Tandvärk, handvärk och ett rent rum. :D

Dear Mom,
Gissa om jag känner mig duktig nu:
Nu är hela (eller ja, hela min halva av rummet i alla fall, haha) rummet städat och fint. Allt är undanplockat, golvet är dammsuget, moppat och alla prylar är avtorkade, all disk är borta och soporna tömda. Tyckte så synd om min rumskompis som inte har en aning om hur dammsugaren fungerar, hur man moppar golv eller hur man torkar av sina sminkrester från hennes ockuperade vask i badrummet så jag gjorde allt detta åt henne....medans hon sov, haha. Snällt va? ;) Tror dock inte ens hon kommer märka att jag gjort ngt, haha. äh, whatever. Det gäller ju att hjälpas åt, ellerhur? :)
*
Sen måste jag bara skriva att det är lite synd om mig idag. Innan jag stack till USA fick jag problem med en visdomstand som ploppade upp. Jag hoppasdes verkligen inte att jag skulle få fler och enligt min tandläkare var det inte så troligt... meeeeen; ngt har hänt, jag har nog antagligen blivit extremt vis av allt detta plugg här i staterna så nu börjar även en visdomstand nummer två komma upp. Ajaj. Hoppas i alla fall att han kan hålla sig i shack tills jag kommer hem, vill verkligen inte dra ut den som alla här i usa gör. (ingen här har sina visdomständer kvar, de drar ut dem innan de ens börjat komma upp för att de vill slippa få bekymmer med dem eller med resten av tänderna.)
*
Vidare vaknade jag upp imorde med förkylning och halsont, dock tur att det kommer nu och inte veckan innan ACC's. Och sist men inte minst; de har gjort om golvet in till omklädningsrummet nu efter bajsolyckan (haha lät skoj, menade olyckan med avloppsrören som gick sönder i vårt omklädningsrum) men av någon anledning glömde de att lägga in halvfritt golv... två tjejer har redan ramlat och fått stora blåmärken och idag var det mig tur. Skar upp handen på något och fick ett blåmärke på armen.Vi får i alla fall vara glada sålängen ingen får hjärnskakning. tränarna klagade till poolägaren och så snäll som han är la han ut en matta i dörrkarmen där alla ramlat, haha!!
*
Men nooooog med klagomål. :D
Nu ska jag ta mig en liten tupplur och sen kanske lägga mig vid poolen (eftersom jag inte annars bokstavligt talat bor där) och få lite färg. dock är det molningt, vilket i och för sig är ganska tur, då behöver jag inte få dåligt samvete för att stanna inne haha. Sen ska jag ta en C-vitamin boost, köra till Publix och handla och börja på min engelska uppsats.
*
Soooo long! :D <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0