My day...

Hehe, tack Klara! Promenaden var mysig , men hittade inget speciellt i soho. Dock hittade jag en troja till min bror, ett par conne och tva par orhangen nere i downtown som jag blev jatte nodj med. haha, Conversen var varsta klippet, de skulle ha kostat 52 dollar, men tydligen stog det fel i kassan sa killen sa 29.99. Sen kom han pa sig sjalv, men da var det ju redan for sent, sa jag fick dom for 29.99 haha :P asbra ;)

Imorse tog vi som sagt tunnelbanan ner till downtown efter frullen. Det var ganska harligt vader och ja, varmt kanske man inte ska saga, men det var anda behagligt. Vi gick av i Soho och strusade lite, men de flesta affarerna skulle inte oppna forrens klockan 12, sa vi satte oss pa ett mysigt litet fik och gick sedan till Adidas.
Kl tolv fortsatte vi till tva Vintage affarer som hade en sarlig blandning skitfracka klader, lite secondhand med anda lite nytt. Men hitta inga fynd och affarsagarna var aningen skumma...

Vidare gick vi fran Soho till Little Italy. Det star ut valdrigt mycket for sitt namn eftersom det var typ 2 gator. Det betod mest av restauranger dar det stog en person utanfor varje restaurang och tjatade pa oss att man skulle valja just deras stalle. Tillslut valde vi "Sofias cucina". valdigt gott och Italienskt. Jag kakade kottbullar och spaghetti igen, men valdigt gott var det.

Efter det fortsatte vi vandringen mot Chinatown. Och jajamen, det var precis som en eget land i NY. Kineser nastan overallt, och vart man an tittade sag man blinkande lampor och sma skumma affarer som salde kinesiska sovenier eller Kinamat av alla slag. Jag kopte ingenting men njot anda av att kolla pa alla glada manniskor och forundras over hur de lyckats skapa ett Chinatown mitt i NY, men det var coolt.

Darefter fortsatte vi ner downtown. Pa vagen hittade jag som sagt en troja till min brorsa som jag tror han kommer gilla. LIte svar med hans stil dock, man vet inte riktigt vad som ar ratt. Men han far ta emot det som en kul grej annars. Jag sjalv hittade tva par orhangen for 10 resoektive 5 dollar. )de for fem dollar var ett par bamboo orhangen, asfracka och eftersom jag velat kopa dem hemma over natet dar de kostar typ 165 spann, var de mycket billigare nu.)
Vi var aven i Rocktown dar jag och Maria seriost funderade pa att gora varan tatuering...men det blev inte sa. Vantetid och ofrash het overtalade oss att vanta. Det var aven har jag hittade mina Convere som jag fick mycket billigare pa frund av en liten miss. Tur for mig, synd for dom :P

Vidare ut for att se Grand cero. Sa hemskt men valdrigt bra att se. Man fick aven se vilka planer de har for platsen nu, det verkar som de ska bygga tva stora memorial dammar dar skraporna stod, sedan en park runt om och aven ett kanonhogt torn igen som ska bli NYs hogsta. Fragan ar om de verkligen vagar bygga ett sant torn dar igen...

darefter fortsatte vi ut mot Frihetsgudinnan for att se henne pa hall. Vi struntar nog i batturen som gar fram och tillbka till on dar hon star. Vi ska ju anda inte in, sa da kan vi lika garna se henna pa hall. Darefter gick vi och tog tunnelbanan till East Village och gick in pa ett mysigt kafe som hette Mud. vi tog springnota darifran, eftersom ingen kom med notan. :P Busigt och kul, aven fast ingen markte att vi gick. Men det ar kanske sa det ska vara. Vidare hem for kak. Nu sitter vi framfor TVn och vantar pa att tre ar Marys kompisar ska komma. Det ska nog bli trevligt om man orkar vara trevlig sjalv ;)
See ya :D

Kommentarer
Postat av: Klara

Jaa, visst är connena as billiga? hur såg dina ut föresten? (; Vad var det för tatuering ni skulle göra? :) puss&kraam

2008-02-16 @ 19:04:51
URL: http://helloandersson.blogg.se
Postat av: Kiiiim

Oh, låter som en riktigt mysig dag med lite blandade upplevelser :) Hur ser din balklänning ut förresten? Och hur ser Marias ut? Va Frihetsgudinnan vacker då :P haha, fortsätt att njuta av NY och hälsa USA från mig. Love you (L)

2008-02-16 @ 19:30:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0