Shuttle time!

Ojoj, long time no see. Sorry.
Nu har vi äntligen fått vår utrustning! Yeeeey! Flipp-flopp, gympaskor, 2 par shorts, ett par joggingbyxor, en hoodie, ett träningsställ, en gympapåse, en sporttopp, en svetttröja...och en STOR resväska på hjul. Vi väntar på T-shirts, baddräkt, bikini samt ryggsäck. Jäklar. Rena rama julafton i September!
Fram tills igår har det varit kokhett ute. Ville man svalka sig fick man gå in i närmsta byggnad och skulle man ta sig från punkt A till punkt B på campus var det Shuttles (Campus bussarna) som gällde. Man blev svettig av minsta ansträngning så det gällde verkligen att se till så man var i tid till klasserna, annars fick man sitta som en stinkbomb och hoppas att ingen märkte hur röd i ansiktet man var. :) Men det var som sagt fram tills igår. Fram till skyfallet.
Idag har det varit skummt väder med regn och sol om vart annat. Märks att det är Hurricane season. (Men det är det ju alltid här på UM där alla studenter kallas Hurricanes, "haha".)
Nog om det.
Just nu sitter jag i Study Hall, det är typ 10 minuters bussfärd från doormet, eller 20 min gångväg. Här måste vi sitta 8 timmar i veckan. 8 TIMMAR! Jag förstår inte riktigt hur de vill att vi ska få in det i vårt schema mellan alla lektioner och träningspass. Förhoppningsvis funkar det, annars stängder de av en från allt tävlande, hjälp. :O haha.

Kommentarer
Postat av: Jingan

Verkar som du har det bra på andra sidan atlanten :)

Hoppas allt e bra med dig....har du tid nån gång så klottra gärna lite o hör av dig :)

Sköt om dig vännen!!! Kram

2009-09-02 @ 22:41:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0