En tragisk, skämmig sanning för UM.

Halloj!
Haha glömde ju nästan den sista nyheten....
Här i amerika visas ALLT på nyheterna och jag menar verkligen ALLT. Bilder på personer som har begått brott, som tros ha begått brott och som råkade vara nära när ett brott begicks. Samt all annan info som finns om dessa personerna. Och såklart bli det ännu värre om man är lite känd eller råkar vara athlete.
°
Det är precis vad som hänt nu.
För er som har tid: googla Frankie Ratcliff, för er som har mindre tid...:
Frankie är en baseboll spelare som jag bodde vägg i vägg med förra året. Det var han och hans polare som fick plisen att genomsöka deras rum två gånger, beslag ta sprit, öl och annat strunt samt massa fyverkerier som de även avfirade och sköt inne i dormen. haha japp, det var mitt freshmens års våning. Till saken ska sägas att han är en av UM's bästa baseboll spelare.
Hur som helst, han har nu blivit fångad och arresterad för att ha Sålt pot och anabola till en undercover polis Campus. Hur dum får man vara? Inte nog med att han sålde knark, han var tvungen att göra det campus.... till en undercover polis och samtidigt vara en av de bästa baseboll spelarna vi har. Det kan ju inte gå mer fel? Joo, lite mer fel kan det bli. När han blev upptäckt försökte han springa ifrån poliserna som fångade allt på en dramatisk film... nice Frankie.
°
Så inte nog med att han blev av med hela sitt 100% scholarship, utslängd från baseboll laget, portad från skolgården, avstängd från all sport från NCAA... han blev även dömd till fängelse och fångad på videos som un tillsammans med hela historien och hans mugshot ligger ute på nätet. Han har alltså förstört hela sitt liv för en enkel incident han verkligen kunde hoppat över. Tragiskt ellerhur? Han kommer aldrig kunna spela baseboll igen, än mindre bli draftad till de högre ligorna, inte få ngt bra jobb på grund av sin nu kriminella bakgrund... han är körd helt enkelt.
°
Det sägs att hans päron betalar skyhöga summor för att få den bästa advokaten samt att försöka köpa ut honom från fängelset. Frankie...vad har du gjort? Aningen utskämd.
°
När jag såg detta på nyheterna första gången och hörde om det fick jag mig verkligen en tankeställare. Tänk vad saker kan gå fel, och hur snabbt det kan gå?
Tragiskt men sant. Hoppas han klarar sig bra i alla fall...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0