La grande finale.

Jag glömde två saker när vi flög från Ängelholm. Det ena var HS tröja och det andra var tandborste. 
Efter att ha svettats i min tjocktröja i två pass fick jag äntligen låna en XL-tröja av Jonte, man tackar! Då var det bara tandborsten kvar som fattades så efter passet gick jag till gallerian här intill hotellet tillsammans med Amanda och letade upp ett ICA. Prima ballerina vi hittade ett och jag fick äntligen lukta gott i munnen. 

Men det är något speciellt med den tandborsten jag köpte. 
När jag öppnade förpackningen och lät tandborsten ligga på skrivbordet ett tag började det lukta godis/mint i rummet. Skummt tänkte jag och trodde det kom utifrån. Dock visade det sig att tandborsten var parfymerad (!?) och att det var den som luktade. 
Walle trodde att de kommit på ett nytt knep så man slapp använda tandkräm... jag vet inte, men lite överdrift är det väl när man börjar parfymera tandborstarna? :D

Nu kommer snart taxin som ska ta oss till morgonens finaler. (Lite lyx får man allt ha sista dan efter att ha gått tur och retur hotellet-simhallen varje gång vi skulle dit och hem. Vilket är en bensträckare på ungefär 20 minuter. I och för sig klagar jag verkligen inte eftersom man kunnat gå i shorts och linne varje gång.) Nice. 50 bröst står på mitt schema. Sen är det flyg hem igen och halva dagen kommer man kunna tillbringa i HBG eftersom flyget går redan vid ett. :) 

Tjolahopp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0