Tankar hos en morgonpigg i NY

Vaknade nyss, klockan ar val runt halv atta. Ganska trakigt, for Maria sover fortfarande.
Sitter inne pa Marys rum och lanar hennes dator. Hon skulle ivag en snabbis, men kommer kanske om en timma igen.
Det kanns som om vi alldeles snart ska hem. Det ar en ganska skum kansla, for vi har anda 3 dagar plus resdag kvar... Dock har vi inte riktigt gjort upp nagon planering for de dagarna. Det kanns lixom som om vi gjort det mesta som ar "Turistigt". Hehe, men jag vet, det finns alltid nagot att gora. (Hoppas bara vara vaskor vagen som de ska. De har ingen vag har i huset, sa man far chansa och i sa fall snopet packa om pa flygplatsen, haha!)

Idag tror jag att vi ska ner downtown igen, fast pa vast sidan denna gangen. dar har vi inte varit sa mycket och Mary ville val visa runt lite. Det ska bli skoj att se. Det enda jag vet att vi sett av vast sidan var nar vi var pa Natur museet och gick vilse i Central Park. :P

Vadret idag ar mulet och gratt. Det ser ut som om det ska borja regna vlken sekund som helst. Men Mary sa att det tydligen skulle bli runt 10 plusgrader. Det hade varit gott faktiskt. Men vadret kan man ju aldrig styra over, sa far se hur det blir. Men man kan ju alltid hoppas pa lite sol.

Kommentarer
Postat av: Kimsan !

Hej hej Fia! Haha, ja alltså bara om du hittar nått annars så skit i det. :) Har du shoppat nått annat roligt eller gjort nått annat bra fynd då ? Vad har varit bäst än så länge ? :P Så man vet om man ska dit nån gång. Solnedgången vid Brooklyn brdige lät helt fantastisk. Hoppas att ni fortsätter att ha det lika bra som det låter ;) Vi hörs, puss&kram (L)

2008-02-18 @ 18:13:20
Postat av: Jingan

din lilla jäkel, haha......du lever verkligen livet därborta!!!

nånstans inom dig vill du inte tillbaka eller hur?! :P
vi saknar dig här hemma i sverige...fast jag har, tro de eller ej, mer o mer börjat längta till att flytta till kina eller hong kong så snart jag kan :P

fortsätt blogga....haha!
kram jingan

2008-02-18 @ 22:47:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0