I'll be living that good life!

°
Förhoppningsvis i alla fall, haha. På onsdag blir det operation för min del...:/ Skönt at få det gjort men ush alltså, vill inte riktigt för jag et hur det kommer kännas efter plus att jag hatar att bli nersövd. Förhoppningsvis kan de fixa det utan att söva ner mig men det får vi se på onsdag... blä.
°
Annars har jag bara EN VECKA KVAR I SKOLAN innan finals veckorna börjar!!! Så jääääkla gött! Sen är det bara den långa flygningen hem innan man landar i Sverige. Ska bli så skönt att komma hem och träffa alla!!
°
Japp, nu ska jag skriva på en uppsats samt käka och ha tutoring!
°
Truddelutt!

life.

För alla er som funderar på att åka till USA kan jag bara ge ett litet tips:
°
Även om första terminen känns trög och lite jobbig så blir det bara bättre! Min andra termin flög förbi och nu har jag bara två skolveckor kvar och sedan finals inna jag kan åka hem. Helt sjukt. Jag förstår verkligen inte hur det kunde gå så fort. Life is great!
°




Det var väl på tiden...

...Update!!!
°
- Hela helgen har vi haft recruiter vilket både är kul och jobbigt. Kul för att det är roligt att få träffa alla möjliga kanditater för freshmens nästa år, men jobbigt för att de bor i dormen och man måste spendera tid med dem hela tiden vilket leder till att man inte riktigt kan plugga så mycket som man vill... ehm, behöver.
°
- I söndags hade vi voluntär arbete på ett shelter för hemlösa. (Hela händelsen kallades "Clinton Global Invitation" eller ngt sånt. Bill Clinton höll i alla fall i hela faderullan.) Eller ja, Så voluntärt vad det egentligen inte, "Mandatory, voluntary work at the homeless shelter for all athletes!" haha, bra där! Vi kom dit i många stora bussar och skulle vända upp och ner på hela trädgården, fixa fotbolsplan, plantera träd, strö mudd, måla plattor på marken, dela ut mat, skänka kläder och hejsan svejsan. Och såklart ösregnade det, haha pricken över I:et. När vi stod och väntade på att få lyssna på ett tal från presidenten kom en tjej och drog mig i armen "kom med här!" efter att ha frågat vart vi skulle och fått till svar "du är utvald, du ska tillsammans med 4 andra få ett specialarbete", följde jag med. Vi rymde från regnet och fick vara inomhus (lyx), direktonerna var att vi skulle sortera böcker efter genre och sätta olik färgade klisterlappar på dem beroende på om det var barn böcker, vuxenböcker eller fakta/historia böcker. Kanon, självklart kan vi göra det! Men det slutar inte där. Vi skulle jobba i bakgrunden där Clinton blev intervjuvad och fick order om att inte kolla in i kamerorna. Efter intervjuven kom Clintion upp till oss, presenterade sig, pratade länge och intervjuvade. Kul! Så om ni ser mig i bakgrunden på en Clinton intervju så vet ni vad jag gjorde där, haha.
°
- Fick MRI röntgen idag för knät. Spännande. Fick order om att inte somna, men hur lätt är det när man är supertrött efter träningen, ska ligga helt still i 35 minuter med hörlurar med musik? Nej, precis. Kändes i alla fall inte som 35 minuter och jag tror i alla fall att jag låg hyffsat still trots att jag somnade haha.
°
- Endast en månad kvar tills jag kommer hem! Kan inte förstå det! 4 veckor kvar på mitt freshman år.... galet. och bara 2 veckor kvar i skolan innan finals börjar. Finals veckorna innebär inga vanliga lektioner utan bara plugg för final proven! Så skoj! Behöver verkligen lite ledighet från allt pluggande nu ett tag haha. Men undra hur det kommer kännas att komma hem igen... :P
°
Sen hörde jag att morsan var lite sjuk hemma så jag hoppas verkligen hon kryar på sig snart!! :)
°
Det var nog allt för denna gång tror jag! Tudelu!

Board up, Miami!

Tralala!
3 veckor och en dag sedan jag skrev sisst, herregud, rekord tror jag! haha
°
Nu har HS varit här, så himla roligt! Kändes så bra att få träffa alla igen, umgår, skratta och bara ta ett litet brejk från skolan. Det behövs ibland alltså. Eller ibland, man behöver det ganska ofta faktiskt för att orka med. :) Stene visade mig alla nya övningar med pilatesbollen inför simpassen, herregud! Jag är verkligen ur form haha. Men det ska vi ändra på! Jag har några veckor på mig innan jag kommer hem. :D
Sista helgen stack vi till Orlando för att gå på parkerna. Jag tog med min Annika och vi hade himlarns roligt på Universal studios, wet n wild, island of adventure och på volleyboll turneringarna. (även fast jag inte åker de galna berg och dal banorna är det ändå himla roligt att åka dit!)
°
Och nu kan jag inte fatta att det bara är 5 veckor kvar innan jag kommer hem. 5 veckor!? Det är typ ingenting. Har en hel lista med grejer jag ska fixa innan jag tar flyget hem... vojne haha. Hoppas jag hinner. :P
°
Kort snabb nyhetsuppdatering:
- Prov, inlämningar, plugg och läxor hela tiden, men jag tror att jag ligger på toppen av allt som det ser ut som nu i alla fall. Bara matten som är lite klurig men det löser sig!
- Fick singelrum till nästa år, YES!! Så nu kan jag ta emot besökare från Suede mycket lättare! Yiiiha!
- Var på Board up Miami igår, wakeboard tävling, otroligt kul att se alla talanger! Herregud vad det såg svårt ut! Men ska med hem till Gina nu om någon vecka för att lära mig basics haha. Måste ju i alla fall kunna stå på en wakeboard om man bor i Miami, :P
°
Ojoj, jag vet. Det var inget långt inlägg och ingen vidare information heller, men så får det bli ibland! :) Hörs snarare igen och förhoppningsvis kommer bilder upp. haha.

RSS 2.0