En natt pa muset!

Okej, kanske inte natt, men en dag pa muset!
Americas Natual History Museum, snacka om nice! Sa frackt!
efter en lang vandring i Central Park kom vi antaligen fram. - Vi gick vilse.

Vi hade ju spetsat in oss pa att komma till Natur museet som ligger pa west side (vi bor pa east side), det som skiljer sidorna at ar ju Central park. Sa vi tanke, precis som igar, att det var onodogt att ta taxi nar vi lika garna kunde ga genom Central Park som sags vara helt otroligt vacker. Sa sagt och gjort vi gick. Utrustade med parraplyer i regn och blast. Vi hann inte komma langt innan man kande att skorna borjade lacka in. "Men fan, skit i det, vi ar i NY!" sa vi fortsatte ga.

Efter ungefar en timma kom vi fram till Metropolitan museum (ligger ganska hogt upp pa east side). Vi hade alltsa tagit fel vag inne pa Central park och istallet for att komma rakt over, sa hade vi gatt langst med. Vi tog narmaste "gata" som vi kunde hitta som gick genom parken. Efter ca 20-30 min hittade vi en man som jag fragade om han visste vagen till west side. Han svarade att han sjalv var fran east side och var pa vag mot west. Men han la till att han aldrig innan varit i cetral park och darfor kande sig lite osaker pa vagen. han pekade at det hall han var pa vag och sa att det var ratt. Vi foljde honom. efter ca 15 min vandring var vi tillbaka vid Metropolitan.

Vi skrattade och vande igen. Nu kan man latt saga att vi hade ett mindre hav i skorna. Tillslut kom vi over till west side och hittade museet. men da var vi sa dyblota och hungriga att vi gick och letade efter en avenue med shoppning och mat. (Vi skulle hitta converse och strumpor och lunch). Tyvarr var allt mycket dyrare har och affarenra var skumma. vi struntade i skor, men hittade en trevlig italiensk restaurang. dar kakade vi, vred ur strumporna och vantade pa att jeansen skulle torka.

Visare till museet. Intrade: 11 dollar.(For studenter) Billigare an vi trodde. Museet var helt fantastiskt! Sa mycket att se. Det fanns verkligen nagor for alla. Dar fanns allt fran dinosaurier och elefanter till mindre oken djur, vatten djur, spindlar, muggor och fiskar. Aven manniskans historia dar man berattade om indianer, afrikaner och asiater.
Jag sager bara, vill man se att kul museum sitallet for tavlor, ar det hit man ska!

Kommentarer
Postat av: micke

såg ni den svenska stugan i central park?

2008-02-14 @ 09:36:09
URL: http://www.thedraft.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0