vattenbrist och edet-papper

Idag slutar man tidigt, nice. Men skolan slutar egentligen inte för det. Nu är det hem och plugga som gäller. Phu.

oh.. igårkväll berättade morsan att vi skulle få vår värmepanna utbytt och att vi inte skulle ha vatten i kranarna på två dagar, skoj. Så imorse var jag uppe tidigt och fyllde massa vattenflaskor och hinkar med vatten för att ha i reserv. haha. Helt sjukt egentligen. Vi blir utan vatten i två dagar, och vi laddar upp som fan och snackar om hur "jobbigt" det blir att spara in på vattnet och bara använda när man verkligen måste. Hemskt egentligen när man tänker på U-länderna so aldrig har vatten. (A) 
Dagens I-lands problem.


haha en annan sak jag märkte imorse förrutom att vattnet inte fanns, var att morsan köpt nytt toapapper. (haha lägligt eftersom vi knappt kan använda toan, ;P) Hur som helst: det här nya pappret är sånt fint papper av märker Edet. Det är alltså lite tjockare och mjukare än vanligt. (haha jag vet, man brukar inte diskutera toapapper men måste gämföra med det torra willyspappret vi brukar ha, :P). Hur som helst, detta pappret har till och med motiv på sig. Motiv!?
okej, det ser ju trevligt ut och så, men vad fyller egentligen toalettpappersmotiven för funktion? Har man inte bättre saker att sysselsätta sig med än att rita motiv till toapapper?

Jag tror att personen som konstruerade Edets papper tänkte samma sak. Motiven på vårt toapapper är små vågiga streck och snäckor i ljusblått. Och inte nog med det: personen i fråga har tagit sig tid att även sätta dit små maneter. Maneter...? Snäckor och vågor kan jag förstå, det är ju ändå trevliga saker som man tycker om att se på stranden. Men maneter? Finns det överhuvudtaget någon som tycker att maneter är trevliga? Njaa... så, varför maneter på toalettpappret?
Smart drag att ta sig tid och konstruera ett toapapper med maneter. Riktigt trevligt. Cred for you. :P
Det är kanske då man bör tänka på om man har alldeles för mycket fritid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0