Definitely, maybe

Sara: Haha, nej vi har faktiskt inte knackat pa nagon limmo annu. Men vi funderade faktiskt starkt pa att gora det idag, men chafforen sag skit sur ut, sa vi vagade inte :P
Kim:
Vi kommer hem pa fredag sa det ska bli ganska skont, men anda sorgligt. Och phu, jaa..jag hoppas verkligen att resan kommer ga bra. Ar sa nervos :P

Idag tog vi verkligen en slapp dag. Vi var ute runt 11 och bara gick och strosade. Vi gick igenom parken mot West side for att kolla pa "Strawberry fields" och minnesplatsen for John Lennon. Det var faktiskt valdigt fint och trevligt, men man trodde att det skulle vara lite storre. Minnesplatsen var en runt stenbelaggd yta pa en gang i parken dar det stod textat "Imagination". Som sagt, valdrigt fint, men det hade nog varit annu finare nar traden ar grona och det ar behagligare i luften.

Sedan gick vi tillbaka till East side for att hitta ett stalle att luncha pa. Det slutade med att vi tog forsta basta stallet eftersom vara tar hall pa att ramla av pa grund av kylan. Vi hamnade pa Food emporium dar vi kakade baguetter och sallad. INget vidare stalle. Rostbiffen smakade ingenting, kandes nastan som om de skoljt av den bara for att spara pa kryddorna ..:/ ingen hitt alltsa. Men trots det fastnade vi dar i ca 2 timmar eftersom det var alldeles for kallt for att ga ut, och vi hade inget vidare mal.

Mary ringde och sa att hon hittat en Speedo affar pa west side sa vi tog adressen och gick dit. Efter en halvtimmas vandring kom vi fram till en stor byggnad med kanonfin ingang. Vi entrade och tig hissen till andra vaningen. Dar luktade underbart av klor (haha). Vi blev tvugna att skriva in oss pa en lapp att vi kommit vid ett stort skrivbord och fick sedan en vagbeskrivning till vart vi kunde hitta speedo. Vi foljde beskrivningen och slutade i en minimal affar med en liten pigg tjej bakom kassan. Jag fragade om de salde speedo och hon svarade trevligt "Yes we do!" som om det skulle vara varldens sjalvklaraste sak. Sedan fragade hon efter storlek och tog fram en baddrakt. En baddrakt. Det var det enda de hade. En modell.  En skitful tantmodell. Vi tackade och gick. Da ar det alltsa sant, det finns inte speedo pa Manhattan. Jahapp. :)

Vi gick istallet tillbaka till east side och in pa Victorias secret. Hittade en del fynd, men vissa grejer tar de ju extremt overpris till. hur som helst. Efter det gick jag och Maria in pa bion som lag vagg i vagg och sag filmen "Definitely, Maybe". Den var val bra och mysig. :) Speciellt slutet var trevligt :P En san har riktig Holleywood film.

Nu sitter vi hemma pa Marys rum och kollar tv. Sista kvallen och natten har, sa imorgon blir det packning for hela slanten. ooo...snart flyget. Gosh jag borjar bli riktigt nervig...sa ar det nagon som inte har nagot speciellt for sig imorgon fran 22 pa kvallen och 2 pa natten sa far ni garna messa positiva tankar till mig, haha.

Dags for mys.
(Langtar faktiskt efter Sverige nu, konstigt nog, men det ar val som man sager, Borta bra med hemma bast :P)

Kommentarer
Postat av: Klara

Ja, visst var strawberry fields fint! på sommrarna ligger där solrosor runt om, de gjorde de väl antagligen inte nu ;b lite för kallt. Men det verkar ju som om ni har haft skitkul, så det ska va=D & hem resan, klarar du ju galant. varför inte? du fixade ju ditresan ;D puss & kram

2008-02-21 @ 12:40:54
URL: http://helloandersson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0