till okej pris så säg gärna till ;)

My dream bike ;)Detta är då min drömcykel, ;)  (Kronan, fast med packethållare fram.) Men att hitta en sån till överkomligt pris är ju nästan omöjligt :/

En till som följer mängden

Jahapp, nu känner jag mig som en i mängden. Fick nämligen för mig när jag satt hemma och inte gjorde någonting att jag skulle starta en blogg. Roligt förhoppningsvis, tråkigt kanske. Får se hur länge man orkar hålla på. Jag är inte precis den som skriver tre inlägg om dagen om vad man ätit till lunch.  :)

Nu har det iallafall gått två dagar sedan midsommar, men man är fortfarande lika trött och seg. Folket var här till 3.00 på midsommarafton, kom tillbaka midsommardagen och stannade till 24. Men det var en härligt rolig, lagom varm midsommar precis som det ska vara. Tillsammans med sina underbaraste vänner. Det enda tråkiga är att vi nu går mot mörkare tider och kortade dygn :(.

Idag hade jag tänkt träffa Maria, ganska länge sedan nu faktiskt. Vi har alltid så sjukt kul. Kan göra vad som helst eller ingenting och vi har ändå lika roligt. Det kan man verkligen kalla en riktig vän! , Älskar dig tjejen! <3 Men så blidde det inte. Hennes lillsyrra var sjuk den lilla stackaren. Så det får bli en annan gång. Ska ju ändå träffa henne på torsdag, när det är konsert på Sofiero! Timbuktu, The Ark och Sahara H...ska bli fetekul! Ska försöka leta upp Kim o Co som också skulle dit. Så vi får väl ta med vår lilla picknick korg och sätta oss bland tanterna i gräset, haha! We'll se :)

Nej, nu har jag skrivit mitt första inlägg, lite jobbigt haha. Så nu ska jag ut i solen och steka och bada och sen leta cykel på nätet. Måste verkligen hitta en så man kan cykla till träningarna.

Så ha det bra folks!

RSS 2.0