Vad kvinnor vill ha. Eller inte ha?

Har ni tänkt på hur underhållande det faktiskt kan vara att läsa dassboken?
Den innehåller verkligen allt mellan himmel och jord, från tips till en bättre vardag, till roliga historier, gåtor och små korta "kom ihåg". (Det jag tycker är roligast är dock att läsa om hur män ska tolka kvinnor och tvärt om. Tex, "när en kvinna säger "Gör som du vill" med höjda ögonbryn betyder inte detta att du bokstavligt ska göra som du vill. Egentligen betyder detta att hon snart kommer sucka tungt varpå du undrar vad som är fel. Svarar hon då "ingenting" kan du vara säker på att det verkligen är något. Du bör på en fint sätt ta reda på vad detta "ingenting" är, men gör du det på fel sätt kan du förvänta dig ett samtal som vara i "fem minuter" som kan gämföras med de "fem minuter" som det tar för dig att se klart på fotbollsmatchen på TV och spela dator spel och gå på toa innan du verkligen går ut med soporna. "

Haha ja, jag vet inte, det kanske bara är min humor som är väldigt lättroad såhär på onsdags eftermiddagen, men när jag kunde se hela scenen framför mig kunde jag inte hjälpa att le. Haha. Är det kanske så? Att vi tjejer är mer svårförståliga än vad vi tror? :D

Tjejer sinsemellan förstår varandras hintar och suckningar hit och dit och behöver inte en bokstavlig förklaring med enkla ord om vad som verkligen är fel. Nu när jag tänker på det kan jag inte sluta att fundera på vad alla killar/män har för hemligt snack som bara de förstår. Har de också en speciell betydelse för höjda ögonbryn tillsammans med ett "gör som du vill" och djupa suckar?
haha det är ganska sjukt egentligen. Och det är väl därför man brukar säga att män aldrig kommer förstå sig på kvinnan. Är det så att vi helt enkelt har tagit ett steg längre i kommunikationen så vi kan prata utan att verkligen använda ord, eller är det vi som krånglar till det? ;) (Här kan man ju inte undvika att tänka på filmen "Vad kvinnor vill ha", ellerhur? :P )

haha äh. Kolla nu vad en liten sida i dassboken drar igång för självständiga debatter i mitt huvud :P
Jag lämnar ämnet illa kvickt och avslutar med att säga... det snöar. yey. :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0