Costa Rica!

Sitter i Heredia och skriver nu. :)
Jajamensan, känns som jag flyger runt lite var stanns haha. Just nu är jag och besöker min kära vän Gina som bor i Costa Rica i några månader. Riktigt trevligt. Har bott hos hennes kompis Tom i ett par dagar, varit uppe i bergen och softat med hans hundar haha två Rotweilar av alla raser!! Gud, så himla goa! Sen har vi varit i Fortuna och klättrat i berg, varit på Ripelling och badat i vattenfall. Asballt. Bilder kommer på facebook så fort jag kommer hem. Av någon anledning tar det mega lång tid för mig att ladda upp bilder här...plus att jag glömmer haha men om jag kommer ihåg ska jag göra ett försök.
°
Ikväll ska vi ut med hennes kompisar här i Heredia och imorgon tll ett kaffe plantage och sen blir det hemfärd till Miami igen. Hasta Luego!!

sooo looong gay boys!

Jag har alltid velat ha en blåtira för att känna mig lite sådär logom badass... igår small det till! Dock försvann hela det blåa på bara någon timma haha, så det var inte en rejäl en. Men det gjorde ganska ont ändå. :) Och nej... jag var heller inte i slagsmål, utan fick den av min tränare som tyckte att jag skulle köra vertikal bröstsims benspark och ta emot och kasta tillbaka en 5kg hårdplast medicin boll till honom när han stod på kanten. Visst, det var en jättebra övning, det tyckte jag med, dock gjorde det ont när den slant ur greppet haha.
°
Anyways....
Det har faktiskt inte hänt speciellt mycket, jag vet inte om jag börjar bli gammal (haha) för jag är trött hela tiden och när jag inte tränar eller sitter på lektion, spenderar jag ganska mycket tid till att bara slappa... hänga lite med polare och snacka skit, kolla på Tv eller film... gå på bio då och då, och ut och äta ibland, men inget sådär super annorlunda. haha men äähh det kommer. Nu toppar vi ÄNTLIGEN för Georgia Tech som vi ska till i helgen (där jag ska få träffa KIM!!! :D) så nu har jag äntligen mer energi! :D asnice, det gillas.
°
Nope, nu ska jag till Hecht för att köra lite rehab.. de har fortfarande inte släppt mig sen operationen, sen blir det middag på restaurang Dining Hall... haha och sen antagligen Tv. Jag brukar alltid ha för avsikt att göra läxor... men det händer lixom inte... tur är att jag bara har uppsatser att skriva kvar denna veckan.
Hade ett matteprov idag... ehhergud alltså. Matte är en klass för sig, men när det är "Math with a special emphasis on art...." ja då snackar vi något helt annat. Professorn är helt galen, galna professorn, och tja...utan klassens 32 elever är det 4 som fattar konceptet. Men det är lugnt! En av frågorna på provet idag var "Complete the sentence: When a line is parallel in the real world, but not on the viewing plane...." ....????...!!???....(Nämnde jag att detta var en matteklass?) Jag svalutade med att skriva att det var pga att the viewer has been drinking too much and cant focus on the viewing plane. Vilket är totalt fel... men ah. :)
°
Nu svalutar jag detta inlägget med en kommentar från en otroligt bra film, Hangover. Sooo looong gay boys!
btw... har ngn sett Due Date? helt okej, och bra om man vill skratta, dock finns det nog inget som slår hangover.

Its all about slowing killing us

wohoooo I helgen bär det av till TEXAS på tävling! SÅ spännande!
Jag har en skum kärlek till Texas, har aldrig varit där men har ALLITD velat åka dit så jag är "super excited" som man säger här. :)
- annars rullar skolan och simningen på som vanligt. De dödar oss på träningen genom att ge oss hålla andan pass som heter duga. Igår gjorde vi en 1000 som uppvärmning, varannan 25:a under vattnet och här om dagen fick jag simma 75:or bröstsim med en förtejpad snorkel för att bara andas på förutbestämda platser. Lite läskigt är det, men litar på att det är bra. :)
- Förresten har jag nu beställt två resor!!! Om tre veckor bär det av till Costa Rica för att hälsa på Gina över thanksgiving, kusinen kommer ner innan så ska förhoppningsvis få träffa henne lite också. :) sen bär det av till new york och sverige över jul och nyår. :) Så glad!! har så mycket att se fram emot nu, vilket jag verkligen kunde behöva. Lite spänning i vardagen helt enkelt, haha.
°
Oh herregud, höll ju på att glömma att det varit Halloween här!!! Det är alltid en så big deal, men det är riktigt roligt att för några kvällar bara klä ut sig galet, och det är helt normalt. Första kvällen var jag 80's, andra var jag en rocker och tredje en "sexy pirat" hahaha. de första två kostymerna komponerade jag själv, och enligt mig blev de bäst ;) (Finns bilder på facebook, jag är för lat för att just nu lägga in här. ) Vi åkte till Grove alla kvällarna och gick på utklädningsfester, riktigt roligt hur alla är utklädda och man ser allt från Cowgirls och Sexy Maids till bananer, apor och den tjocka killen med bebsen från filmen Hangover. Askul!
°
För några dagar sen åkte jag, Katherine och Jenna ner till South Beach för att ta ett nattdopp, otroligt härligt! Det är då man känner att man lever haha. Gäller att man tar till vara på alla stunder man kan! Nu ska jag ta och kurera mig lite, är otroligt sliten och vaknade upp inatt med feber svettningar och ömma muskler. Så jag kände att jag kunde ta ledigt från klasserna idag för att slappa lite. Jag vet att allt är pga stress i skolan i kombination med riktigt hård träning. Jag är okej, bara sliten. hela vårt lag är. En tjej fick fingret urled på simningen efter att ha simmat in i en annan tjej, en annan tjej ramlade i gymmet igår när vi körde step-ups så hon skadade benet, armen och nacken illa, en tredje tjej nästinstill svimmade när hon fick solsting under träningen igår, två är borta pga utmattning... hahaha vårt team håller på att fysiskt rasa samman just nu, men det är nog precis de tränarna vill. om tre veckor har vi Georgia Tech invite och vi börjar släppa nästa vecka för att smygtoppa lite veckan innan. jag tror det kommer bli kanon!!
°
Nu ska jag kila iväg och käka lunch, hörs sen :D

RSS 2.0