en dag i sänder..:)

Ikväll var jag Christine, hennes vän michelle och hennes mamma och såg filmen the Blind side. Den var verkligen bra och jag kan verkligen rekommendera den!
När jag kom hem, eller ja... hem och hem, hem till Christines, satte jag mig för att uppdatera mig själv från SM som just nu går i GBG. Sicka tider. Verkar som om hela simmarsverige har fått sig en push. Så stolt över lilla Kimsan som simmade så bra! och otroligt förvånad över Kuras som tog hem segern på 50 brassa... vart bär det av egentligen? haha. Jag längtar till i sommar då jag får min revange på SM. :D ska bli så jäkla roligt!
Nu är det bara ca två veckor kvar innan päronen och andreas kommer. Två veckor som förhoppningsvis kommer flyga förbi. Jag har inte haft särskillda problem med hemlängtan, men när man vet att det börjar närma sig vill man att tiden ska gå liiite fortare. :)
Men igår fick jag mig en nyhet som gör hela väntan otroligt mycket roligare: JAG HAR BARA TVÅ DAGAR KVAR I SKOLAN!!! Två dagar! Det är typ ingenting! Nu när vi kommer hem har vi mån och tisdag som vanlig skoldag, sen åker vi till Ohio för tävling hela helgen. Kommer hem måndag och sen börjar "reading days" för att förbereda sig för sluttentorna. tydligen är det ingen skola då utan man får plugga bäst man vill. och sen, ja sen är det den 16 och jag får efterlängtat besök!
jag håller tummarna för att Christine har rätt. :)
nu är det sovtajm! night!

Kommentarer
Postat av: Chattis

Ska du till Miami Invitational? Eller vad är det för tävling till helgen? Saknar dig!

2009-11-30 @ 02:05:31
URL: http://nilssoncharlotte.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Oh, två dagar är ju ingenting! Dessutom borde de två dagarna ha gått nu :p Hoppas det blev som du ville! Och ge nu järnet på tävlingen och lycka till! Tänker på dig här hemma :) Stor kram <3

2009-12-03 @ 07:57:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0