"Så såg de ut när jag var liten"

Wii, idag är det min Happy day! (igen, haha)
Blev tillfrågad varför jag var så glad förtillfället, men ja, jag har inget bra svar på det. :) Jag är bara glad helt enkelt och det tänker jag fortsätta med ett bra tag till om jag får bestämma.

Igår gjorde jag världens bästa syrapass vilket jag fortfarande är stolt över.
Har egentligen ingen aning om hur det kunde gå så bra - men nu gäller det bara att kunna ta fram samma känsla inför tävlingar. Det får bli mitt nästa projekt.

(Tankar från ett trött huvud...)
Kom nyss hem från Maria som hjälpt mig med matten (tack!) och i bilen hade de sånna här korta nyheter på radion som ofta är ganska onödiga. Hur som helst den första nyheten för idag löd såhär:
"År 2010 kommer de gamla hederliga glödlamporna förbjudas. Det är ett beslut som tagits av EU. De gamla vanliga (runda glödlamorna som vi ser dem.) glödlamporna är alldeles för energikrävande. Beslutet kommer att börja gälla vid årsskiftet." Okej, nu kortade jag ner denna nyheten väldigt, men huvudsaken är budskapet - Den vanliga gamla glödlampan ska förbjudas (!).
- Är det bara jag som funderar över hur man nu ska rita snilleblixtrar i serietidningar? (Förrut har man ju ritat en tänd rund glödlampa ovanför huvudet på personen som kom med en snilleblixt, vad ska det nu bli? En sån här krokig ny ekologisk och energisnål glödlampa? Det kommer ju bara se galet ut.)
- Och en annan sak som händer är ju bara att man känner sig ännu äldre än innan. Tänk bara om man sitter och läser bok för ett litet barn. På en av bilderna i bildeboken som man tagit med sig från när man själv var liten - är det en rund glödlampa. Barnet pekar och frågar vad det är...vad blir svaret? Jo - "Det är en gammal glödlampa. Så såg de ut när jag var liten!".
Aaah. Shit. haha. Det är ju verkligen sånt som man kan få höra från mormor/farmor eller kanske morsan. Tex att "jaa så såg Tv-apparaterna ut när jag var liten." haha
Men men man kanske inte ska göra så stor grej av det? Det är ju bara tekniken som går frammåt. Och det är ju bara bra, ellerhur? ;)

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Det låter rätt skönt att inte ha någonting planerat. Bara ta en dag i taget liksom. Själv jobbar man hela helgen, så jag börjar 6 på morgonen. Blir slipp slapp hemma hela helgen :)

2008-10-17 @ 18:02:38
URL: http://booken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0