King is the King!

Måndag, och veckan då allt börjar. 

Dagen började med träning kl 7. Idag var det tre tjejer till från UM som jag inte träffat innan. Hagar, Ryann och en tjej jag glömt namnet på...pinsamt. Alla var jättetrevliga och välkomnande. Blev inbjuden till att få se Hagars lägenhet imorgon, kanon eftersom det bara är 2 dagar kvar tills jag flyttar in (!!). Känns helskumt och det börjar bli lite läskigt. Självklart kul, men lite läskigt. :) 

Efter träningen drog vi direkt ner mot Key West, men enligt Christine skulle det se likadant ut hela tiden så vid Key Largo stannade vi för att bada, se en nationalpark och kolla lite krokodiler. Nice. På väg hem såg vi en skylt med "Monkey Jungle" så där stannade vi. Deras loggo var "Where humans are in cage and monkies runs wild!"  Riktigt så var det inte i hela djungeln, men vi på vissa platser fick man gå in i stora burar och fick se aporna springa på taket. Fräckt. 
Det bästa med hela showen var "King" som var en stor orangutang. Han vägrade äta frukt som var smutsig så han var tvungen att få sin i bruna papperspåsar som han lätt kunde öppna. Han drack osötat iste, hatade leguaner, var tvungen att se på TV när han skulle sova (favorit program, trot eller ej: apornas planet eller en speciell dokusåpa som jag glömt namnet på) och ville inte sova utan AC. Snacka om lyx-apa va? ;) Men ska det va så ska det, speciellt om man heter King :)

Nu ska jag ladda batterierna och vara pigg och allert imorgon! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0