Man föds inte in i en roll, man väljer den själv.

Huvuvärk och halsont börjar bli vardagsmat.

Tänkte bara ställa en liten fråga ang ett ämne jag läste om i gårdagens lokaldel:
"Ett nytt efternamn är på väg in: Mohammedsson".

Är det bara jag som rent ut sagt blir jäkligt irriterad när man läser sånt här? Mohammedsson? Vad fan är det?
Sedan flera hundra år tillbaka har Sverige haft -son namnen som de vanligaste efternamnen. De bärs av svenskar som heter tex Karl Jansson, Anna Nilsson, Sture Jönsson, Sara Pettersson osv. Helt normalt och kort sagt lite av Sveriges historia vad gäller efternamn. Men fan heller kan man hitta Ali Mohammedsson i Sveriges historia! Varför? Jo, för att för länge sedan bodde det svenskar här i Sverige. Personer med namn vars stavelser gick att uttala på första försöket utan problem.

Jag skriver inte det här att jag är första klassens rassist, nej inte alls, det enda jag menar på är att nu har det fan gått för långt. Vi är snälla nog och låter asylsökande burkaklädda människor flytta hit för att hjälpa dem. Vi ger dem våra pengar och låter dem bo i våra hus. Många klarar av det, men så finns det såklart en liten skala av folk som inte har en aning om hur man ska bete sig. De har aldrig hört talas om trevliga människor eller harmoni och har ingen aning om hur man anpassar sig till det nya, trevliga samhället.

Genom några få korta punkter kan jag kort förklara att vi går inte i slöja året om... detta gör vi endast under en kort högtid kallad påsken, vi går inte i moskeer och vi kallar inte Gud för Allah. Trots att vissa av oss är troende, behöver inte det betyda att vi tar varken Bibeln eller Guds ord och betraktar dem som våra livslagar. Vi tvingar inte våra barn till giftemål mot deras vilja och vi pratar heller inte högt och skrikigt på ett alibaba språk vart vi än är. Vi lär inte våra barn leka dödslekar med varandra och slåss...det ska man helst undvika. De här är några av de största skillnaderna som gör att vi skiljer oss så mycket från varandra. Självklart är det intressant med nya religioner och sätt att se på livet, men när man kommer som flykting eller invarndrare till ett nytt land, så får man faktiskt ta och anpassa sig till de regler som finns där. Man kan inte ta det nya landet och långsamt förvandla det till de land man kom ifrån. Det finns en anledning till att de landet nu står i ruiner.... den anledningen tänker inte vi använda oss av för att föra Sverige till kaos.

Välkomnande med öppna armar... men nån måtta får det faktiskt va. Det är inte konstigt att man nån gång får nog och sätter ner foten. Det är fan inte konstigt. Och att kalla folk rassister eller jävla svenne-jävlar är bara ännu ett bevis på bristande kunskap. Ja, vi är svennar... vi bor här. Ni är inte svennar men trots det är ni välkomna hit. Vi har kommit hit vi är nu på grund av några få anledningar, folk är inte rassister... de blir.

Det här är vackra Sverige. Låt oss ha det så. Välkomna att komma hit och hjälpa till i Svealand. Välkomna.
Men nån måtta får det vara.

Kommentarer
Postat av: Emmy

Bra skrivet!Håller med!

2009-02-19 @ 22:41:52
Postat av: stiven

mitt stöd har du iaf

2009-02-19 @ 23:11:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0