jag kom inte på någon bra rubrik.

Nu har jag suttit framför datorn i två timmar bara för att. Och jag har egentligen inte hittat någonting alls som intresserat mig. Jag är faktiskt väldigt kass på att bara internet-slå-surfa, jag vet lixom inte vad man ska gå in på. Mina senaste besökta internetsidor vittnar om saken... - alla bloggar jag kommit på, - min egen blogg... - olika online klädbutiker - facebook - hotmail, och ingenitng har varit kul. 

Kanske dags att stänga ner datorn ett tag nu och göra något vettigt istället. Frågan är bara vad. Nu när skolan är över, slut, kaputt och avslutad har jag ju verkligen ingenting jag kan sysselsätta mig med under min lediga tid! aaah, haha. Alla som känner mig vet att när jag inte har något att göra... då är det illa. ;) När jag sen berättar att jag faktiskt läst en hel del de senaste dagarna... a då undrar säkert vissa om jag fått feber eller något. Jag brukar vanligtvis inte läs alls, men trots det inser jag varje gång en bok är utläst hur bra den var, hur kul det var och läsa och hur intressant det var att få ta del av de påhittade figurernas liv. Kanske får leta på bokhyllan efter en ny bok. 

Men innan dess ska jag kludda på en ny design. Tanken är ju att jag ska försöka specialisera den här bloggen mot USA och tänkte därför fixa om nästintill allt så jag blir kanonnöjd. :) Jag har en riktigt bra plan över hela altet och jag vet att det kommer bli hur bra som helst. Precis som allt annat man tar på sig, ;P 

Wopa. 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0