Tiden är min vän, plugget är min fiende.

Idag efter träningen frågade Pernilla mig vad jag skulle göra när jag kom hem. Jag svarade mekaniskt "Plugga" sen var det inte mer med det. Inte förns hon frågade vad jag skulle plugga gick en sol upp för mig: "öhm... ingenting! hah, jag har inget plugg alls!" Vilken känsla! Så har jag inte känt på flera månader så jag njöt riktigt när jag kom hem genom att titta lite på Tv och besöka alla onödiga sidor på internet som jag annars alltid fastnar vid i X -antal timmar. Tex, olika bloggar, tradera eller sidor som säljer kläder. Phu... det är som råttfällor och man blir fast tills man upptäcker hur mycket tid som egentligen gått till spillo.

För att kompencera min onödiga internetsurfing, satte jag mig och skrev ihop vilka bilagor jag skulle ha till mitt projektarbete. Det blev 6 stycken och om inte skrivaren hade krånglat hade jag haft den framför mig nu. Jäkla skrivare och jäkla teknik som aldrig funkar när man som bäst behöver den. haha. Dagens I-lands problem, eller vadå?

Nu ska jag i alla fall ta vara på min tid och läsa lite i böcker som kallas för skönlitteratur... eller är det kanske facklitteratur? Hum, tråkig är den i alla fall. Någon som läst Processen av Frans Kafka? Ett råd från mig: Gör det inte, ett råd från min mentala coach: Gör det!



För visst ser den enormt lockande ut? .....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0